Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Philips Lumea 9000 BRI958

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Philips IPL (19)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.81)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Melko hyvä
  6 päivää sitten
  Laitteen käyttö jännitti ensin, sillä käyttö tuntui monimutkaiselta ja ohjekirja paksulta. Kun kahlasin ohjekirjan läpi, niin laitetta oli kyllä helppo käyttää. Ohjekirjan mukaan laitetta ei saisi käyttöön kuin kerran yhteen kohtaan, mutta oli mahdotonta nähdä, minkä kohdan oli jo käsitellyt. Säären etuosan ohut iho oli myös vaikea käsitellä.

  Säärissä ja reisissä huomasin, että karvaa ei ehkä kasvanut niin useasti kuin aiemmin. Laite ehdotti testin perusteella isompaa ohjelmaa kuin pystyin käyttämään. Käyttö nipisti vähän jossain kohti, mutta ei pahasti. Laitteen valo oli melko kirkas ja kävi silmien päälle.

  Kaiken kaikkiaan koin tuotteen vähän työläänä. Tuntui helpommalta sheivata suihkussa karvat pois, kun ottaa laite ja käydä iho kohta kohdalta läpi. Tällaiselle helposti ja vaivattomasti asioita haluavalle on ehkä vähän liian työläs.
 • Erittäin hyvä
  10 päivää sitten
  Taustatiedot ja ohjeet:
  Olen vaaleaihoinen ja minulla on tummanruskeat hiukset/karvoitus. Tämän perusteella IPL-laitteen pitäisi toimia minulla hyvin. Olen käyttänyt laitetta kolmella alueella: jalat, bikinirajat ja vatsa. Olen ehtinyt tehdä kolme käsittelykertaa kaikille alueille. Käsittelykertojen välissä on ollut ohjeiden mukainen kahden viikon tauko.

  Laitteen ohjeet ohjekirjassa olivat kummallisen monimutkaiset, sillä laite on helppokäyttöinen. Itse suosittelen lataamaan laitetta varten tehdyn applikaation. Se ohjaa ensimmäisen käsittelykerran hyvin. Lisäksi se muistuttaa aina käsittelyjen ajankohdan. Applikaatioon ei ole myöskään pakko tehdä tiliä, josta plussaa!

  Ihmettelin, että laitteen pakkauksessa ei ole mainittu mitään siitä, että tietyt sairaudet estävät laitteen käytön. Tämä selvisi minulle vasta käyttöohjeesta. Sairauksien lista oli kuitenkin aika pitkä, joten tuntuu omituiselta, että pakkaus pitää avata tai etsiä netistä käyttöohje, että tämän tiedon saa. Joitain sairauksia on mainittu Philipsin sivuilla, mutta kaikki eivät kuitenkaan käy sivuja läpi, jos ostavat laitteen jälleenmyyjältä.

  Käyttö:
  Laitteen käyttö on helppoa. Ennen käsittelyä karvat tulee poistaa. Ihmettelin, että ohjeiden mukaan poistossa voi käyttää epilaattoria/vahausta, sillä IPL-laitteita tutkiessani olen ymmärtänyt, että karvaa pitää olla, jotta välähdys ohjautuu karvatuppeen. Itse olen tämän vuoksi höylännyt ennen käsittelyjä. Ensin valitset lisäosan sen vartalonosan mukaan, jonka haluat käsitellä, valitset haluamasi voimakkuuden ja alat hommiin. Välähdystä ei tule ellei laite ole kunnolla kiinni ihossa, mikä on hyvä turvallisuusominaisuus. Valo on kuitenkin voimakas, joten itse olen pyrkinyt kääntämään katseen poispäin laitteesta välähdyksen ajaksi. Laitetta voi käyttää liukuvana tai painaa joka kerta, kun välähdyksen haluaa. Liukuvana käytettäessä välähdys tulee noin 3 sekunnin välein, joka tuntuu kovin pitkältä ajalta. Käsittelykerrat vievät muihin metodeihin verrattuna muutenkin enemmän aikaa, mikä on kärsimättömälle ihmiselle hieman haastavaa.

  SmartSkin-tunnistin helpottaa oikean asetuksen valitsemista. Painat siis laitteesta suurennuslasin näköistä nappia ja laite asettaa vahvuuden valmiiksi. Voit kuitenkin säätää asetusta itse. Olen käyttänyt IPL-laitetta voimakkuuksilla 3-5. Voimakkainta eli 5 olen pystynyt käyttämään ainostaan jalkoihin. Erityisesti bikiniaalueelle suosittelen ainakin aloittamaan hellemmillä voimakkuuksilla.

