Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Logitech G733 Lightspeed Wireless RGB

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Logitech Kuulokkeet (48)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.64)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Päivitetty: 2 kk sitten
  Yhteistyössä Logitechin kanssa : ”erittäin hyvä päätuntuma, remmi sisäpuolella piti kuulokkeen hyvin paikallaan ja ei tuntunut painetta. Puhepuolella pieni ja kätevä mikki, ei tule tielle, silti audio menee hyvin perille saakka.
  Tuloääni hyvä, ei puuroudu vaikka pelaisi vähän kauempaakin. Kevyet päässä, sellaiset joita tuskin edes huomaa. Taustaäänet blokkaa hienosti.
  Musiikin kuuntelussa toimivat myöskin hyvin.
  Bluetooth löytyi helposti ja linja pitää.”
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Pidin paljon kuulokkeista. Ne ovat kevyet ja hyvät päässä. Langattomat on helppo yhdistää koneeseen ja lataus on nopeaa. Miinusta tuli mikrofonista. Se ei ole sisäänrakennettu vaan irrallinen. Toisin kuin vaikka G365 mallissa. Nyt se on helppo hukattavaksi.

  Musiikki on terävää ja pelaaminen kuulostaa realistiselta. Pidin kovasti näistä kuulokkeista.
 • Melko hyvä
  2 kk sitten
  Yhteistyössä Logitech kanssa saimme testattavaksi Logitech G733 Lightspeed - kuulokkeet. Ensisijaisesti kuulokkeet tulivat Playstation4 pelaamiseen, mutta testasimme niitä myös PC:llä. Parin viikon testauksen aikana kuulokkeet tuntuvat kevyeltä päässä ja korvakupit on erinomaisesti muotoiltu ja materiaali on miellyttävää. Ulkonäöllisesti kuulokkeet myös ovat miellyttävät. Plussaa irrotettavasta mikkiosasta.
  PC käytössä kuulokkeet ovat monipuoliset ja asetuksia varmasti löytyy jokaiseen makuun. Äänenlaatu on hyvä. Ps4 käytössä sitten löytyy jo ongelmia. Mitään muutoksia tehdasasetuksiin ei voi tehdä ja ääni jäi todella laimeaksi, jotenkin luonnottoman oloiseksi. Silmälaseja käyttäessä kuulokkeiden RGB valot ovat hämärässä häiritsevät hämärässä, jolloin ne aiheuttavat heijastuksen lasien linssiin. Tietokoneella tämä ei ole ongelma, koska valot voi tarvittaessa ja halutessaan kytkeä pois päältä. PC käyttöön vallan mainiot kuulokkeet, mutta konsolikäyttöön ei voi suositella.
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Päivitetty: 2 kk sitten
  Yhteistyössä Logitech kanssa saimme testavaksi G733 kuulokkeet. Kuulokkeet menivät testiin ps4, testasimme kuulokkrita n. kolme viikkoa. Hieman oli ensi alkuun vaikeuksia saada kuulokkeita yhdistettyä koneeseen. Tuntuma kuulokkeisiin oli hyvä, päätuntuma pehmeä, samoin korvien tuntuma, säätö oli helppo ja hyvä. Nappulat olivat sopivassa kohdassa ja helppo käyttöisiä. Miinusta ettei valoja saanut säödettyä, plussaa että kuulokkeita pystyi pitämään pitkään ilman vösymystä/painetta/kipeytymistä.
  Äänimaailma oli hyvä, eri pelien äänet kuuluivat hyvin ja selvästi. Miinusta äänien vuotamisesta ulos.
  Miinusta myös ettei kuulokkeita saanut yhdistettyä Nintendon Switchiin ja puhelimeen, jos nämä olisi onnistunut, kuulokkeille olisi tullut vielä paljon enemmän käyttöä.
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Yhteistyössä Logitechin kanssa. Olen itse käyttänyt kulokeita nyt pari viikkoa melkein joka päivä pc:llä sekä ps4:lla. Ja hyvin ovat toiminut. Ps4:lla ei voi säätää mitään asetuksia kun tarvii Logitech g hubin mutta pc:llä sovellus kokeiltu ja hyvin sai kaikki asetukset vaihdettu esim valot miten haluat ne, jos halut vaan yhden värin tai kaikki värit ja kuinka nopeasti haluat että ne vaihtuvat. Äänen laadun sait vaihdettu myös, helposti.

  Toimii langattomasti PS4 kanssa, sillä kuulokkeet yhdistetään USB-tikulla. Eniten olen kokeilut kuulokkeita pelaessani Call of Duty: Cold waria, ja ovat olleet ihan mahtavia siinä pelissä.

