Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

OBH Nordica Optigrill Elite GO750D

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa OBH Nordica Grillit (11)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (9.00)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erittäin hyvä
  9 kk sitten
  Nyt on tullu kunnolla testailtua tätä grilliä ja voin todeta miten näppärä ja helppokäyttöinen keittiöapuri se on. Tulee loistavat makkarat, pihvit ja toastit. Myös tomaatteja tuli grillailtua ekaa kertaa elämässäni ja nekin onnistuivat OptiGrill Elitellä hyvin 👌 Pidän grillissä siitä että siinä on valmiit automaattiohjelmat monille tutuille grillattaville, mutta pystyy myös manuaalisesti säätämään halutun grillauslämpötilan. Puoliso valmisti tänään pitaleivät grillissä soijarouhepihveineen, ja sieltäkin suusta tuli positiivista palautetta grillistä. Grilli jää säännölliseen käyttöön meijän keittiössä ja tulen suosittelemaan tätä grilliä kavereillekin.
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  Olen käyttänyt uutta OptiGrill Elite -laitettani jouluviikonloppuna. Tuote on erittäin korkealaatuinen, ja monet ominaisuudet vaikuttivat minuun. Grillipinta on uurrettu, mikä tekee grillatusta ruoasta näyttävän hyvältä. Koko grillin alin pinta rinne alaspäin, mikä tarkoittaa, että öljyä ja rasvaa ei kerry grilliin, vaan virtaa alas irrotettavaan astiaan. Grillipinnassa on myös pienet piikit, jotta minimoidaan riski, että ruoka putoaa grillipinnalta. Tämä on täydellinen grilli niille, jotka haluavat grillata hampurilaisia, kalaa tai vastaavaa muutamalle ihmiselle. Ensimmäistä kertaa kun yritin tuotetta, grillasin vihanneksia ja tofua koko perheelle ja se kesti melkein tunnin. Löysin automaattiset asetukset tarpeettomasti hankaliksi, mutta suosittelen grillaamista manuaalitilassa. Se, että kaksi grillipintaa on irrotettavissa, tekee puhdistamisesta erittäin helppoa! Yhteenvetona, loistava ja korkealaatuinen tuote!
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  Hyvä grilli tekee hyvät hampurilasi pihvit ja täydelliset medium filee pihvit myös paninit onnistuu todella hyvin.ainoa miinus esiohjelmien kielen vaihto ei onnistunut mut onneks kuvat puhuu .
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  Jos jostakin tuotteesta voi sanoa hurmioituvansa, niin tästä! Grilli on laadukkaan oloinen tuote heti paketista lähtien. Ja ensisilmäys ei petä. Tällä on tehty jo maailman parhaat hampurilaispihvit, naudanpihvit, toastit, kasvikset ja jopa porsaanlihan vihaajakin muutti mielensä! Possun pihveistä ei tullutkaan enää kuivia, vaan aivan täydellisiä. Tuote on niin loistava, että lunasti vakituisen paikkansa työpöydältämme. Suosittelen, suosittelen enemmän kuin koskaan aiemmin mitään tuotetta. Täysi kymppi!
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  En ole mikään tekniikan ihmelapsi, joten OptiGrill Eliten käyttö jännitti alkuun hieman. Mutta kun perehdyin tarkkaan käyttöohjeisiin, grillin käyttö olikin helppoa ja kätevää, ja amatöörikin saa sillä aikaan ammattilaisen grillaustuloksen! Grilli on kaunis ja tyylikäs ja sopii keittiöön paraatipaikalle. Kielivalinnoista löytyy Suomen kieli. Erilaisia ohjelmia on paljon, ja ajan sekä lämpötilan voi myös valita manuaalisesti. Ohjelmista löytyy jopa pakasteiden sulatus. Laitan paljon kasvisruokia, ja esimerkiksi paprikoille, bataatille ja kaaliviipaleille tulee erittäin kaunis paistopinta. Paistolevyt on helppo irrottaa ja tiskata. Ainoa pieni miinus on lyhyt virtajohto, minun kodissani joudun käyttämään jatkojohtoa grillatessa. Todella hintansa arvoinen laite.
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  Päivitetty: 9 kk sitten
  Olen todella tyytyväinen Optigrill Eliteen. Aluksi ihmettelimme miksi lämpölevyt ovat niin kuperia, mutta jo ensimmäisellä kerralla huomasimme että muotoilu on nerokas, rasva valuu todella kätevästi edessä olevaan kaukaloon, hyvä erityisesti pihvien ja pekonin paistossa. Perheemme nuoriso on ottanut grillin tehokäyttöön ja sillä valmistelee sillä välipaloina tousteja, hampurilaisia ja täytettyjä patonkeja. Kehuja on tullut heiltäkin helposta käytöstä, näyttö ohjaa ja kertoo kokoajan mitä tapahtuu. Valintoja voi tehdä esim. patonkien paistosta, haluaako kevyemmin paahdetun, grillatun vai rapsakkaaksi paistetun, oman maun mukaan. Grillattavan tuotteen paksuuden mittaus ja muu esilämmitys hieman kestää, mutta lopputulos on ehdottomasti sen arvoinen. Miinuksena on lyhyt johto ja olisin kaivannut puhdistukseen jotain ”kampaa”, jolla voisi grillattavien tuotteiden välissä puhdistaa näppärästi lämpölevyjen urat, silloin kun grillaa koko aterian, useampia eri raaka-aineita. Irroitettava levyt saa kyllä grillauksen loputtua hyvin pestyä. Grilli on näppärän kokoinen ja siksi myös hyvä, ei vie niin paljon tilaa kaapissa jos pöydällä ei ole tilaa säilyttää. Suosittelemme tätä grilliä oikein mielellämme.
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  Erittäin helppokäyttöinen grilli. Kuumenee nopeasti ja jäähtyy. Automaattinen tai manuaalinen lämpötila valitsin. Eri toiminnot lihalle, kasviksille, leiville jne. Määrittelee automaattisesti kypsennysajan tuotteen paksuuden perusteella. Helppoa ja vaivatonta herkuttelua
 • Erittäin hyvä
  9 kk sitten
  Hyvä sähkögrillin sisäkäyttöön talvikaudella. Tyylikäs ja helppokäyttöinen myös helppo pitää puhtaana. Mahtuu pieneen tilaan. Miinusta se että tuotteessa on todella lyhyt johto. Ominaisuuksiltaan huippu kun voi myös sulattaa pakastettuja tuotteita.