  Käsittely ei satu, mutta alueesta riippuen liian suuri voimakkuus tuntuu polttavalta. Jaloissa 4 ei vielä tunnu itsellä miltään, mutta 5 voimakkuuden hieman tuntee. Bikirajassa taas en pysty menemään yli 3. Herkemmät alueet ovat itsellä olleet reaktiivisempia. Jalkoihin ei ole tullut käsittelystä mitään viitteitä, mutta bikiniraja näyttää käsittelyn jälkeen noin 24h hieman ärtyneeltä. Rasvaaminen auttaa. Laitetta voi myös käyttää ilman johtoa. Tämä ominaisuus on mielestäni hieman turha, sillä akunkesto on huono. Latauksella ei pysty käsittelemään edes säärtä + pohjetta ennen akun loppumista. Kasvojen alueen käsittelyyn akku mahdollisesti riittää.

  Tulokset:
  Parhaimmat tulokset olen ehdottomasti huomannut säärissä. Testikohta, johon olen suorittanut neljä käsittelykertaa on jo lähes karvaton. Muutenkin karvat ovat selkeästi vähentyneet. Bikinirajalla tulokset eivät ole yhtä hyvät, mutta alueella on karvattomia ”laikkuja”. Vatsan alueella karvat eivät ole muuten vähentyneet paitsi pari tummempaa karvaa on kadonnut.

  Bikinirajan kanssa olen hieman pettynyt tuloksiin erityisesti sen vuoksi, että nyt kolmen käyttökerran jälkeen käsittelyväliä pitäisi pidentään. Olen kuitenkin tyytyväinen tuloksiin, jotka olen saanut jalkojen alueelle. Aikaisempiin testeihin verrattuna laitteella on saanut parhaat tulokset nimenomaan säärissä, joten sinänsä omat tulokset eivät yllättäneet. Haastavinta laitteen käytössä on tulosten odottaminen. Muilla metodeilla (höyläys, epilointi, vahaus) näkee heti, että karvat ovat poissa, mutta IPL-laitteen kanssa tuloksista ei ole varma kuin vasta monen käyttökerran jälkeen. Mielestäni tuote on kuitenkin investoinnin arvoinen!
 • Täydellinen
  11 päivää sitten
  En ole koskaan tykännyt karvojen poistosta, koska se pitää tehdä usein ja suihkussa haluaisi ennemmin rentoutua kuuman veden alla kuin poistella säärikarvoja. Siitä huolimatta olen ollut näitä kotilaiteitta kohtaan hyvin skeptinen - voiko tämä toimia? Testattuani IPL laitetta säännöllisesti kuuden viikon ajan, kahden viikon välein, on skeptisyyteni kadonnut. Kyllä, ainakin tämä kotilaite toimii juuri niin kuin se lupaa. Jo ensimmäisen kerran jälkeen huomasin, ettei säärissä ole yhtä paljon höylättävää kuin aikaisemmin ja 6 viikon jälkeen sääreni ovat sileät vaikka viime hoito kerrasta on jo pari viikkoa aikaa. Voin siis koko sydämestäni tätä suositella! Ai että on helppo olo, kun ei tarvitse miettiä kehtaako olla hame tai shortsit jalassa, näkyykö karvat vai ei!
 • Erittäin hyvä
  17 päivää sitten
  Olen kokeillut tuotetta nyt kolme kertaa ja voin sanoa että vau! Kolmannen käyttökerran jälkeen säärissä on vain vähän karvaa ja se kasvaa todella hitaasti takaisin! Paikoittain karvat eivät kasva enää ollenkaan! Kainaloissa tulos ei ole ollut niin huomattavaa. Karvaa kasvaa edelleen, mutta nekin hitaammin ja ohuempina. Olen todella tyytyväinen ja voin suositella laitetta!
  Lisäksi täytyy mainita, että laite on täysin kivutonta käyttää kun valitsee oikean tehokkuusasteen! Itsellä oli jaloissa käytössä aste 4 ja kainaloissa 5 (eli täysi teho).
  Miinuksena sanoisin, että akku on aika kehno. Omalta kohdaltani en kerennyt edes jalkoja käsitellä loppuun, kun laite oli kytkettävä laturiin. Suuri etu kuitenkin, että laitetta voi käyttää niin johdolla kuin ilmankin, eli käyttö ei keskeydy akun stopatessakaan!
 • Täydellinen
  18 päivää sitten
  Todella hyvä tuote, muutaman kerran jälkeen jo huomaa karvojen kasvavan takaisin vaaleampana ja hitaammin.
 • Erittäin hyvä
  21 päivää sitten
  Takana on nyt kolme hoitokertaa. Olen käsitellyt sääret, kainalot ja bikinirajat. Parhaan tuloksen olen saanut säärissä, karvojen määrä on vähentynyt reilusti ja kasvu hidastunut. Bikinirajalla ja kainaloissa tulos on hieman heikompi, mutta uskon seuraavien hoitojen tuovan tulosta.

