Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Philips Viva Collection Airfryer HD9220 2,2L

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Philips Friteerauskeittimet (16)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (9.09)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Erittäin hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Olen erittäin tyytyväinen laitteeseeni. Lopputulos on sama tai jopa parempi kuin uunilla. Laitteella saa ranskalaisiin rapean pinnan ja hyvän maun. Maku on toki kaukana oikeista uppopaistetuista ranskalaisista. Erilaiset lihalaadut saavat kauniin värin ilman rasvaa, eikä tarvitse olla huolissaan siitä, että liha olisi kuivaa.
  Airfryerin kanssa leipomista sai hieman opetella, sillä se on tehokkaampi kuin uuni ja siksi lämpöä sai laskea ja myös valmistusaika oli lyhyempi. Lyhyen harjoittelun jälkeen sain hyvän lopputuloksen kanelipulliin ja piirakkaan.
  Airfryerin kori on hieman vaikea tiskata, mikäli ei omista tiskikonetta. Tiskiharjan harjakset jäävät kiinni koriin ja ne täytyy repiä irti.
 • Erinomainen
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 5 vuotta sitten
  En syö perunaa ja olen vain testannut tätä bataatti, mikä on enemmän porkkanaa kuin perunoita. Se oli "ok" sötpommes. Ei tee sitä uudestaan.

  Olen ensimmäinen huomannut muutamia puutteita: ajastin on hankala, mutta se toimii. Tuntuu minimiasetus noin 3-4 minuuttia. Voi olla vaikea lisätä "ylimääräistä räjähtää". Peruuttaminen pyörivät takaisin on kova ja tuntuu sopimattomaksi. Puhdistus kori voi olla vähän ehem, vaikea poistaa ruoka kappaletta reunus verkkoon.

  Mutta olen tyytyväinen sitten? UH-HUH! : D

  Kuten mies ja syödä paljon keväällä rullina, jäädytetyt tai omien (ei ole väliä) on aivan mahtava saada Airfryer. Saat työt nopeasti, siististi ja ei haise koko keittiö. Älä ajattele liian monimutkaista: heittää kaiken kori, kampi sitä, pyöräytä se 15 minuuttia, ravistamalla kori puoliväliin, * ding! * Voit gots puolue.

  Noin 400 telat on "paistettu" by Airfryer kanssani. Jos löydät sen parasta paista öljyssä tai rasvassa tavallista, niin olet todella omistautunut seisomaan keittiössä useita tunteja. Unohda se, vieraasi ei kannata niin paljon vaivaa. Sillä ei ole väliä, jos joku et ole täysin täydellinen, paistamiseen prosessi satoja sämpylöitä ilman polttaa, kuin se oli popcornia.

  Lyhyt oppitunti keväällä rullina, kaikki osa "dim sum" alias "alkupaloja", vaihtelee maittain ja eri ruoanlaitto tilat:
  "Hong Kong" keväällä rullina, aka "Egg Rolls", vehnä paperi, täynnä ainakin kaali ja porkkana.
  Cha Giò (Vietnam), aka "NEM", jossa riisipaperi, aina lihaa, vihanneksia ja vermiselli ja on enemmän maustekurkkua maku. Ostetut jäädytetty cha gio kevätrullissa valmiiksi paistettu, pakastettu, ja sisältää vain vähän öljyä. Öljyn näissä voi levitä koriin.
  Goi cuon (Vietnam), aka "tuoreita sämpylöitä" alias "kesällä rullina", jossa riisipaperi, ovat kylmiä, voidaan tehdä vain ja tarjoillaan tuoreita, tuoreista raaka-aineista ja ei paistettu.

  Nyt tiedät enemmän kevätrullissa ja mitään perunoita.