Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.
Luotettava verkkokauppa.
Nopeat toimitukset.
Kattava valikoima.

http://www.rde.fi

Maksuvaihtoehdot

Luottokortti
Maksu suoraan
Lasku
Osamaksu
Etukäteismaksu
Maksu tekstiviestillä
Postiennakko
Bitcoin
Maksuaikamalli

Ilmoita meille, jos löydät virheellisiä tietoja!

Tämä kauppa sijaitsee maassa Viro. Hinnat näytetään valuutassa EUR. Voit ottaa yhteyttä kauppaan seuraavilla kielillä: suomi.

Yksityiskohtaiset tiedot RDE.FI on saanut arvosanan (8.57)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

Lajittele:
 • Täydellinen
  20 päivää sitten
  Hyvin toimi
 • Täydellinen
  26 päivää sitten
  Tilasin LG:n jääkaappipakastimen. Hinta useita satasia edullisempi kuin muissa kaupoissa. TIedusteluun vastattiin seuraavana päivänä ja toimitus Postin kotiinkuljetuksella ehjänä perille alle viikossa. Toinen kerta kun tilasin ja hyvät kokemukset molemmista tilauksista.
 • Huono
  1 kk sitten
  Tilasin tuotteen Apple TV 4K, lähettivät väärän tuotteen (4th generation) ja sähköpostitiedusteluihini ei vastata kunnolla tai asiallisesti. Epämieluisaa kaupantekoa kerrassaan.
 • Täydellinen
  2 kk sitten
  Televisio RDE:ltä. Tilauksen jälkeen nopeasti vahvistus ja ilmoitus, että saattaa kestää, koska ei varastossa. Tämä olikin itsellä tiedossa ko tuotetta sivustolta selatessani. Yllättävän nopeasti kuitenkin lähetys ja seurantakoodi. Perille parissa päivässä, kun auto toi television kotiovelle. Hienoa palvelua, kun hintakin halvempi kuin täkäläisissä liikkeissä. Suosittelen.
 • Huono
  2 kk sitten
  Tilasin Apple TV:n 4K mallin. Posti tuli nopeasti perille mutta laatikossa oli väärä tuote (Apple TV Full HD). Asiakaspalvelun numero ei vastaa ja sähköpostiin tuli automaattiavastaus että tuki on vielä viikon lomalla. Jeba! Päivitän arvostelua kunnes saan ostamani tuotteen.
 • Tuskin hyväksyttävä
  2 kk sitten
  Ostin uuden puhelimen.

  Pahvilaatikko ei ollut muoveissa.

