Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Philips Premium Airfryer XXL HD9867

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Philips Friteerauskeittimet (15)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (9.17)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Perheellemme tuli kokeiluksi tämä laite muutamaksi viikoksi. Meillä on aika pieni keittiö, mutta ruokaa tarvitaan paljon koska meitä on viisi. Ajattelimme ensin että tuote oli valtava kooltaan, mutta siinä on hyvät puolensa! Airfryer:iin mahtuu kaikki! Tofu, ranskalausia bataattiranskalaisia, pihvejä ja kasviksia. Kaikkien suoksikki on ollut pakastetut ranskalaiset ja nugetit. Niistä tulee rapeita ja herkullisia ilman ylimääräistä rasvaa. Lemppariohjelmamme on ollut "Vihannekset ja juurekset", mikä on Smartohjelma. Laite määrä itse ajan. Ranskiksia tulee vartissa valmiiksi! Suosittelemme!
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Positiivinen yllätys. Helppokäyttöinen ja osat on kätevä pestä astianpesukoneessa. Tekee ainakin ranskalaisista ja kaikenlaista siivistä niin hyviä, että tuskin tulee enää ikinä uunissa niitä tehtyä.
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Väldigt smart maskin! Snabbprogrammen gör det lätt att göra tex pommes från början eller göra frysta pommes härligt krispiga! Maskinen är mångsidig och man kan tillochmed göra fullständiga måltider i den. Jag har blivit mer inspirerad att äta nyttigt efter att ha testat den!
 • Erittäin hyvä
  11 kk sitten
  Pääsin testaamaan tuotetta ja ilokseni huomasin, kuinka helppokäyttöinen laite on. Tein sillä herkkuranskalaisia ja kypsensin kasviksia. Laite on melko iso, joten se vie tilaa jonkin verran. Ohjekirja ei myöskään ollut suomenkielellä. Laite on helppo puhdistaa.
 • Melko hyvä
  11 kk sitten
  Lätt att använda, smart att även vissa program finns färdigt attan ända endast med en knapptryckning. Minus att den är rätt stor och skrymmande, tillbehören är också rätt dyra tyvärr. Den är lätt att hålla ren och ett plus i kanten att maten tillagas utan onödigt fett!
 • Erittäin hyvä
  11 kk sitten
  Pidin siitä, että laitteen voi jättää valmistamaan ruokaa itsekseen, kun samaan aikaan valmistaa esim. salaattia keittiössä. Näyttö kertoo heti arvion valmistusajasta ja se päivittyy kokoajan. Koko aterian ajoittaminen samaan aikaan tarjoiltavaksi on kätevämpää kuin ruokaa uunissa valmistaessa. Et myöskään tarvitse patalappuja, ja itsensä polttamisen vaaraa ei ole. Ruoanvalmistuskori liukuu kiskoja pitkin ulos laitteesta ja itse ruokakorin saa nostettua pois. Näin ruoan saa kumottua suoraan tarjoiluastiaan tai jopa lautasille. Esim. pakasteranskalaisten valmistus oli nopeampaa kuin uunissa. Laite ilmoitti äänimerkillä kun ruokaa oli hyvä ravistaa kesken valmistuksen tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Plussaa myös siitä, että laitteesta ei valmistuksen aikana tullut ympäristöön polttavaa höyryä, joten se on sekin puolesta hyvin turvallinen käyttää. Toimintojen käyttö säätöpainikkeiden avulla oli yllättävän helppoa, ohjekirjaa ei juuri tarvinnut ensimmäisen käytön jälkeen. Valmisohjelmat, joissa lämpötila ja valmistusaika olivat valmiiksi säädettynä ovat käteviä arjen nopeaan ruoanlaittoon, samoin suosikkiohjelmien tallennus. Ainoina miinuksina pidin laitteen isoa kokoa kahden hengen talouteen, koska ruokaa oli mahdollista valmistaa huomattavasti enemmän kerralla yhdelle aterialle kuin oli meillä tarve. XXL-malli sopii paremmin useamman hengen talouksiin, lapsiperheisiin tai tilaisuuksiin, joissa tarve valmistaa suurempi erä ruokaa kerralla. Tästä syystä laite tuntui myös massiiviselta keittiötasolle sijoitettuna. Laitteen ulkonäkö ei kuitenkaan moitteita saa, se on hyvin tyylikäs ja sopii moderniinkin keittiöön.
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Airfryerillä perheemme suosituin ruokalaji näyttäisi olevan ranskalaiset. Maku peittoaa uunissa valmistetun kotipikaruoan mennen tullen. Vehje valmistaa annoksen myös valtavan nopeasti ja tehokkaasti.
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Nopea ja vaivaton vaihtoehto uunille, ei tarvitse odottaa uunin lämpeämistä. Lapsiperheessä nopeuttaa ruuan valmistumista. Myös esimerkiksi kanan kypsyys on täydellinen kun muuten tulee aina liian kuivaksi. Ranskalaiset on helpoin valmistaa heittämällä vain koriin.
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Mahtava tuote. Helppo käyttää, kaunis ja oiva apu keittiöön. Käytämme päivittäin.
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Mahtava lisä meidän keittiöön! Erilaiset aiemmin rasvassa paistamista/friteeraamista vaatineet herkut kuten ranskalaiset ja wingsit valmistuvat nyt terveellisesti ja ennen kaikkea helposti! AirFryeriä ostaessa kannattaa huomioida minkä kokoiselle ruokakunnalle yleensä pöperöitä tekee, XXL on juuri passeli 4 hengelle (2 aikuista + 2 teiniä), aiemmin käyttänyt pienempää ja siinä ei mahdu koko porukan ruuat kerralla. Lisäksi neliönmuotoinen kori on todella toimiva.
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Meidän koko perhe on rakastanut "ruokakoneen" tekemään ruokaan. Nyt onnistuu täydelliset ranskalaiset, eikä tarvi ajella ketjuravintolaan hakemaan bataattiranskalaisia. Kypsentää lihat ja kasvikset ja on nopea ja helppo käyttää.... turhankin helppo kun kolmevuotias oppi miten ranskalaiset tehdään :D
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Kone on helppokäyttöinen kun on älykäs kokkaus ohjelmointi.
  Helppo kun heti näkyy kauanko kestää ennen ruoka on valmis niin pystyt tehdä muuta.
  Suosittelen kun kaikki ruuat mikä Olen laittanut on tullut oikein hyvät.
  Kätevä kun osat pystyy pestää tiskikoneella.
  Laite on tyylikäs Ja kiva mutta jos on pieni keittiö niin se vie hieman tilaa.
  Sillä pystyy helposti laittaa 4lle hengelle ruokaa kun kone on riittävästi ison.
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Nopea, yksinkertainen tapa tehdä ruokaa ilman rasvaa. Korvaa uunin joten kiva napata matkaan mökille. Tilava niin että meidän nelihenkinen perhe saa ruuan siinä tehtyä. Ulkonäkö miellytti. Maalaisjärjellä pärjää hyvin laitetta käyttäessä.
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Helppokäyttöinen ja nopea tapa valmistaa maukasta ruokaa. Moderni ulkoasu ja sopii hyvin muiden kodinkoneitten kanssa yhteen. Terveellisempää ruokaa vähemmällä vaivalla. Suosittelen!
 • Erittäin hyvä
  11 kk sitten
  Laitteen tehokkuus yllätti.
  Sen automaattisesti säädetyt ohjelmat on helppo käyttää.
  Ison kokonsa puolesta valmistaa koko perheelle maittavat ranskalaiset lisukkeineen.

