Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Apple AirPods Pro

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Apple Kuulokkeet (8)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.94)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erittäin hyvä
  5 kk sitten
  Ainoa miinus on korkea hinta
 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Melko hyvä
  6 kk sitten
  Päivitetty: 5 kk sitten
  Olen testannut ja käyttänyt vuosien mittaan erilaisia kuulokkeita, joten kerron tässä kokemuksiani Airpods Pro ‑kuulokkeista tähän mennessä. Ymmärrän hyvin, että samalla rahalla voi saada parempaa äänenlaatua.

  Tässä on mainittava, että käytän kuulokkeita Android-puhelimen ja Assistant Trigger ‑sovelluksen kanssa saadakseni käyttöön toimintoja, jotka muuten puuttuisivat (akunkeston näkeminen, google assistentin käyttö ja automaattisen start-/stop-toiminnon käyttö kuulokkeita päähän laittaessa ja pois ottaessa).

  Positiivista:

  + Hyvä häiriöäänten esto
  + Tyylikkäät, ja hieno kotelo
  + Hyvä äänenlaatu (vinkki: muuta EQ:ta Spotifyssa; lisäsin bassoa jonkin verran ja otin käyttöön Rock-tilan)
  + Mukavuus
  + Kätevyys, kulkevat hyvin taskussa.
  + IPX4-luokan vedenkestävyys
  + Kotelon langaton lataus

  Neutraalia:

  +/– Akunkesto: ihan OK, mutta saisi olla hieman pidempi, kun NC on päällä.
  +/– Mukana toimitettavan lightning-kaapelin puuttuminen pakkauksesta.

  Negatiivista:

  – Ei USB-C-liitäntää kotelon lataamiseen, edelleen lightning.
  – Että Apple ei tarjoa akunvaihtoa maksua vastaan. (Tällä hetkellä)
  – Herkästi naarmuuntuva kotelo, sanoo moni arvioissaan (hankin Spigen tough armor ‑kuoret, joten tämä ei ole ongelma)
  – Hinta

  Päivitys: 24.1.2020 – En saa vasenta kuuloketta pysymään korvassa kovinkaan kauan. Se ikään kuin ryömii hitaasti ulos korvastani kunnes putoaa silikonityynyjen koosta riippumatta. Oikeassa korvassa kuuloke istuu hyvin, mutta ei vasemmassa, mikä osoittaa, miten yksilöllistä istuvuus ihmisten korvissa on.

  Ymmärrän jälkikäteen tehneeni virheen siinä, että tilasin nämä verkkokaupasta, joka ei hyväksy korvaan laitettavien kuulokkeiden palauttamista. Nyt minulla on siis pari Airpodeja, jotka haluaisin palauttaa, mutta se ei onnistu. Ymmärrän, että kyse on ihoa koskettavasta tuotteesta ja hygieniasta, mutta on tyhmää, jos ostaa 3 100 kruunua maksavat kuulokkeet ja huomaa ensimmäisen kokeilukerran jälkeen, että ne eivät ole sopivat.

  Siksipä vinkkinä niille, jotka aikovat ostaa Airpods pro ‑kuulokkeet: TESTAA kuulokkeita ensin esim. Apple-kaupassa. Ja jos ostat ne verkkokaupasta, varmista, että voit palauttaa in-ear-kuulokkeet, jos ne eivät istu hyvin.

  Aion nyt myydä nämä edelleen ja odottaa, että markkinoille tulee lisää häiriöäänet estäviä in-ear-kuulokkeita. Käytän toistaiseksi Sonyn WH-H900N-kuulokkeitani.
 • Erinomainen
  5 kk sitten
  Minulla on ollut aiemmin Airpods gen 1- ja Bose QC 35 II ‑kuulokkeet.
  Ostin nämä ja myin pian sen jälkeen Boset. Minulla ei yksinkertaisesti ollut mitään syytä pitää niitä enää, koska sain lähes yhtä hyvän (joissain tapauksissa jopa paremman) ANC:n ilman, että minun tarvitsee kantaa korvillani kahta autonrengasta.
  Mahtava ääni minun makuuni, ja kuten sanoin, todella hieno ANC.

