Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Panasonic RZ-S500WE

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Panasonic Kuulokkeet (61)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.24)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erittäin hyvä
  16 päivää sitten
  helppo käyttöönotto. Ensin lataat ja sitten lataat sovelluksen. kantomatka vaan ei ole pitkä yhteys pätki. kuuluvuus hyvä. toimi ainakin tabletissa. jos etsit pieniä,kevyitä ja helppoja kuulokkeita nämä sopivat siihen.voit kuljettaa helposti mukanasi. vaihdettavia päitä joten saat sopimaan korvillesi. lapsille ja aikuiselle. ei johtoja sotkeentumassa. hyvä
 • Täydellinen
  20 päivää sitten
  Sopivat hyvin korviin ja pysyvät kiinni.
  Äänenlaatu on yllättävän hyvä ja puhelimen sovelluksella voi hienosäätää, jos on tarvetta.
  Vastamelutoiminto on myös yllättävän hyvä, mutta yksittäiset kovat äänet, kuten kolahdykset, saattavat kuulua vaimeasti läpi.
  Helppo asettaa koteloon latausta varten ja akun kesto on todella riittävä. Kotelo on sopivan kokoinen taskuun.
 • Erittäin hyvä
  21 päivää sitten
  Päivitetty: 21 päivää sitten
  BT toimii hyvin, musiikki kuuluu hyvin. Kuuntelin myös kuunnelmia ja ne olivat selkeitä. Korvanapit ovat miellyttäviä käyttää johdottomina ja ovat kätevät ilman roikkuvia johtoja. Pieni telakka plussaa, kulkeutuu hyvin mukana menossa
 • Erittäin hyvä
  21 päivää sitten
  Helppokäyttöiset ja varsin hyvät langattomat napit. Vastameluominaisuus ei ole niin hyvä, että se toimisi ilman musiikkia, mutta yhdistettynä median toistoon ulkomaailmasta ei kuule mitään. Myös ääniä korostava ominaisuus on kätevä, jos haluat tietää mitä ympärilläsi tapahtuu.

  Molemmissa napeissa on oma BT vastaanotin, joka on toisaalta hyvä, mutta voi osoittautua myös ongelmaksi. Toimiessaan takaa oikein hyvän yhteyden ja kuuluvuuden, mutta mikäli yhteys ei syystä tai toisesta pelaa, voi joutua säätämään kuuluvuuden kanssa. Yleisilmeeltään kuitenkin oikein hyvät ja neljä tähteä on ansaittu.
 • Erittäin hyvä
  22 päivää sitten
  Helppokäyttöiset langattomat kuulokkeet. Helppo parittaa puhelimeen ja parittuu hienosti kun laittaa napit korville. Äänentoisto on mielestäni todella hyvä. Mukana monta eri adapteria, joita voi vaihtaa, jotta sopii kaikille korville. Helppo vastata kun puhelin soi ja kuuluu myös hyvin.
 • Täydellinen
  22 päivää sitten
  Panasonic tuo markkinoille loistavat johdottomat kuulokkeet. Kestää vettä ja hikeä. Erittäin helppokäyttöiset. Parittaa vain luurille ja ryhtyy kuuntelemaan musaa. Puhelun tullessa napsautat ohjeen mukaan sormella. Mukavan pieni taskuun mahtuva telakka jossa kuulokkeet kulkee ja latautuu. Piuhalla latautuu telakka sen tarvitessa lisää virtaa. Telakan etureunassa valkeat valo viirut osoittavat telakan virran määrän. Merkkejä on kolme. Luurien mukana tulee 5 paria eri kokoisia korvanappeja.
  Hyvää ja kohtuu hintaista kuuntelu ominaisuutta hakevalle suosittelen erittäin lämpimästi. "hurtta47"
 • Tuskin hyväksyttävä
  22 päivää sitten
  Vastamelun poistaminen ei näissä toimi kovin hyvin. Aika paljon ääniä kuuluu läpi. Myös korvat tulevat kipeäksi kun pidempiä aikoja käyttää, vaikka on s-koon korjapehmusteet käytössä.