  Netflixin kautta on katsottu pari elokuva kuulokkeet korvilla ja vaikka 2 elokuvaa on katsottu peräkkäin niin ei tunnu missään.

  Suosittelen ostamaan koska istuvan hyvin päällä ja eivät paina mistään. Tosi hyvä ääni tulee niistä.
  Ainoat miinukset ovat että kuulokeissa ei ole Bluetooth ominaisuutta sillä niitä olisi kiva käyttää myös puhelimella ja että mikrofooni on irrottava ja sitä ei saa kuulokeiden sisälle piilotettu kun ei ole käytössä.
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Yhteistyössä logitechin kanssa

  Olen käyttänyt kuulokkeita nyt pari viikkoa pc:llä sekä ps4:lla. Ps4:lla kuulokkeet toimivat hyvin, vaikka ei voi säätää mitään asetuksia. Kuulokkeet vaativat logitechin g hubin jotta voi säätää ääniasetuksia sekä valoja.
  Pc:llä en pystynyt myöskään säätää mitään, koska g hub vaatii windows 10 ja minulla on käytössä Windows 7. Siltikin kuulokkeet toimivat hyvin pelatessa, vaikkakin valot hieman häiritsivät. Käytin kuulokkeita myös etäkokouksessa ja ääni kuului hyvin. Käytetty alusta tosin ilmoitti monesti että mikrofoni pitää kovaa ääntä, vaikka en silloin edes puhunut mitään. Vieressä oli nukkuva koira, josta otti äänet.
  Mukavuudeltaan kuulokkeet ovat kevyet pitää, ei paina eikä hiosta. Langattomuus on hyvä plussa, ei sotkeennu liikkuessa.
 • Erittäin hyvä
  3 kk sitten
  Päivitetty: 2 kk sitten
  Yhteistyössä Logitechin kanssa!
  Olen kokeillut nyt kuulokkeita muutaman viikon ajan. Oikein hyvät pelikuulokkeet! Kevyet ja mukavat päässä, hyvä surround ääni. Toimii myös langattomasti PS5 kanssa, sillä kuulokkeet yhdistetään USB-tikulla. Harmi, että kuulokkeissa ei ole Bluetooth ominaisuutta, sillä niitä olisi kiva käyttää myös puhelimella. Suosittelisin kuulokkeita pelaamiseen, surround ääni on kätevä esim. Fortniteä pelatessa. Käytin kuulokkeita myös esim. luennoilla, ääni kuului hyvin ja sitä on helppo säätää kuulokkeista. Mikrofoni toimii myös erittäin hyvin.
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Yhteistyössä Logitech kanssa. Kulokkeita tuli testattua sekä PC:llä , että PS4 : lla mutta itse pelaamiseen käytin pääosin PS4. Yksi tähti suoraan pois, koska kuulokkeet ovat selkeästi enemmän suunniteltu PC pelaajille, sillä tietokoneelle asennettava Logitech G hub ohjelma antaa kuulokkeiden muokkauksen mahdolliseksi vain PC käyttöön eli esim. valot saa pois tai säädettyä vain kun käyttää niitä PC :llä. Harmittavasti näitä asetuksia ei voinut tallentaa kuulokkeisiin, jotta näitä olisi voinut hyödyntää PS4:lla. Eli konsolipelaajille kuulokkeista saa vaan "riisutun" version. Kuitenkin kuulokkeet istuivat päähän hyvin eikä korviin muodostunut painetta, mitä joskus olen kokenut muitten valmistajien pelikuulokkeissa. Eli näitä pystyi pitämään huoletta monia tunteja , tuntematta mitään epämukavuuden tunnetta. Äänet kuuluivat peleissä hyvin ja selkeästi, jopa pienetkin peliaskeleet. Chätin mutetus onnistui nappia painamalla. Akunkesto hyvä ja kestää useita kymmeniä tunteja lataamatta. Harmikseni valoja ei voinut säätää suoraan pois/päälle kuulokkeissa, eli olisin tähän kaivannut jopa fyysisen painikkeen, koska PS4 :lla pelatessa ne tosiaan ovat jatkuvasti päällä. Tämä ei toisin häirinnyt itseäni ainakaan, mutta sai miettimään , jos käyttäjä olisikin pelaamssa silmälaisella, miten nämä mahdollisesti heijastuisivat lasien kautta ja olisiko tästä mahdollisesti haittaa. Yhteenvetona: 2 viikon kokeilun jälkeen konsolilla ,olen kuitenkin tyytyväinen kuulokkeisiin vaikkakin osa ominaisuuksista onkin karsittu. PC pelaajille tämä on ainakin 5/5 hankinta, koska muokattavuus tietokoneen kautta on viety pitkälle ja vaihtoehtoja kuulokkeiden asetuksille on enemmän kuin riittävästi.
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Yhteistyössä LogitechG kanssa!
  Pääsin testaamaan näitä kuulokkeita. Etäopiskelussa nämä kuulokkeet toimivat täydellisesti! Ääni kuuluu hyvin, mikrofoni on selkeä ja oman äänen voi mykistää kuulokkeiden nappia painamalla. Kuulokkeet istuvat hyvin päähän ja värit tuovat kivaa lisää! Pelatessa äänet kuulostavat hyviltä ja kuulokkeet sulkevat suht hyvin ulkoa tulevat äänet. Kovemmilla voimakkuuksilla kuulokkeet päästävät hieman ääntä läpi.