  Puhelimeen oli tehty jo käyttöönottoasetukset ja kielenä ehkä liettua/latvia(?) (varastettu puhelin? Asennettu joitain haittaohjelmia? tai sitten vain hyvää palvelua ja puhelin on heti valmis käyttöön..)
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Päivitetty: 2 kk sitten
  Nopea toimitus, tavara sellainen kuin piti ja hintakin kohillaan
 • Täydellinen
  2 kk sitten
  Hyvät ja selkeät nettisivut, joilla loistavat hinnat ja kattava valikoima. Toimitus sujui moitteetta ja seuraaminen oli helppoa.
 • Täydellinen
  2 kk sitten
  Nopeat vastaukset kysymyksiin ja nopea toimitus.
 • Täydellinen
  2 kk sitten
  Tuotteen edullinen hinta hieman arvelutti. Se vain oli oikeasti edullinen. Nopea lähetys, paketti seurattavissa koko toimituksen ja luotettavat maksuvaihtoehdot.
 • Täydellinen
  3 kk sitten
  Koko Euroopasta ei löytynyt lempisilitysrautaani muualta kuin täältä.
  Supernopea ja todella edullinen kauppa.
  Luotettava. Suosittelen todella.
 • Täydellinen
  3 kk sitten
  Nopea toimitus ja kaikki toimi- ja yhestä peruutuksesta tuli rahat takasi- tilaan toistekkin kun on tarvis
 • Täydellinen
  4 kk sitten
  I had ordered a Samsung S10e from RDE.FI. The price was very good and so was the product. The delivery box was cushioned very well. Even though there were a few problems with Posti during the delivery, the customer support at RDE was very helpful and answered quickly (within 2-3 hours every time). I'd recommend it.
 • Täydellinen
  4 kk sitten
  Nopea toimitus
 • Täydellinen
  4 kk sitten
  Hyvä palvelu ,kiitos!
 • Täydellinen
  5 kk sitten
  Päivitetty: 5 kk sitten
  Hyvää kauppa luotettava ja laadukas tuotteita ja nopea toimitus 5/5
 • Täydellinen
  5 kk sitten
  Päivitetty: 5 kk sitten
  Tämä meni niinkuin Strömsössä. Tilasin hyvin edullisena pitämäni älykellon Xiaomi Amazfit Bip ja kaikki meni tilatessa kuten olin toivonut, toimitus pakettiautomaattiin edullinen hinta, hyvä mieli. Kunnes Posti töpeksi ja paketti päätyikin pääpostille, josta en olisi päässyt sitä hakemaan. Otin yhteyttä RDE.FI:n asiakaspalveluun ja kerroin tilanteen. Tuntia myöhemmin asia oli kunnossa ja seuraavana päivänä soittivat Postista että lähetys tuodaan kotiovelle, koska uudelleenkääntö automaattiin ei onnistunut. Tämä oli tietysti loistouutinen ja hyvä esimerkki hyvästä ja tehokkaasti toimivasta asiakaspalvelusta. Itse älykellokin on ollut käytössä mitä parhain. Lämpimät suositukseni sekä myyjälle että tuotteelle.
 • Täydellinen
  5 kk sitten
  Nopeat ja sujuvat kaupat!
  tuote saapui kotiin luvatussa ajassa!
 • Täydellinen
  5 kk sitten
  Tuote oli mitä luvattiin, toimitus oli nopeaa ja asiakaspalvelu vastasi kysymykseeni tosi nopeasti. Olin varsin iloisesti ja positiivisesti yllättynyt varsinkin luettuani tilaamisen jälkeen aika ikäviäkin palautteita kyseisestä verkkokaupasta. Osaltani ei kuin kiitoksia ja suosituksia.
 • Täydellinen
  5 kk sitten
  Ihana palvelu. Nopea toimitus ja laadukaat pesutiskikone,tietokone. Suosuttellan!
 • Huono
  5 kk sitten
  Päivitetty: 5 kk sitten
  Tilasin kännykän osittain kokeilumielessä RDE:stä... En suosittele kenellekään tätä firmaa, -ainakaan tilaamaan Xperia Z3 puhelinta: Kun sain puhelimen, niin huomasin heti, että puhelin oli laitettu vanhaan koteloon, ja laitettuani puhelimen toimintakuntoon siitä loppui erittäin nopeasti akku (riittävästi ladattu), vaikka ko. mallissa se piti olla pitkään kestävä. Huomasin siis että olin tullut huijatuksi "loppuunajetulla" vanhalla puhelimella. Kun yritin lähes kaksiviikkoa palauttaa puhelinta, niin en saanut lähes minkäänlaista vastausta yhteydenottopyyntöihini. Lisäksi palautus oli tehty erittäin vaikeaksi toteuttaa. Ohjeet olivat sekavat ja epämääräiset. Lopulta oikeustoimilla uhattuani sain välittömästi vastauksen ja tuotteen palautus vihdoin onnistui. Jos firma ei olisi ollut Suomeen rekisteröitynyt, niin olisin saanut heittää hyvästit rahoilleni. En voi hyvällä tahdollakaan suositella ko. RDE firmaa kenellekään. Asiakaspalvelu oli käytännössä täysi nolla ennen oikeustoimista muistuttamista. Tuote oli ennen kaikkea täysi fiasko ja käytännössä koko homma oli huijausyritys.
 • Täydellinen
  6 kk sitten
  I bought Yamaha YAS-207 soundbar from RDE and I totally recommend them.

  First, I called their number to make sure the product exists in their warehouse, and the lady on the phone was very helpful and customer oriented.

  The unit was dispatched about two days after I ordered it. And I received it to my door in Helsinki after 5 days mark.

