Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Bosch ProHygienic BGL6HYG1

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Bosch Pölynimurit (201)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.28)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erittäin hyvä
  9 päivää sitten
  Lyxig dammsugare, önskar den vore billigare så man kunde köpa den.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Päivitetty: 12 päivää sitten
  Positiivinen yllätys, johdollisista imureista paras mitä ollut.
  +pitkä johto, aiemmissa imureissa aina pitänyt vaihtaa pistorasiaa, nyt 157neliötä yhdellä pistorasialla
  +kiva kun imuria voi säätää kahvasta, ei tarvi kyyristyä
  +hiljainen
  +useampi pää, kaikissa hyvä imuteho
  +kevyt imuroida, johdolliseksi imuriksi kevyt +hieno design
  - kaatuu helposti, onko sitten liian kevyt?
  - imuri ei kulje kauhean ”smoothisti” pitkän johdon takia
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Päivitetty: 12 päivää sitten
  Bosch maisen jämäkkä ja tehokas imuri!

  Heti paketista otettaessa huomaa kyseessä olevan vankkarakenteinen ja hyvin tehty imuri. Muovi ja metalliosat eivät narise tai lonksu. Mutta silti mukavan kevyt liikutella ja johdossa riittää tosi hyvin etäisyyttä ja sen käyttö todella näppärää.

  Päälle laitettaessa ensimmäisenä huomaa heti todella hyvän imutehon koska suulake jämähtää lattiaan tehokkaasti ja joutuu pienentämään tehoa imusta kätevästi kaukosäädin kahvasta.

  Puolestaan tämä kaukosäädin kahva on vähän ainoa uutuudelta tuntuva ominaisuus imurissa. Mutta kahvasta käyttö on todella näppärää ja tulee helpommin sammutettua imuri kun siirtelee tavaroita. Energiaa varmasti säästyy huomattavasti kun ei imuri puhise turhaa sohvaa siirrettäessä.

  Toinen hieno innovaatio on ns. putki suulake josta saa eteen työnnettyä harjaspäät käyttöön tarvittaessa. Myös tämä tuntuu todella jämäkältä mekanismilta ja varmasti kestää käyttöä. Suulakkeella sohvan putsaaminen onnistui todella näppärästi ja ei tarvinnut välissä vaihtaa suutinta kun siinä on kaksi samassa.

  Kuitenkin kokonaisuuden ollessa niin tasapainoinen ja toimiva, niin tekniikka intoilijana jää toivomaan vielä jotain Bosch maista innovaatiota, joka olisi tehnyt imuroinnista vaivattomampaa. Esim. vakio suulakkeen mattoharjojen esiin painaminen tuntuu hieman haastavalta, vaikka tämä aina ollut näin vipu ratkaisulla mutta olisiko siihen joku muu ratkaisu? Tästä yksi tähti pois, vaikkakin varauksella sillä imurina 5/5 tuote, mutta Boschilta voi odottaa aina vähän enemmän.
 • Erittäin hyvä
  12 päivää sitten
  Useamman viikon testauksen jälkeen olen tyytyväinen imuriin. Imuteho on hyvä ja sen voimakkuutta on helppo säätää varressa sijaitsevilla napeilla. Varressa on myös kätevästi käynnistys- ja sammutuspainike. Perheessämme on kaksi koiraa ja imuri ei ole kärsinyt koirankarvasta testauksen aikana. Johto on niin pitkä että koko asunnon saa imuroitua vaihtamatta pistoketta. Vain imurin suulake oli huono, se tarttuu lattiaan mikäli imuteho on täysillä.
 • Erittäin hyvä
  29 päivää sitten
  Päivitetty: 12 päivää sitten
  Todella pitkä johto, hiljainen, hyvä pestävä suodatin, kevyt! Pienimmälläkin teholla tehokas!
 • Erittäin hyvä
  12 päivää sitten
  Hyvä, tehokas imuri loistavilla ominaisuuksilla ja erinomaisella imuteholla. Sopii meidän allergiseen koiratalouteen. Yksi tähti pois äänekkyydestä. Kätevä kahvaohjaus.
 • Erittäin hyvä
  12 päivää sitten
  Saimme Boschin series 6 imurin testaukseen marraskuun alussa ja olemme kokeilleet perheessä sitä nyt parin viikon ajan. Imuri tuntuu kestävältä ja tehokkaalta perheeseen, jossa on kolme lasta ja yksi koira. Se, missä aiempi imuri ei oikein kyennyt saamaan kaikkia hiekkoja ja koirankarvoja irti, toimii Bosch kuin unelma. Ainoa miinus tulee keveydestä, kun tuntuu että imuri nopeasti kyljellään. Toisaalta taas keveys plussana, kun helppo kantaa esim portaissa (myös lapsen)