  Osat on helppo pitää puhtaana.

  Ison kokonsa takia vaatii keittiöstä tilaa.
  Pienessä keittiössä tulee vastaan säilytys ongelma.
  Miinuksena myös suomenkielisen ohjekirjan puuttuminen.
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Terveellisempää ruokaa -helposti ja nopeasti!
  Kaunis muotoilu, sopii hyvin keittiönpöydälle. Ei ruma rotisko, niinkuin monet muut kodinkoneet.
  Helppokäyttöinen ja osat pestävissä tiskikoneessa.
  Maistuvaa ruokaa, ilman rasvaa.
  Suosittelen!
 • Täydellinen
  11 kk sitten
  Tuote on todella monipuolinen ja voi valmistaa monta erityypistä ruokaa nopeasti, ja älykkäästi, ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa raaka-aineet sisään, istua ja ruoka on valmista! Älykäs kokkaus on myös ollut erityisen hyödyllinen, sillä itse en osaa sanoa valmistus-ajoista, joten laite tunnistaa sen itse! Rasvanpoistotekniikka on myös erittäin hyvä, sillä ruoka ei ole ikinä liian rasvaista, se todella toimii.

  Tuote vie hieman tilaa, mutta koska sen luukku on niin iso, sillä saa kokattua helposti jopa viisihenkiselle perheelle, eli meille tämä on ollut vain plussaa.

  Suosittelen tuotetta, sillä saa erityisesti herkullista lohta tai ranskalaisia vaivattomastio.