  I will definitely buy from them again!
 • Täydellinen
  6 kk sitten
  Päivitetty: 6 kk sitten
  Tiedustelu saatavuudesta maanantai aamuna, vastaus puoliltapäivin. Tilaus ma iltana, paketti saman viikon perjantaina postissa. Nopea toimitus, tuote virheetön.
 • Melko hyvä
  6 kk sitten
  Tilasin eau de parfyymin tarjoushintaan.
  Toimitus kesti yli kaksi viikkoa, luulin jo ettei tule ollenkaan.
  Feikkituote, heh. Mitä oikein kuvittelin!
  Hyvää ei saa halvalla.
  Ystävällinen palvelu :)
 • Erittäin hyvä
  6 kk sitten
  Tilasin 400€ tuotteen kyseltyäni ennakkoon toimitusajasta.Tilaus lähti tiistaina ja tuote saapui seuraavana maanantaina.Tuotteella piti olla kotiinkuljetus, mutta siihen tuli jokin sekaannus eli minun piti itse hakea pakettini postista. Laitoin asiakaspalveluun viestiä ja vastaus tuli tunnin sisällä ja siinä luvattiin hyvittää toimituskulut. Ei pahaa sanottavaa kyseisestä verkkokaupasta.
 • Erinomainen
  6 kk sitten
  Nopea toimitus, kilpailukykyinen hinnoitus
 • Täydellinen
  7 kk sitten
  Päivitetty: 7 kk sitten
  Laadukkaat tuotteet, saapuivat luvatussa ajassa. Hinnat kilpailijoita halvempia.
 • Täydellinen
  7 kk sitten
  Hyvin meni! Tilaamani tabletti saapui ripeästi ja tilauksen etenemistä ilmoitettiin sähköpostilla ihan kuten missä tahansa muussa verkkokaupassa. Voin suositella.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  ostin 27" tuuman PC-näytön, kaikki meni RDE:n osalta niin kuten ilmoitettiin ja paketti tuli postin kautta kotiin sovittuna ajankohtana.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Bought 34" PC monitor. Arrived quickly in Finland and in perfect condition. Postage was tracked with Posti.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Päivitetty: 8 kk sitten
  ostettu ssd, suosittelen!
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  Tilasin ssd:n, tosi nopea toimitus.
 • Erittäin hyvä
  10 kk sitten
  +Заказывал монитор все супер
  - Способы оплаты
 • Täydellinen
  10 kk sitten
  Tilasin Black Friday'na 23.11.2018 kiinalaisen älypuhelimen Mi A2 Lite rde:fi nettikaupasta.
  Hinta oli 186 euroa kun suomalaisessa Verkkokauppa.com:ssa sama puhelinmalli maksoi 249 euroa.
  Tein tilauksen aamupaäivällä kymmenen aikoihin ja saman päivän iltana klo 19:08 tuli sähköpostiini ilmoitus paketin lähdöstä Suomeen.
  Toimitusosoitteeksi ilmoitin tilauksessa asuipaikkani lokeropostin. Paketin kuljetuskustannukset olivat 4,99 euroa. Keskiviikkona 28.11.2018 klo 13:08 tuli ilmoitus, että tavara on noudettavissa asuinpaikkani lokeropostista.
  Paketissa oli puhelin juuri sellaisena kuin se on kuvattuna rde.fi nettikaupassa. Paketti sisälsi myös laskun, jonka maksoin eilen 03.12.2018 kun sain joulukuun eläkkeeni. Lasku toimii myös takuupaperina (24 kk).
  Voin suositella tätä kauppapaikkaa laadun sekä edullisemman hinnan perusteella.
 • Tuskin hyväksyttävä
  10 kk sitten
  Päivitetty: 10 kk sitten
  Myyvät olemattomia tuotteita, eli heidän kaupassaan on tilattavissa tuotteita joita ei välttämättä olekaan saatavilla. Omakohtaisesti tästä tuli ilmoitus kankealla suomella yli viikko tilauksen jälkeen, eli yli viikko meni ilmeisesti siihen että saivat edes itse selville onko heillä kyseistä tuotetta vaiko ei (ko. tuotetta voi muuten edelleen "tilata" heidän kaupastaan). Tässä ajassa olisi sama tuote tullut jo kilpailijalta perille. Ottivat sentään itse asiasta yhteyttä, mikä oli tässä positiivista, joskin mielestäni hyvissä kaupoissa tämä ilmoitus tehdään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.
 • Täydellinen
  10 kk sitten
  Päivitetty: 10 kk sitten
  Tuote (Samsung induktioliesitaso) oli hinta-laatu suhteeltaan paras hankintahetkellä ja merkittävästi muita kauppoja halvempi. Postimaksu pieni. Tuote tuli ilmoitetussa ajassa ja oli tilauksen mukainen. Asiointi oli vaivatonta ja helppoa.
 • Erittäin hyvä
  10 kk sitten
  Tuote (televisio) tuli annetussa aikaikkunassa (5-8 työpäivää), mutta valitettavasti se oli vaurioitunut kuljetuksessa ja piti palauttaa. Asiakaspalvelu oli kuitenkin erittäin ystävällistä ja palautus helppoa, joten siitä täydet pisteet kaupalle. Tätä kirjoittaessani palautus ei ole vielä lähtenyt eikä hyvitys saapunut tililleni, mutta jos kaikki menee kuten on luvattu niin voin suositella tätä kauppaa sillä tuotteen kuljetusvaurio ei ollut lopulta heidän syynsä.
 • Melko hyvä
  11 kk sitten
  Tuote kuten kuvattu mutta asiakaspalveluun oli hankala saada yhteyttä :/
 • Erittäin hyvä
  11 kk sitten
  Laadukkaat kodinkoneet ja nopea toimitus.
  RDE tarjoaa harmillisesti monia koneita, joita ei enää edes saa tai valmisteta. Käskin heidän poistaa turhat tuotteet heidän kotisivuilta, mutta eivät halunneet sitä mitenkään kommentoida..
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Erittäin halpaa muihin kilpailijoihin verrattuna ja toimituksessa ei moittimista. Hyvä ja luotettava kauppa/yritys
 • Täydellinen
  12 kk sitten
  GIGABYTE MB AMD / GA-970A-DS3P emolevy. Tilaus helppoa ja hintataso kilpailukykyinen. Tuote tuli suht nopeasti mutta pakattu pelkkään kääremuoviin. Ei kuitenkaan pakkauksessa minkäänlaisia vaurioita/painaumia.
 • 2018-10-21 - Vuosi sitten. Tätä aikaisempia arvosteluja ei lasketa mukaan kaupan arvosanaan.