  Plussat:
  + tehokas
  + kätevä säätö kahvassa
  + tukeva
  + keveys
  + pitkä virtajohto

  Miinukset
  - keveys (välillä kumollaan)
 • Erittäin hyvä
  13 päivää sitten
  Imurissa on mahtava 12 m johto, riitti erinomaisesti 120 neliön omakotitalon imuroimiseen yhdestä pistokkeesta.
  Toinen mahtava ominaisuus oli käsikahvassa olevat toiminnot, virtanappi ja tehosäätö. Sai nopeasti virrat pois kun imuri nappasi kiinni ei toivottuun asiaan.

  Imuri oli myös huomattavasti hiljaisempi mihin olen tottunut. Koirakaan ei imuria juuri noteerannut (yleensä pelkää imureita). Imuteho oli myös hyvä!

  Erityisesti vinyylilankulla imuri liikkui todella ketterästi mukana, yhtään ei tarvinnut nykiä. Pari kertaa jopa tuli jaloille kun olen tottunut repimään imuria mukaan.

  Koirataloudessa pölypussi tuli karvoista jo kerrasta aika täyteen, joten voi olla, että niitä tarvitsee käyttää parikin kuussa.

  Ehdottomasti voin suositella perus hyväksi, kohtuuhintaiseksi imuriksi!
 • Erittäin hyvä
  16 päivää sitten
  Tämä on ehdottomasti paras imuri, mikä minulla on tähän asti ollut. Imuri on tehokas, mutta hiljainen. Välillä jopa vähän turhan tehokas, ainakin maksimiteholla. Kädensijassa oleva kausäädin on loistava; ei tarvitse kumarrella, kun laittaa imurin päälle tai säätää imutehoa. Putken saa säädettyä kunnolla pitkäksi ja kerrankin myös johto on oikeasti tarpeeksi pitkä niin, että isohkon paritalon alakerran saa imuroitua siirtämättä pistoketta. Plussaa myös monitoimisuulakkeesta, jota ei tarvitse irrottaa putkesta, isosta pölypussista ja tyylikkäästä ulkonäöstä.
 • Erittäin hyvä
  17 päivää sitten
  Loistava imuri! Laadukas, PITKÄ johto, PITKÄ putki, hyvä imuteho jopa pienemmälle teholle säädettynä, erinomaisesti säädöt kahvassa, harjasuutin mukana putkessa koko ajan. I love it! Ainoa miinus turhan pienet renkaat.
 • Täydellinen
  18 päivää sitten
  Hiljainen mutta todella tehokas imuri. Säädöt näppärästi kädensijassa. Kevyt siirrellä ja pitkä johto sekä varsi. Imu tehoa riittää.
 • Täydellinen
  25 päivää sitten
  Päivitetty: 18 päivää sitten
  Kompakti ja ketterä imuri jossa teho ei lopu kesken, plussana että imurointi sujuu ilman tunkkaista hajua. Ulottuvuus ihan mahtava, kiitos pitkän johdon niin ei tarvi vaihdella pistokeessta pistokkeeseen. Säätömahdollisuudet varressa myös hyvät. Kevyt vetää perässään, tässä osuudessa pieni miinus että välillä viettää vinoon mutta ei haitaksi asti.
  Kahvan virran- ja tehonsäätö painikkeet kiva lisä.
  Imurointi sujuu eri pinnoilla ja jälki puhdasta.
  Kaiken kaikkiaan hyvä imuri.
 • Erittäin hyvä
  19 päivää sitten
  Perus imuri muutamilla paremmilla ominaisuuksilla. Koira kotiin hyvä! Eikä imurin äänikään häirinnyt ketään. Plussaa vaihdettavista päistä.
 • Erittäin hyvä
  20 päivää sitten
  Saatiin tämä imuri kokeiluun ja aluksi olin vähän skeptinen kun imuri oli niin kevyen oloinen et onkohan tässä kaikki ihan kohdallaan. Mut kokoamisen jälkeen kun sen löi tulille niin imutehohan oli aivan huippuhyvä!
  + varren säädöt riittää pidemmällekin tyypille
  + loistava imuteho
  + aika hiljainen ääni
  + todella pitkä johto
  + kevyt ja ketterä liikutella
  + varren pikakäyttönappulat
  - pölypussillinen

