Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Maksuvaihtoehdot

Luottokortti
Maksu suoraan
Lasku
Osamaksu
Etukäteismaksu
Maksu tekstiviestillä
Postiennakko
Bitcoin
Maksuaikamalli

Ilmoita meille, jos löydät virheellisiä tietoja!

Tämä kauppa sijaitsee maassa Ruotsi. Hinnat näytetään valuutassa EUR. Voit ottaa yhteyttä kauppaan seuraavilla kielillä: suomi.

Yksityiskohtaiset tiedot MultiTriathlon on saanut arvosanan (0.00)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

Lajittele:
 • 2020-06-16 - Vuosi sitten. Tätä aikaisempia arvosteluja ei lasketa mukaan kaupan arvosanaan.

 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Tilaus Toimitus
  Nopea toimitus
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Tilaus Toimitus
  Kilpailukykyinen hinta
 • Erinomainen
  2 vuotta sitten
  Tilaus Toimitus
  Sujuvaa asiointia, tack för er! Mutta postituksen noutopaikat Pohjoismaissa eivät selvinneet sopimysyrityksen mainituista vaihtoehdoista. Luulin että paketti pitäisi noutaa pääterminaalista - 5 euron palvelu olikin parempi ja paketti tuli lähipisteeseen, kiitos (myPack).
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Tilaus Toimitus
  Hyvä valikoima kari traa tuotteita ja muitakin.Meytisivut ovat hieman haaseeliset käyttää.
 • Erinomainen
  2 vuotta sitten
  Tilaus Toimitus
  Tavaran toimitus ja tilaus saa täydet pisteet. Yksi ongelma ilmeni: Rottefelle siteiden kiinnitys Elpex rullasuksiin. Siteet oli säädetty keskelle suksea, jolloin vuorohiihto ei ainakaan minulta onnistunut (olen harjoitellut vuorohiihtoa svenorin rullasuksilla, ja niillä se sujuu hyvin ilman sauvojakin). Ensimmäisen lenkin jälkeen yritin säätää sidettä taaksepäin (säätövaraa oli pari cm), mutta side ei liikkunut mihinkään. Lopulta lämmitin sidettä föönillä ja laitoin meisselin varren siteen kiinnityskohdan läpi ja hakkasin meisseliä kumivasaralla - ei hievahtanutkaan. Sitten lyönti meni vähän huti, ja siteestä lohkesi palanen! Vein rullasukset urheiluliikkeen huoltoon. Myöskään huoltomies ei saanut edes ruuvipenkissä sidettä liikahtamaan. Hänkin päätti lämmittää sidettä, ja poisti sitä varten siteen päällä olleen suojukseen - silloin paljastui, että siteet oli normaaliin NIS-levyasennuksen lisäksi ruuvattu suksen runkoon!! No, ruuvit pois, ja side liikkui NIS-kiskossa normaalisti. 2cm siirto taaksepäin paransi rullasuksien hiihdettävyyttä. Mutta valitettavasti siteestä lohjennut palanen aiheuttaa sen, että potkuvaiheessa mono vääntyy hieman sivusuunnassa.

  Vika ei ole varsinaisesti MultiTrialthonin tekemässä asennuksessa, sillä urheiluliikkeen huoltomies arveli, että rullasuksien NIS-levyyn kiinnitettyjä NNN-siteitä voidaan todellakin lukita ruuvaamalla. Mielestäni NIS-kiinnitystä ei kuitenkaan pitäisi lukita ruuveilla, koska on mahdollista, että asiakas kuitenkin haluaa ensin testata rullasuksia erilaisilla siteen säädöillä - ja vasta sen jälkeen hän itse voi lukita siteen paikan ruuvaamalla.

  Parannusehdotus:
  Mikäli NIS-kiinnityksen lisäksi siteet halutaan ruuvata kiinni, siitä pitäisi kertoa asiakkaalle, mielellään vielä niin, että siteen päälle laitettaisiin jokin tarra, jossa kerrotaan ruuvauksesta.

 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Tilaus Toimitus
  Kaupan ulkoasu hieman vanhanaikainen - joissain hinnoissa yksi nolla liikaa hinnassa -> suora käännös ruotsin kruunuista euroksi? Tuotetta tarkastellessa hinta oikea. Kokonaisostoprosessi sujui kuitenkin varsin kelvollisesti, ja tilaus- sekä lähetysvahvistukset saapuivat ripeästi.
 • Täydellinen
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Tilaus Toimitus
  Hyvää!