Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Philips Series 5000 S5589

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Philips Parranajokoneet (89)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.00)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Sain testattavaksi Philipsin S5589 sarjan partakoneen johon olen todella tyytyväinen.
  Partakoneita olen käyttänyt muutamia tähän mennessä mutta palannut aina höylään.
  Vihdoinkin löytyi kone jolla voi ajaa kuiva- ja märkäajoa.

  Kokeilin tätä ensin pitempään partaa eikä iho tullut yhtään araksi, nyt tällä on helppo ajella päivittäin etten töihin menoa.
  Kone on todella hiljainen ja leikkaa hyvin, akku kestää viikon minun käytölläni.
  Eikä latauskaan kestä tuntia kauempaa tyhjästä täyteen.
  Mukana tuli hyvä teline sekä kuljetuslaatikko joka kestää hienosti reissut matkalaukussa.
 • Melko hyvä
  1 kk sitten
  Hiljainen peruskone jossa hyvä ajotulos
  Kiinteässä rajaajassa ei ole auki ollessaan mitään lukitusta jonka vuoksi rajaajan käyttö ei tahdo onnistua kunnolla kuin yhteen suuntaan konetta käytettäessä ja sen vuoksi koneen laatuvaikutelma ja yleisarvosana laskee
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Päivitetty: 1 kk sitten
  Sain testattavaksi Philipsin S5589 partakoneen johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Kone oli hiljainen, joten parranajo käy myös silloin kun muut ovat nukkumassa. Paitsi kun ns. trimmeriterän otti esiin, niin ääni koveni kyllä huomattavasti. Pitkä akunkesto hyvä ja vaikka akku olisikin päässyt loppumaan, niin laitteen lataaminen yhtä ajokertaa varten ei vie kuin vain pari minuuttia.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Sain testattavaksi Philipsin S5589 sarjan partakoneen johon olen erittäin tyytyväinen. Tämä on elämäni ensimmäinen partakone, partaa olen ajellut partahöylillä jo noin 50 vuotta. Olen suhtautunut hiukan epäillen partakoneisiin, mutta nyt kun pääsin testaamaan, mielipiteeni muuttui. Tämä leikkaa hyvin, tasaisesti ja sileäksi ilman ihoärsytystä, ulkonäkökin on hyvä. Kone on todella hiljainen. Älykkään SkinIQ-tekniikan ansiosta joka säätää tehon automaattisesti parran tiheyden ja paksuuden mukaan, kova partalaatunikin leikkaantuu hyvin. Partahöylän teriä on ehtinyt kulua melko monta, yksi per leikkuukerta. Saa nähdä, kuinka hyvin tämän koneen terät kestää, sen aika näyttää. Mukana pakkauksessa tulee lataustelakka joka on tosin hieman hutera mutta kone pysyy telakassa siitä huolimatta. Myös kova kotelo sisältyy pakkaukseen sekä parran muotoilupää. Parran pystyy ajaa todella helposti ja mukavasti märkänä sekä kuivana.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Philips Series 5000

  Philips *Series 5000* - erittäin miellyttävä!

  Olen ollut erittäin tyytyväinen Philips Series 5000 partakoneeseen. En ole vielä kokeillut märkäajoa, mutta kuiva-ajolla se on erittäin hellävarainen iholle ja ajon lopputulos on erittäin tarkka - lähes erinomainen! Akun kesto on ollut uskomaton - jopa kolme viikkoa yhdellä latauksella ja latausaika on vain yksi tunti. Voi suositella vilpittömästi - paras partakone, jota olen käyttänyt! Hinta oli mielestäni myös hyvin kohtuullinen laatuun nähden!
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Sain testattavaksi Philipsin S5000 sarjan partakoneen ja olen positiivisesti yllättynyt tästä tuotteesta. Leikkaa tarkasti ja hellävaraisesti. Kevyt käyttää, sopii käteen ja on erittäin hiljainen. Helppo puhdistaa vedellä.
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Päivitetty: 2 kk sitten
  Olen testannut n kuukauden Philips Series 5000 partakonetta..Toimiva ratkaisu parranajoon .hyvä jälki ja ajaa jokapaikasta siististi.suosittelen
 • Täydellinen
  2 kk sitten
  Sain testattavaksi Philipsin S5589 sarjan partakoneen johon olen ollut todella tyytyväinen. Leikkaa hyvin, tasaisesti ja sileäksi ilman haavoja. Ei ärsytä ihoa, ulkonäkö on miehekäs sekä itse kone on todella hiljainen ja älykäs SkinIQ-tekniikan ansiosta joka säätää tehon automaattisesti parran tiheyden ja paksuuden mukaan. Mukana pakkauksessa tulee lataustelakka joka on tosin hieman hutera mutta kone pysyy telakassa siitä huolimatta. Myös kova kotelo sisältyy pakkaukseen sekä parran muotoilupää. Parran pystyy ajaa todella helposti ja mukavasti märkänä sekä kuivana.
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Sain testattavaksi Philips Series 5000 sähköparranajokoneen.Philips Series 5000 oli yllättävän positiivinen kokemus.
  Philips Series 5000 on 5 minuutin pikalataus,itseteroittuvat terät,joustavat ajopäät,parran voi ajaa kuivana,märkänä tai vaikka suihkussa ja käyttöä helpottaa kätevä vesipesu.
  #philipsnordics #buzzador