 • Melko hyvä
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Tilaus oli nopea ja sujui mutkattomasti.Tavara tuli kuplapussissa ja luulen, että siksi lintu ei laulanut,koska joku paketti oli painanut sitä ja patteri oli ollut päällä koko ajan.En pysty vaihtamaan tuotetta, koska tarvin sitä töissä.Siksi olen iloinen nopeasta toimituksesta.Kannattaa tällaiset tuotteet pakata varmaan niin, että paino ei vaikuta niihin.
 • Huono
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Brother HL-6400DWT hinta ok, palvelu huono, palautus kesti 2 vkoa, ei vastaus mailiini yli vkon palautuksesta, jännitys rahanpalautuksesta. Muutan palautteen kunnes rahat tililleni.
 • Pahoittelut teidän huonosta kokemuksesta. Kesälomien aikana tosiaan on viivettä asiakaspalvelussa. Onneksi teidänkin tilanne on nyt kunnossa :)

 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Luotettava verkkokauppa. Edullinen hintataso. Nopea toimitus.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Tilaamamme tuotteet vastaavat odotuksiamme, joskin kahvinkeittimen ja vedenkeittimen punainen värisävy tuotteiden välillä on hieman erilainen. Toimitus oli ripeää eikä edes suomen posti pysynyt postin saapumisilmoituksen suhteen perässä. Onnistunut ostos ja olemme tyytyväisiä toimitusnopeuteen. Hinta/laatusuhde vastasivat myös odotuksiamme.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Nopea toimitus ja edukas
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Halpa hinta, yllättävän nopea toimitus!
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Löysin haluamani jääkaapin RDE:ltä monta sataa euroa Suomen hintoja halvemmalla. Lähetin asiakaspalveluun viestin, jossa kysyin toimitusaikaa. Vastaus tuli seuraavana päivänä ja siinä kerrottiin selvästi, että tuotetta ei ole varastossa, mutta sitä saadaan sinne noin 10 päivässä, jonka jälkeen toimitus Suomeen veisi n. 4-8 arkipäivää. Tilasin tuotteen, jonka jälkeen sain viestin, kun tuote oli tullut varastoon ja samantien seurantakoodin, jolla pystyin seuraamaan sen matkaa omalle kotiovelleni. Tuote tuli perille täydellisessä kunnossa 4 arkipäivässä. Erittäin tyytyväinen tähän kauppaan! Suosittelen!
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Kilpailukykyinen hinta ja nopea toimitus. Maksun voi suorittaa laskulla tuotteen saamisen jälkeen. Suosittelen!
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Nopea toimitus!