Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

iRobot Roomba i3154

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa iRobot Robottipölynimurit (48)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.00)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Olen nyt käyttänyt imuria noin kuukauden. Olen käyttänyt imuria sekä kotona että kesäasunnolla. Imurin kuljettaminen paikasta toiseen on helppoa. Jos tietää liikuttelevansa imuria asuntojen välillä, suosittelen alkuperäisen kuljetuslaatikon säilyttämistä.
  Imurin fyysinen asentaminen on yksinkertaista. Vastaavasti imurin yhdistäminen kännykän "äppiin" ei ollut lainkaan niin helppoa. Koska olen käyttänyt imuria kahdessa eri asunnossa, olen joutunut yhdistämään imurin ja kännykän uudestaan aina asunnon vaihdon yhteydessä.
  Mitä useammin imuria käytin, sitä sujuvammin ja tarkemmin se imuroi. Imuri "oppi" ja kartoitti imuroitavan alueen ja erityisen likaiset kohdat. Imuri selviytyi hyvin tasaisista suorana pysyvistä matoista, mutta räsymatoista imuri ei tahtonut selviytyä. Toivottavaa olisi ettei matoissa olisi hapsuja. Suosittelen keräämään lattioilta turhat irtoesineet ja jatkojohdot. Helpottaa imurin kulkemista.
  Alkukankeudesta huolimatta olen ollut erittäin tyytyväinen imuriin. En todellakaan rakasta imurointia, joten teen mielelläni pienet valmistelut (kerään irtoesineet ja räsymatot pois lattioilta), että robotti-imuri voi sujuvasti hoitaa minulle niin ikävän imurointivelvollisuuden. Tässä imurissa hinta-laatu-suhde kohtaa toisensa ja voin lämpimästi suositella sen ostamista.
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Päivitetty: 2 kk sitten
  Hyvä ja tehokas imuri helpottamaan arkea. kohtuuhintainen ja pitkäakkunen.

  Iso suositus tästä. Ainoa miinus, että latausasema on niin pieni, ettei juurikaan pysy paikalla kun imuri palaa asemalleen. Muutoin hyvä.

  Apin avulla imuri ilmoittaa kun työ on valmis, pölysäiliö on täynnä tai jos imuri on jumissa.