Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Maksuvaihtoehdot

Luottokortti
Maksu suoraan
Lasku
Osamaksu
Etukäteismaksu
Maksu tekstiviestillä
Postiennakko
Bitcoin
Maksuaikamalli

Ilmoita meille, jos löydät virheellisiä tietoja!

Tämä kauppa sijaitsee maassa Tanska. Hinnat näytetään valuutassa EUR. Voit ottaa yhteyttä kauppaan seuraavilla kielillä: suomi.

Yksityiskohtaiset tiedot Coolshop on saanut arvosanan (5.00)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

Lajittele:
 • Erittäin hyvä
  9 kk sitten
  Toimitusajat hitaampia, koska sijaitsee Tanskassa, mutta ainakin PS4-pelien hinnat kilpailijoita halvempia ja toimituskulut 0€. Asiakaspalveluun saa sähköpostitse yhteyttä tilausmokien kanssa.
 • Huono
  10 kk sitten
  Toimitus ajat eivät pidä paikkaansa. Ennakkotilasin pelin ja se ilmestyi 2vikkoa julkaisun jälkeen es on hyvää
 • 2020-09-26 - Vuosi sitten. Tätä aikaisempia arvosteluja ei lasketa mukaan kaupan arvosanaan.

 • Huono
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Coolshop-verkkokauppa myi minulle Beurer-verenpainemittarin, joka osoittautui täysin roskaksi - se ei toiminut lainkaan. Sain luettavakseni monisivuiset ohjeet, miten romu lähetetään takaisin. Noudatin ohjeita ja jäin odottelemaan moneksi viikoksi rahan palautusta (toiseksi vaihtoehdoksi tarjottiin laitteen vaihtamista toiseen samanlaiseen - Ei Kiitos!). Lopulta minulle lähetettiin kuitti rahapalautuksesta, mutta itse rahaa ei edelleenkään palautettu. Sen sijaan kuulin, että paketti lähetetään minulle takaisin ja minun pitää tehdä palautus kokonaan uudestaan. Syytä siihen, miksi laite lähetettiin takaisin, kukaan ei osannut selittää. Olemme siis umpikujassa. Minä en ota romua uudelleen vastaan ja rahapalautusta ei tehdä jos romua ei palauteta (kuka takaa, että romua lähetetä minulle kolmatta kertaa - ei kukaan!). Coolshop kehuskelee, että heillä palautus on ilmaista, mutta systeemi ei selvästi toimi ja asiakkaan edut eivät merkitse tälle verkkokaupalle mitään. Olkaa viisaita ja valitkaa luotettavampi ostopaikka. Tässä kaupassa ei ole mitään coolia, hauskaa, eikä helppoa!
 • Huono
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Hitaat toimitukset!

  Tilasin sulkapallomailan illalla tiistaina 13.3. Sivulla lukee "Toimitusaika 2-3 arkipäivää". 14.3 tuli ilmoitus, että "tuote on lähetetty" mutta pakettiseurannassa Postnord on saanut vain esitiedot lähetyksestä. Paketti on ilmeisesti noudettu Coolshopilta vasta 16.3. Nyt on maanantai 19.3 ja vielä ei näy mitään. PostNord sanoo, että arvioilta vielä kaksi päivää menee.

  Joskus lähetys ehkä tulee 2-3 arkipäivässä siitä kun paketti on noudettu Coolshopilta, mutta he ovat luultavasti pihistelleet ja heidän varastosta noudetaan paketit vain kerran tai kaksi viikossa.

  Kysymykseeni heidän asiakaspalveluun lähetyksen kestosta ja että joudun nyt järjestämään muualta sulkapallomailan illan vuoroa varten oli, että voin palauttaa sen jos en halua tuotetta.
 • Erinomainen
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  3 peliä olen ostanut ja kaikki ovat tulleet nopeasti perille ilman mitään ongelmia. Sain myös palautettua vanhan käyttäjätilini vaivattomasti sähköpostin kautta. Tähän mennessä olen ollut tyytyväinen palveluun.
 • Hyväksyttävä
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Hidas toimitus kuten toisella hintasivullakin on sanottu