Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Philips S7786/55

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Philips Parranajokoneet (94)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.91)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philipsin kanssa...
  Testasin tätä parranajokonetta ja voin suositella sitä muillekin. Ihoni ärtyy normaalisti hyvin helposti, mutta tällä laitteella ajaessani hyvin vähän. Laite oli myös helppo puhdistaa. Parran muotoiluun laite oli hieman kömpelö, mutta sileäksiajoon vallan mainio.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Definitely one of the best razors I have used !

  I have sensitive skin and rash easly so i dont use usual blades.
  This electronic shaver really takes care of my skin and I havent had any issues or irritations.

  I loved the app and the whole user experience. It felt customized and high end. It showed me how to properly shave and customized the movements to my skin.
  If money/price is not an issue and you appreciate a good experience , its a definite buy!

  Great job Phillips!
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Sain Buzzadorista tämän parranajokoneen testattavaksi.

  Parranajokone on aikamoinen luksusmalli, ei peruspertin laite. Se sopii ihmiselle, joka haluaa enemmän varustelua ja enemmän tekniikkaa.

  Pidin siitä, että parranajokoneen saa Bluetoothilla yhdistettyä älypuhelinsovellukseen, jonka kautta tehdään ajosuunnitelma, eli puhelin säätää parranajokoneen ajotehon käyttäjälle sopivaksi. Parranajokoneen liikkeentunnistustekniikka auttoi näppärästi seuraamaan, että ajan partani pyörivin liikkein. Sovellus kertoi reaaliaikaisesti, miten hyvin onnistun ajamaan partaani.

  Parranajokoneen mukana tulee puhdistusyksikkö, joka nopeuttaa parranajokoneen puhdistusta. Sen hyvä puoli on se, että puhdistuksen jälkeen käyttäjä pystyy luottamaan parranajokoneen olevan täysin siistitty seuraavaa käyttökertaa varten. Toisaalta puhdistusyksikön heikkoutena on se, että siitä koituu kulua. Noin 30 käyttökerran jälkeen puhdistusyksikköön pitää vaihtaa uusi pesuainesäiliö.

  Toisena parranajokoneen haittapuolena on se, että sovelluksen kanssa häslääminen tuntuu välillä leikkimiseltä. Ainakin ensimmäisillä käyttökerroilla sovelluksen käyttö tuntui ylimääräiseltä elementiltä parranajon yhteydessä.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Hyvä peruskone, loistavalla putsaamolla. Loistavat terät, saa rajattua hyvin ja akku kestää hyvin.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Perusvarma ja hyvän oloinen partakone Philipsiltä. Vanhasta Philipsin koneesta tähän siirtyminen oli tietysti hyvä kokemus, kun laitteessa oli iskemättömät terät, mutta WAU elämys jäi puuttumaan. Ihon ärsytys vähentyminen jonkin verran muutamassa viikossa. Joko iho tottui tai laitteen äly tosiaan vaikuttaa ajoon.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Great product, amazing shaver, so far the best I've tried and perfectly paired with my other Philips hair and beard trimmer!
 • Täydellinen
  2 kk sitten
  Moneen kertaan partakoneita vastaan puhuneena tällä kertaa on pakko antaa iso peukku tälle laitteelle. Jo parranajoavustimena toimiva appi herätti kovia odotuksia, mutta todellinen läpimurto tuli, kun laite napsahti käyntiin. Miellyttävä ajokokemus toi mukanaan tehokkaan parranajon ja sängettömän lopputuloksen. Reilussa 2 minuutissa jokainen partakarva oli poissa ja tulos lähes samanlainen kuin partahöylällä. Puhdistusmekanismikin vaikuttaa ensikokeilujen perusteella erittäin toimivalta.
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Hyvä kone. Parempi kuin omat edelliset eli PARAS.

  Puhdistus toiminto täyttä timanttia!
 • Täydellinen
  2 kk sitten
  Ajokokemus erittäin hyvä. Kone istuu käteen ja etenkin märkäajo oli toivottu ominaisuus mitä halusinkin päästä malttamattomana testaamaan ja ylitti odotukset. Ihosta tuli pehmeä ja ajotarkkus lähes höylän luokkaa. Ei mitään moitittavaa parranjokoneen suhteen. Yhdistäminen äppiin kävi helposti ja antoi kivasti tietoa parranajosta. Koneen puhdistuskaan ei nykypäivänä voi olla helpompaa kun ei tarvitse itse huolehtia edes ajopäitten pesusta. Laitat koneen puhdistus telakkaan, käynnistät sen ja se automaattisesti puhdistaa itsensä sekä lopettaa puhdistuksen. Voilá! Suosittelen!