  Ainoa miinus on, että jonkin ajan kuluttua minusta tuntuu, että oikea kuuloke menettää tiiviyttään.
  Vaihdoin pienimpään kokoon, minkä jälkeen tilanne on ollut paljon parempi.
  Saa nähdä, ostanko jossain vaiheessa jonkin kolmannen osapuolen kuuloketyynyt.
 • Erittäin hyvä
  9 kk sitten
  Päivitetty: 6 kk sitten
  Päivitys kolmen kuukauden käytön jälkeen: joitakin yhteysongelmia on alkanut ilmetä. Eivät tahdo saada yhteyttä puhelimeen useasta yrityksestä huolimatta.

  M-koon istuvuus ei ole minulle optimaalinen, aiemmat airpodit istuivat hyvin.

  ——

  Toimivat yli odotusten.
  Plussaa: melunvaimennus
  Miinusta: keskikoko liian suuri ja pieni koko liian pieni.
  Äänenlaatu korkeammissa äänissä
 • Melko hyvä
  8 kk sitten
  Päivitetty: 6 kk sitten
  Päivitys: ANC on paljon entistä ohjelmistoa huonompi. Ihmisten puheen voi kuulla 20 metrin päästä.

  LOISTAVAT!

  Istuvat uskomattoman hyvin heti kättelyssä (M-koko).

  Mukava melunvaimennus + kirkas ääni.

  Ääni on minusta OK. Selkeä diskantti ja sopivasti bassoa.
 • Tuskin hyväksyttävä
  6 kk sitten
  Ensivaikutelmani näistä kuulokkeista oli todella hyvä. Ne on laadukkaasti valmistettu, ne ovat pienet ja kätevät malliltaan, ne on helppo yhdistää iPhoneen. Avaat vain kotelon ja klikkaat yhteyspainiketta iPhonessa näkyvässä ruudussa. Ne käynnistyvät itsestään, kun ne tuntevat olevansa paikoillaan korvissa. Kätevää, että ne latautuvat ”automaattisesti” kotelossa ollessaan. So far so good.
  Sitten ilmeni ongelmia, joiden takia en halunnut ostaa niitä:

  Ne eivät pysy korvissa, jos liikutan vähänkin päätäni tai esim. hymyilen. Ne liukuvat silloin ulospäin, ja ulkopuolelta kuuluu paljon ääniä, ja erityisesti bassoäänet heikkenevät selvästi. Olen kokeillut kuukauden aikana kaikenkokoisia mukana tulevia ”korvatulppia”, mutta niissä ei ole mainittavaa eroa.
  En millään pysty käyttämään näitä kävellessäni, enkä varsinkaan treenatessani. Ne irtoavat koko ajan.
  Toinen minut yllättänyt merkittävä asia on, että kuulokkeet itse asiassa vahvistavat ulkopuolelta tulevia bassoääniä. Jos olen ymmärtänyt oikein, ANC ei aina ole maksimitasolla, vaan sitä säädellään jotenkin automaattisesti. Ikään kuin se reagoisi niin, että bassoäänet, kuten esim. katkaistulla pakoputkella varustetun Volvo 740:n ääni, vahvistuvat eivätkä vaimene.
  Kuulen myös kehoni ääniä näillä kuulokkeilla paljon voimakkaammin kuin esimerkiksi vanhoilla Bose QC 35 ‑kuulokkeillani.

  Käytän näitä kuulokkeita nyt siis vain siinä tapauksessa, että istun rauhassa työmatkalla bussissa/junassa. Ne on kätevä kantaa taskussa, ja niitä on helppo käyttää ja ne on helppo laittaa takaisin koteloon. Mukavaa, että johtoja ei tarvita.

  En kuitenkaan voi suositella näiden ostoa varsinkaan, kun hinta on 3 200 kruunua. Alan taas käyttää Bosen QC35-kuulokkeitani kaikissa muissa tilanteissa paitsi silloin, kun istun kaikessa rauhassa esim. työmatkalla.
 • Täydellinen
  6 kk sitten
  ne tekivät sen taas. vastustin näitä alussa jyrkästi, koska ne ovat tulppakuulokkeet, joita en voi käyttää, koska ne tekevät niin pirun kipeää. sain kuitenkin testata yhtä paria, ja ne istuivat niin hyvin korviini, että tilasin samana iltana itselleni parin.

