Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Philips BT9810

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Philips Hiustenleikkuukoneet & trimmerit (114)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.25)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Melko hyvä
  1 kk sitten
  Ihan kelpo trimmeri. Tosin kaulalta leikatessa lyhyimmällä asetuksella jää sänki aika pitkäksi.Rajaukset onnistuu ihan mukavasti, mutta huulen kohtaan teettää töitä. Ei meinaa leikata kerralla vaan täytyy painella useaan otteeseen, jotta karva katkeaa. Tähänkin kohtaan olisin tarvinnut lyhyimmän asetuksen olevan 0,5mm. Nyt se näyttää silmällä olevan noin 1,0mm
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Päivitetty: 1 kk sitten
  Yhteistyössä Phillipsin kanssa...
  Philips BT9810/15 Prestige on paras tähän astisista kokeilemistani partatrimmereistä! Saa hyvin siistittyä ja lyhennettyä partaa. Ns. nolla-terää koneesta ei löydy mutta muilta osin todella jees!
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philipsin kanssa. Tuote on oikein hyvä leikkaa partaa, sopii enemmän ihmisille joka haluaa tietyn pituinen parta tai jolla on pitempi parta. 0,4mm tais olla lyhyin mitä saa joten jos haluaa siloposkeja niin tää ei sovellu. Pääsee hyvin paikkoihin leikaamaan eikä nenän alle jää pitempiä karvoja. Itellä noin 1-2mm parta ja kaula sileä joten pitää aina käyttää 2 eri laitetta. Omasta mielestä tuote olisi voinut sopia myös esim rintakarvojen trimmaamiseen mutta ohjeen mukaan vaan naamalle
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa. Tuote on todella tyylikäs ja vaikuttaa laadukkaalta. En kerinnyt montaa kertaa käyttämään, mutta sen mitä ehdein niin leikkaustulos oli kyllä hyvää luokkaa.

   
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philipsn kanssa. Aivan huipputrimmeri itseni kaltaiselle risuparralle. Kihartuvat partakarvatkin saa jouhevasti minttiin. Portaaton pituuden säätö on loistava lisä; saa juurikin sen pituisen sängen kuin haluaa ellei kaikkea ajele veks ;) Lisäplussaa myös hyvästä kuljetuskotelosta. Jykevä kunnon peli, ehkä pikkasen painava jonkkun mieleen, mutta itse tykkäsin.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa.
  Tarkaa trimmeri, kuin on helppo kaytää
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa sain tämän testattavaksi. Trimmeri on hiljainen ja tehokas. Koen erityisesti leikkuupituuden tarkkuus tosi hyväksi. Huomioitavaa on että tällä trimmataan. Tämä ei ole partakone jonka avulla saa sileät posket. Tukeva ja laadukkaan tuntuinen kädessä. Trimmeri on vedenpitävä eli voi helposti trimmata suihkussa tai pestä juoksevan veden alla. Voin suositella tämä.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Tarkka trimmeri. Aikaisemmin olen aina luottanut OneBladeen, mutta tämän koeen säädettävä syvyys on se juttu. Ei täydy vaihdella muovisia lisäosia ja säätää niiden kanssa. Tekee todella tarkkaa jälkeä! Suosittelen.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa... Testauksessa uusin lippulaiva-partatrimmeri BT9000 Prestige. Täytyy myöntää että tämänaamuisen hoitamatta jääneen risuparran sain todella vaivattomasti melko hyvään kuosiin, vaikka itse niin sanonkin! 💎👍
  Täysin taipumaton metallinen ohjauskampa yhdistettynä terän hurjaan liikenopeuteen teki parran siistimisestä alle 3 minuutin homman, ilman yhtäkään repäistyä karvaa. Useamman edullisemman trimmerin aiemmin omistaneena, tuumasin että pysyttelen tässä! Kouluarvosanaksi puhdas 10!
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philipsin kanssa tämäkin arvostelu tehty

  Oikein pätevä partatrimmeri. Ensimmäisenä laatikosta otettaessa kiinnittyi huomio tukevaan rakenteeseen ja latauksen jälkeen tehdyllä ensiajolla ei moitittavaa laitteesta löytynyt.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa kokeilin laitetta ja on todella tarkka ja laadukas laite nopeasti latautuvalla akulla.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa...
  Mukavan tuntuinen ja saa hyvän otteen laitteesta.
  Hyvin tarkka eikä revi. Kaiken kaikkiaan ihan siisti trimmeri.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Päivitetty: 1 kk sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa eli ilmaiseksi kokeilussa.
  Erittäin hyvä kone. Trimmeri on tukeva ja painoa on riittävästi, jotta tuntuu vakaalta kädessä. Siinä on integroitu metallikampa, joten se ei taipu. Se leikkaa 0,4-5 mm ilman ylimääräisiä muovikampoja. Jos haluat leikata pidempää partaa, sinun on vaihdettava muoviseen kampaan ja noudatettava laitteen sinisiä numeroita (5,4-10 mm), mikä on melko näppärää. Muovisella kammalla leikkaaminen ei ole yhtä tasokasta ja pisin asetus on aika lyhyt parta. Akun ilmaisin näyttää, kuinka paljon akkua on jäljellä. Varsinkin kamman kanssa leikkaaminen on lennättää karvoja enemmän kuin monella kilpailijalla. Rakenne on todella ergonominen ja laite erittäin helppo puhdistaa. Johtopäätöksinä kone ei täysin yllä nykyisen kolmiteräisen trimmerin (babyliss sh500e) ominaisuuksiin ja laatuun.

  Plussa:
  Pituuden asetukset hyvät
  Ergonominen
  Laadukas rakenne

  Miinukset:
  Muovikampa ei niin laadukas
  Maksimipituuskin on aika lyhyt
  Saattaa aiheuttaa sotkua, kun karvat lentävät kaikkialle.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa...
  Laadukas laite joka on todella helppokäyttöinen.
  Suosittelen lämpimästi partaan siistitämäseen.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Päivitetty: 1 kk sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa.
  Erittäin hyvä kone. Paras tähän asti. Korvaa kyllä minun vanha Remington. Erlttäin helppokäyttöinen. Suosittelen! 👍👍👍
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa.
  Todella jämäkkä laite joka ajaa todella hyvin.
  Ei revi eikä jumittele kuten ennen käyttämäni laite.
  Iso plussa että kone on langaton ja että kulkee hyvin mukana omassa kotelossaan.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa...
  Laite tuli testattavaksi ja korvaa aikaisemmin käyttämäni braun koneeni.
  Laitteen paino yllätti,mutta silti oli omaan käteen sopiva painosta huolimatta.Tekee erittäin siistiä ja tarkkaa jälkeä.Ei repinyt partaa ajaessa.Virtanapin sijainti ei ainakaan itseäni häirinnyt. Helppot ja selkeät säädöt terän pituudelle.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa...
  Laite tuli testattavaksi ja korvaamaan Remingtonin partatrimmeriä. Paketti ja itse laite yllättivät painolla, laite on metallia ja vaikuttaa todella laadukkaalta. Säätöjen tekeminen helppoa ja tarkkaa. Ainoa kummallisuus mielestäni on se että virtanappi on "väärällä" puolella laitetta, ainakin omaan käteen. Leikkauslaatu hyvä, eikä alle 6mm tarvitse erillisiä muovikampoja käyttää, joten täydellinen itselleni.