  Langaton yhteys toimii tietokoneella hyvin, mutta yksi tähti miinustui siitä, ettei kuulokkeita pysty yhdistämään puhelimeen/tablettiin. Musta väri on tyylikäs eivätkä mainosten perusteella muutkaan värit huonommiksi jää!

  Kaiken kaikkiaan todella hyvät kuulokkeet!
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Yhteistyössä Logitech kanssa. Pääsin testaamaan G733 lightspeed kuulokkeita. Testasin kuulokkeita Playstation 4:n ja PC:n avulla. Pc:llä oli kuulokkeet toimivat kiitettävästi ja luentojen kuunteleminen oli helppoa ilman johtoja. Kuulokkeet olivat kovassa testissä myös muilla perheeni jäsenillä ps4 pelattaessa. Kuulokkeet istuivat hyvin niin nuorten kuin vanhempien päähän. G733 kuulokkeet ovat kevyet ja niitä on mukava pitää päässä. Hintaansa nähden kuulokkeiden äänentoisto on hyvä. Niiden avulla pelaamisesta saa enemmän irti. Ulkonäkö on tyylikäs ja valot tuovat lisä loistoa. Vaikka pelatessa itse ei niitä huomaa. Kuulokkeilla pelaa pitkään ilman latausta, mikä on hyvä asia. Huonona puolena on, että kuulokkeet päästävät ääntä läpi. Pelatessa taustalla kuuluvat äänet tulevat ikävästi läpi. Itse peliäänet eivät kuulu kuulokkeista ulkopuolelle. Testasin kuulokkeita 2 viikkoa aktiivisesti ja olen niihin suhteellisen tyytyväinen. Kuulokkeita voi suositella ehdottomasti pelaamiseen rauhallisessa ympäristössä.
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Yhteistyössä Logitechin kanssa, sain testattavaks pelikuulokkeet. Todella hyvin istuvat. Etäopiskelussa käytin ja tosi kätevät. Miinusta siitä kun ääni vuotaa ulkopuolelle ja siitä kun ei saanut yhdistettyä puhelimeen!
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Yhteistyössä Logitech kanssa. Testasin kuullokkeita useammalla eri alustalla (PC ja PS4) useamman viikon ajan. Ulkonäöllisesti erittäin siistit ja tyylikkäät kuulokkeet. Myös valo-ominaisuudet ovat monipuoliset ja näyttävät. Istuvat hyvin päähän ja ovat helppokäyttöiset. Tietokoneen kautta käytettävällä ohjelmalla saa säädettyä kaikkia ominaisuuksia erittäin miellyttävästija helposti. Ohjelman kautta erilaisia ominaisuuksia äänentoistoon ja valaistuksen säätämiseen. Äänelaadultaan erittäin tehokkaat ja tarkat kuulokkeet. Ainoa miinus on kuulokkeista ulospäin kuuluva ääni, eli kuulokkeet laskevat turhan paljon ääntä läpi toisille. Eristää kuitenkin ulkopuoliset äänet ihan kohtalaisesti. Tämän takia ei saa täysiä pisteitä. Voin kuitenkin suositella kuulokkeita sellaisille, jotka hakevat hyviä säätöominaisuuksia kuulokkeilta.
 • Erittäin hyvä
  2 kk sitten
  Yhteistyössä Logitechin kanssa, sain testiin nämä kuullokkeet ja olen ollut todella tyytyväinen, istuvat hyvin päähän ja ovat tukevat, ei valu tai muuta vastaavaa. Ainut miinuspuoli on ehdottomasti äänenvoimakkuudessa, vaikka on täysillä päällä niin on kun minua vatvottaisi kuin pientä lasta etten saa kuunnella haluamallani voimakkuudella 😁 tuote on ollut minulla nyt noin kolmisen viikkoa. Suosittelen tuotetta muille jos matala äänenvoimakkuus on okei.