  ja voin vain sanoa, että olen erittäin tyytyväinen siihen, miten hyvin ne istuvat korviini. ääni on todella hyvä ja täyteläinen. kuuntelen paljon podcasteja sekä musiikkia, ja ääni on mielestäni todella hyvä niiden pieneen kokoon nähden
 • Täydellinen
  6 kk sitten
  Päivitetty: 6 kk sitten
  Taas kerran maailmanluokan tuote. Takuulla markkinoiden paras melunvaimennus näin pienissä kuulokkeissa. Minulla on ollut useita samankaltaisia kuulokkeita vuosien mittaan. Nämä ovat kalliit, mutta jokaisen kruunun arvoiset. Saat sitä, mistä maksat... läpeensä laatua
 • Erittäin hyvä
  6 kk sitten
  Hyvä ääni, mutta älä odota suurta musiikkinautintoa näillä. Nämä *eivät* ole minkään sortin audiofiilejä varten. Toimivat erittäin hyvin puheluissa, Spotify / Apple Music on integroitu hyvin (jos käytössä on iOS), ja latautuvat nopeasti latauskuoressa. Ongelmia voi tulla esim. lennoilla tai pidemmillä junamatkoilla, kun akku ei aivan riitä, mutta yleisesti ottaen olen varsin tyytyväinen. Istuvuus on hyvä erityisesti erikokoisten silikonitulppien ansiosta ja muotoilu saa minulta arvosanan B+. Erittäin hyvin suunniteltu vuorovaikutustoiminto, jossa sisäänrakennettu integraatio Sirin kanssa. Melunvaimennus on ihan OK, mutta ei läheskään yhtä hyvä kuin esim. Sony 1000MX3:ssa, joka on jokseenkin samaa hintaluokkaa.

  4/5 tähteä
 • Melko hyvä
  6 kk sitten
  Varsin pettynyt. Varsin tyytyväinen tavallisiin AirPodeihini. Kokeillut sekä kollegan AirPodeja että Applen liikkeessä. En todellakaan ymmärrä niitä, joiden mielestä melunvaimennus on tosi hyvä. Olisin mielelläni samaa mieltä, mutta en vakavasti ottaen huomannut, kun työntekijä aktivoi sen, mielestäni ero oli varsin pieni. Haluan kuunnella musiikkia kovalla, mielestäni on mukavampaa maksimoida äänenvoimakkuus AirPods Gen 1:ssä kuin AirPods Prossa. En osaa sanoa mitään puheluiden laadusta, en kokeillut soittamista.

  Olen ehkä ”sokeutunut” over-head-kuulokkeiden takia, tiedän, että näitä ei voi vertailla, mutta mainitsen sen silti. Olisin todella halunnut pitää näistä, mutta minulla oli heti kättelyssä vaikeuksia hinnan suhteen, ja kun sitten olin kokeillut niitä, päätin, että en todellakaan osta niitä.

  Olen tällä hetkellä kiinnostunut Jabra 75T:stä.
 • Erittäin hyvä
  6 kk sitten
  Helppo kuljettaa, mukiinmenevä äänenlaatu, joka toimii hyvin puhelimessa ja radiossa, sekä tervetullut melunvaimennus.

  En valitettavasti kuitenkaan usko, että ne ovat riittävän hyvät musiikin kuunteluun. En ymmärrä, miksi Apple luopui äänen ulostulosta, kun heidän bluetooth-koodekkinsa on niin kehno. Airpods Pro ei kuitenkaan mielestäni kuulosta huonommalta kuin Sonyn WF-1000XM3, testattu iPhonella.

  Melunvaimennus on OK, mutta ei riittävän hyvä esimerkiksi vanhoissa kolisevissa metrojunissa. Tunsin myös jonkinlaista epämiellyttävää alipaineen tunnetta korvissani, kun ANC oli päällä, mutta se on ehkä tottumiskysymys.

  Olen erittäin tyytyväinen ensimmäisen sukupolven Airpodeihin, ja näissä on samat hyvät puolet, erityisesti niiden helppo kuljetettavuus. Äänikin on kaikesta huolimatta aiempaa parempi. Mutta tähän hintaan haluan enemmän.
 • Erittäin hyvä
  6 kk sitten
  Uskomattoman mukavat, helppo yhdistää puhelimeen ja kätevä pakkaus. Melunvaimennus ei ole samaa luokkaa kuin over-ear-malleissa, mutta hyväksyttävällä tasolla. Akunkesto ok ja äänenlaatu on myös hyvä.
 • Täydellinen
  7 kk sitten
  Päivitetty: 7 kk sitten
  Applen ehkä kaikkien aikojen paras tuote. Kaikki tuntuu hyvin harkitulta. Esimerkiksi sellainen pieni asia, että kumityynyissä on korvavahasuoja, joten lika ei pääse tukkimaan kuulokkeiden sisällä olevaa kalvoa. Tätä ei kukaan ole aiemmin ajatellut.