  Käyttö on kivutonta, mutta siinä on omat haasteensa. Laite käsittelee kerralla pienen alueen ja on melkein mahdotonta nähdä mistä on jo käsitellyt - helposti jää pieniä alueita väliin. Toki useammalla käyttökerralla se ei haittaa, todennäköisesti jossain välissä jokainen sentti tulee hoidettua. :)

  Suosittelen kyllä. Itselläni on melko vaalea iho sekä vaaleat karvat, mutta siitä huolimatta toimii.
 • Erittäin hyvä
  22 päivää sitten
  Itselläni jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen säärissä huomasi valtavan muutoksen. Vain alle puolet karvoista kasvoi uudelleen.
  Laite ehdotti tehoksi ihonvärini perusteella isointa tehoa, mutta se tuntui epämiellyttävältä. Joten laskin tehoa hiukan, jolloin tuntemusta ei tullut. Jälkeenpäin ei tullut mitään reaktiota.
  Kainalo ja bikinialueella en vielä kolmen käyttökerran jälkeen ole huomannut suurta eroa. Hiukan on vähentynyt uudelleen kasvavan karvoituksen määrä, suurin muutos on ollut säärissä.
  Itse olen kärsinyt koko aikuisiän siitä ettei ihoni kestä höyläämistä. Ihoni ärtyy niin pahoin että se on kuin tulessa. Tämä kestää useita päiviä ennenkuin helpottaa.
  Tämä laite on todella ollut pelastukseni, kerrankin voin kesällä huolettomasti pitää mekkoja.
 • Täydellinen
  23 päivää sitten
  Testattuani laitetta, voin suositella sitä lämpimästi muillekkin. Halusin itse kokeilla laitetta koska jatkuva sheivaaminen alkoi tympäisemään.
  Alkuun laitteen käyttö jännitti, mutta kun pääsi perille mikä laite oikeastaan onkaan niin käyttö oli helppoa ja sujuvaa.
  Parasta laitteessa tosiaankin se että sheivaaminen vähentyi huomattavasti. Laite on helppo kuljettaa mukana paikasta toiseen eikä sen käyttökään vaadi erikoisempia tiloja.
 • Erittäin hyvä
  23 päivää sitten
  Laite on helppokäyttöinen eikä käyttö satu. Karvojen kasvu on vähentynyt 3 käyttökerran jälkeen säärissä ja kainaloissa, mutta ei loppunut. Bikinialueen karvat eivät ole vähentyneet. Tuote toimii, mutta vie aikaa ja useamman käyttökerran. Jatkan käyttöä ja jään odottamaan tuloksia!
 • Melko hyvä
  25 päivää sitten
  Laitteen käyttö on kivutonta ja miellyttävää, ohjeet ovat myös selkeät. 3 hoitokerran jälkeen säärissä pieniä karvattomia läiskiä, joten jotain alkaa tapahtua ja ehdottomasti jatkan käyttöä. 3 tähteä, koska olisin toivonut nopeampia tuloksia, mutta vaalealla ihollani tummat karvat eivät höylälläkään pysy kauaa pois, joten liikoja ei voi heti vaatia. Lupaava alku siis, suosittelen kokeilemaan!
 • Tuskin hyväksyttävä
  26 päivää sitten
  Helppokäyttöinen laite. Omalla kohdalla toimi ainoastaan sääriin, hidastaen karvankasvua. Muuten oli pienoinen pettymys.
 • Erittäin hyvä
  29 päivää sitten
  Monipuolinen tuote jossa hyvät ominaisuudet. Karvankasvun hidastumista huomattavissa jo kolmen käyttökerran jälkeen. Käyttö vaivatonta ja nopeaa!
 • Erittäin hyvä
  29 päivää sitten
  Yllättävän hyvä tuote! Olen suorittanut laitteella nyt kolme hoitokertaa ja tulokset ovat lupaavia. Sääristä on loppunut tummien karvojen kasvu käytännössä kokonaan. Kainaloissa ja bikinialueella karvoja kasvaa edelleen, mutta vähemmän ja hitaammin. Hoitojakso on vielä kesken, joten suhteessa siihen olen jo varsin tyytyväinen tuloksiin. Aloittelijana koen hieman haastavaksi käsitellä ihoalueet tasaisesti, mikä voi myös vaikuttaa lopputulokseen. Toinen haastava puoli laitteessa on sen lyhyt akunkesto. Tämä toki ei haittaa jos pystyy pitämään laitteen pääasiassa johdon päässä.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Suhtauduin tuotteeseen alkuun hyvin skeptisesti - voiko tämä todella toimia? Nyt käytettyäni tuotetta kolme kertaa, voin sanoa että kyllä toimii. Herkkä ja pintakuiva ihoni ärtyy helposti karvanpoistosta ja Lumean avulla olen saanut pidennettyä karvanpoistoväliä josta ihoni on todella kiitollinen. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin karvankasvun hidastuneen. Uudet karvat kasvavat takaisin huomattavasti harvempana ja pehmeämpänä! Kun laitteen käytön oppii kerran, se on todella helppoa. Paketissa tuli mukana kaunis valkoinen säilytyspussukka, jossa laitteen lisäosineen saa säilöttyä.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Huomattavasti vähensi karvan kasvua jo ensimmäisen kerran jälkeen.