  Suosittelen kyllä muillekin! Toimi eläintaloudessa aivan loistavasti missä hiekkaa ja karvoja riittää.
 • Täydellinen
  21 päivää sitten
  Monenlaisten imureiden jälkeen tämä oli kyllä positiivinen ylläri, ajaa asiansa ja puhdasta tulee :)

  + nätti
  + kevyt
  + hiljainen
  + pitkä johto
  + pitkä varsi
  + säädöt kahvassa
  + ketterä

  - olisi saanut olla mukana myös huonekalujen imurointiin pieni suulake
 • Erittäin hyvä
  21 päivää sitten
  Itselleni kodin siisteys on tärkeää, varsinkin kun olemme allergiaperhe, jossa on koira (villakoira, josta ei lähde karvaa). Tästä huolimatta aiemmat imurit ovat aina olleet ns. halpisversioita (n. 100€) joiden kanssa imurointi on ollut yhtä tuskaa ja hammasten kiristystä. Milloin mikäkin osa irtoaa, imuri ei kulje, imurointi on raskasta, jälkeen jäävä haju on tunkkainen jne. Bosch onnistui muuttamaan käsitykseni imuroinnista!

  + ensimmäinen fiilis pakettia avatessa oli WAU! Hyvännäköinen imuri, jota ei ole pakko piilottaa kaappiin, jos imuroinnin tarve on jatkuva.
  + pitkä johto, joka mahdollisti reilun 100 neliön asunnon imuroinnin ilman pistokkeiden vaihtoa (vanhalla imurilla joudun kahdesti vaihtamaan pistoketta, jotta pääsen ahtaimpiinkin nurkkiin käsiksi).
  + ei ummehtunutta hajua, mikä usein jää imuroinnin jälkeen.
  + hiljainen ääni. Perheen koira yleensä juoksee imuria pakoon, mutta nyt malttaa olla paikoillaan, vaikka tarkkailee tarkasti imurin menoa.
  + ehdoton hifistelyominaisuus on varressa olevat painikkeet/kaukosäädin, jonka myötä ei tarvitse kyyristellä.

  +/- imuri on todella kevyt mikä mahdollistaa sen, että perheen lapsetkin voivat imuroida. Omalla kohdalla keveys kuitenkin pienenä miinuksena, koska imuroinnin yhteydessä tuli imuri kaadettua pari kertaa.
 • Täydellinen
  24 päivää sitten
  meidän perhe pääsi testaamaan tätä Pro Hygienic-imuria. Imuri vaikuttaa hieman "halppikselta" perus mallilta.
  Kuitenkin ensi vaikutelma osoittautui vääräksi, kun imuria kokeili. Kevyt ja ketterä liikutella ja sopii erittäin hyvin lapsen sekä aikuisen käytettäväksi.
  +kevyt
  +pitkä johto
  +ei ummehtunutta hajua
  +4 eri imutehoa + turbo, jotka saa kahvasta säädettyä
  +pitkä varsi, jolla saa hyvin imurointia korkealta ja kapeista paikoista