Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

LG F2DV707S2WS (Valkoinen)

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa LG Pyykinpesukoneet (79)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.50)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Täydellinen
  1 kk sitten
  YHTEISTYÖSSÄ LG:N KANSSA

  Viikon ehtinyt laitetta käyttää ja empä olisi uskonut että näin näppärän kokoinen kone korvaisi entiset täysikokoisen pyykkikoneen plus kuivausrummun. Entisen korkean tornin tilalla nyt näppärän pieni kone joka pesee puhtaantuntuista pyykkiä ja tarvittaessa voit lisätä kuivaustoiminnon jolloin pyykit voi vaikka pukea suoraan päälle. Hiljainen käyntiääni jaksoi ihmetyttää, mutta oletan tuon suoravedon tekevän siitä juurikin todella hiljaisen. Plussaa näppärä wifi-toiminta jotta voipi tiirailla pyykkien valmistumista.
  Lämpimästi voi suositella laitetta, itseä ei ainakaan kaduta korkean pyykkäri+kuivan yhdistelman vaihtamista tähän pieneen ihmeeseen. Nyt jopa näkee kylpytilan ikkunasta ulos, ensi kertaa vuosiin!
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Yhteistyössä LG kanssa.
  Loistava pesukone pieneen tilaan, yhdistelmäkone säästää kokonaisen kuivausrummun verran tilaa ja on kätevä käyttää kun pyykkejä ei tarvitse siirtää koneesta toiseen. Pyyhkeistä tulee ihanan pehmeitä pesu+kuivaus ohjelmalla. Riittävästi eri pesuohjelmia, miellyttävän hiljainen kone. Ainoa miinus koneelle on pesu+kuivaus ohjelman pituus.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Yhteistyössä LG kanssa.
  Kuivaava pesokone todella hyödyllinen. Tunnin kestävä perus pesu pesee hyvin treenivaatteet. Pesu+ kuivaus toiminto kestää jopa 5 tuntia, jolloin sähköä menee aika paljon. Pyykit kyllä kuivuvat todella hyvin ja ne voi nostaa koneesta suoraa kaappiin. Kuivauksen aikana koneen päällinen lämpenee jonkin verran ja koneen sivut ovat todella kuumat, joten on hyvä jättää hengitysväli koneen ja seinän väliin. Yhden ihmisen taloudessa todella hyvä kone, mutta koneen lämpeämisen vuoksi toinen pesu+kuivaus pesukerta ensimmäisen perään arveluttaa.
  Kone on pieni, joten mahtuu ahtaampaankin tilaan. Hiljainen ääni on iso plussa. Myös wifi-yhteys kätevä. Sovellus helppokäyttöinen ja selkeä.
  Käyttö kyllä jatkuu niin pitkään kuin kone kestää. Ei tarvitse miettiä pyykkituvan varaamisia.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Yhteistyössä LG:n kanssa
  Pesukone ollut käytössä noin viikon ja ensimmäisellä pesukerralla tajusi kuinka hiljainen tämä kone oikeasti on, koneen kuivatessa ei edes huomaa että se on päällä. Aluksi turhalta tuntunut Wi-fi liitettävyys onkin osoittautunut varsin käteväksi ominaisuudeksi kun puhelimeen ja älykelloon tulee viesti että pyykit ovat valmiita kaappiin nostettavaksi. Ei turhaa koneesta toiseen siirtelyä vaan pyykit voi oikeasti viikata kaappiin pesun jälkeen. Pesu- ja kuivaus-tulokset ovat ällistyttävän hyviä kun miettii että kone on näinkin ohut mitoiltaan, edellinen pesukoneemme oli täyskokoinen ja tuli 20 senttiä kylpyhuoneen ovenkarmista yli, joten se sai väistyä tämän tieltä.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Yhteistyössä LG kanssa✨
  Ollaan nyt 2 viikon verran testattu LG:ltä saatua kuivaavaa pesukonetta ja ensivaikutelma on ollut todella hyvä! Todella hiljainen kone, monipuolisista pesuohjelmista iso plussa, miellyttävä alku- ja lopetusääni, moderni ulkonäkö ja mahtuu pieneen tilaan. Tulee uskomattoman puhdasta pyykkiä, joten ei voi muuta kuin suositella. Kyseisessä koneessa on myös toimintana wi-fi yhteys jonka avulla voit laittaa koneen päälle ollessasi pois kotoonta, kätevää!