Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Maksuvaihtoehdot

Luottokortti
Maksu suoraan
Lasku
Osamaksu
Etukäteismaksu
Maksu tekstiviestillä
Postiennakko
Bitcoin
Maksuaikamalli

Ilmoita meille, jos löydät virheellisiä tietoja!

Tämä kauppa sijaitsee maassa Suomi. Hinnat näytetään valuutassa EUR. Voit ottaa yhteyttä kauppaan seuraavilla kielillä: suomi.

Yksityiskohtaiset tiedot Nefeli on saanut arvosanan (2.20)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

Lajittele:
 • Huono
  6 kk sitten
  Aivan surkea! Tuotteelleni luvattiin 2-3 päivän toimitusaika, mutta olen nyt odottanut melkein 3 viikkoa eikä vieläkään ole saapunut. Sivuston chatin kautta ei saa suoraan vastausta vaan siinäkin menee 3 päivää. En suosittele.
 • Täysin hyödytön
  6 kk sitten
  Ei mitään positiivista sanottavaa.. Viikkoon ei ole kuulunut paketista mitään ja sähköpostiin ei vastata. En suosittele kellekkään!
 • Huono
  9 kk sitten
  Päivitetty: 9 kk sitten
  On niin paljon omituisuuksia kaupan sivuilla, että jätän ostamatta.
  On muka chat, mutta missään sitä ei näy. Maksutavoista on kahdenlaista tietoa. Toimitusmaksu rx100Vii-kamerasta Hintaoppaan sivulla toista tuhatta euroa, mutta kaupan sivuilla ilmainen toimitus. Missään ei näy taustatietoja kauppiaasta.
 • Täysin hyödytön
  10 kk sitten
  Päivitetty: 10 kk sitten
  Bought Bose quietcomfort 35II from the website on black Friday. Took over 2 weeks to get here. It was supposed to be DHL shipping but it was cheap ups shipping. Secondly the item was ordered from Amazon directly to my address which basically shows that product bought from nefeli is product bought from Amazon. Which I think means the actual warranty is not going to be from nefeli.