Hintaopas
Jouluale
Jouluale

Jouluale 2019

Joulun alennusmyynti on yksi vuoden suurimmista alennusmyynneistä. Me keräämme tänne kaikki joulualen suosituimmat tarjoukset ja kovimmat alennukset. Olemme vertailleet jokaisen tuotteen myyntihintaa sen hintahistoriaan sekä kaikkiin tarjolla oleviin tarjoushintoihin.

Joulualen parhaat tarjoukset ja alennukset täältä.

0
0
0
0
6
6
6
6
6
6
6
6
päivää
0
0
0
0
4
4
4
4
tuntia
0
0
0
0
0
0
0
0
minuuttia
5
5
5
5
5
6
6
5
sekuntia

Tietoa kampanjasta Jouluale

iStock.com / David-Prado

Jouluale on täällä: Näin löydät parhaat tarjoukset

Jouluale on yksi vuoden suurimmista kampanja-ajankohdista ja loistava hetki tehdä hyviä löytöjä. Hyödynnä tilaisuus ja tutustu kaikkiin tarjouksiin kootusti joulualen kampanjasivullamme.

Jouluale alkaa perinteisesti tapaninpäivänä 26. joulukuuta, kun kivijalkakaupat avaavat jälleen ovensa joulunpyhien jälkeen. Kuitenkin jo 25. joulukuuta kannattaa olla tarkkana, sillä monet verkkokaupat ottavat varaslähdön joulualeen yhtä päivää aikaisemmin.

Suurta kiinnostusta herättävät etenkin matkapuhelimet, pelikonsolit, televisiot ja kannettavat tietokoneet. Myös PS4-pelien, näytönohjaimien ja kannettavien tietokoneiden kategoriat ovat suosittuja joulualen aikana. Hintaseurannasta selviää, että 30 suosituimman tuotekategorian keskihinta on joulukuun lopussa jopa 18 prosenttia alhaisempi kuukauden alkuun verrattuna.

Joulun jälkeisissä alennusmyynneissä voi siis tehdä hyviä löytöjä, mutta tarjousten kanssa kannattaa olla myös tarkkana, aivan kuten Black Fridayna. Hintaoppaan avulla seuraat kaikkia tarjouksia yhden sivun kautta ja näet mistä kaupasta saat haluamasi tuotteen halvimmalla.

Hintaoppaan avulla saat myös selville, onko tarjous aidosti hyvä. Voit asettaa haluamallesi tuotteelle hintavahdin, joka ilmoittaa sinulle kun tuotteen hinta laskee. Tuotteen hintahistoriasta voit tarkastaa, onko tuotteen saanut paremmalla hinnalla jonain muuna ajankohtana ja varmistaa ettei kauppa ole nostanut hintaa juuri ennen joulualea.

Parhaat tarjoukset juuri nyt

Meneillään olevat kampanjat

  • Päivän tarjoukset

    Löydä parhaat tarjoukset juuri nyt