  Ääneltään hyvät, melunvaimennus toimii sairaan hyvin. Pariliitoksen muodostaminen on aivan kuten aiempien AirPodien kanssa uskomattoman helppoa. Bluetooth-asetuksiin ei tarvitse missään vaiheessa puuttua. Yhdistyvät automaattisesti ja saumattomasti Apple-laitteideni välillä, vaikka olen yhdistänyt ne vain iPhoneen. Erittäin hyvä istuvuus. Ikään kuin korvissa ei olisi lainkaan kuulokkeita.

  Applen vihaajat voivat sanoa mitä haluavat. Haters gonna hate, ikävää, että kaikki eivät ole päässeet kokemaan laatua ja kuulokkeita parhaimmillaan. Olin myös aluksi sitä mieltä, että hinta kuulosti korkealta, mutta nämä ovat TÄYSIN hintansa arvoiset. Uskomattoman tyytyväinen. Parhaat testaamani kuulokkeet, ja olen testannut noin kahtakymmentä erilaista.
 • Tuskin hyväksyttävä
  7 kk sitten
  Päivitetty: 7 kk sitten
  Toiminnot ja käytettävyys huippuluokkaa, mutta äänenlaatu on aivan liian huono.
  Spotifyn eq:n avulla saattaa päästä kunnollisiin tuloksiin, mutta puheluissa ja esim. Appletv:n kanssa tätä mahdollisuutta ei ole.
  Muutoin erittäin hyvä istuvuus.
  Ostin näiden sijaan Sonyn WF1000:t, pöyristyttävän paljon parempi ääni.
 • Huono
  7 kk sitten
  Suosittelen näiden sijasta Sonyn kuulokkeita, jollet halua ostaa vain statussymboleita. Ääni ja NC selvästi paremmat.
 • Erittäin hyvä
  7 kk sitten
  Hankin tällaiset, koska niiden kuvaus vastasi etsimääni (toisin kuin Airpods-sukupolvet 1/2) ja ne olivat riittävän tiiviit, toivoni mukaan mukavammat kuin tavalliset ”kovat” kuulokkeet ja melua vaimentavat (en kokeillut niitä ennen ostoa).

  Maksoin näistä 2 990 kruunua vuoden 2019 Black Friday ‑alennusmyynnissä. Niiden saamisessa Nordicbox.se-kaupasta kesti pitkään, mikä oli turhauttavaa, sillä hukkasin vanhat Shure-kuulokkeeni ja tarvitsin kuulokkeita töihin ja treenaamiseen.

  Tein hieman omia muokkauksia osioihin ja annoin seuraavat arvosanat:

  Käyttäjäystävällisyys (muotoilu/käyttöliittymä/joustavuus jne.) 9/10
  Toiminnot (melunvaimennus, akunkesto, yhteydet jne.) 8/10
  Mukavuus: 6/10
  Ääni: 9/10
  Hinta-laatusuhde: 7/10 (jotkin noin tuhat kruunua halvemmat kuulokkeet olivat saaneet tällä täydet pisteet)

  Yhteensä: 39/50

  AirPods Pro ‑kuulokkeiden suurin heikkous piilee mielestäni niiden mukavuudessa. MUTTA tämä riippuu toki käyttäjästä. Jotkut ystävistäni pitävät niitä erittäin mukavina, ja niin olen kuullut monen muunkin pitävän. Olen pettynyt siksi, että luulin niiden olevan PALJON paremmat kuin Applen kovat alkuperäiskuulokkeet. Ne ovat paremmat, mutta ero ei valitettavasti ole mielestäni kovin suuri. Tämä johtuu siitä, että ne ovat melko isot ja että kova ”kotelo” laitetaan korvaan kokonaan. Ne istuvat korvilla jonkin aikaa mukavasti, mutta sen jälkeen niitä alkaa särkeä ja kutittaa. Jos Applen alkuperäiskuulokkeet tuntuvat epämukavilta, näissä voi olla sama ongelma. Ne pysyvät kuitenkin paikoillaan hyvin, toimivat hienosti treenin aikana (en kokeillut pitkällä juoksulenkillä, vain salilla). Ne ovat irronneet vain kerran, kun riisuin t-paidan nopeasti.

  Kuulokkeet ovat erittäin käyttäjäystävälliset, kuten Applella yleensä.

  Ominaisuudet ovat huipputasoa, ainakin iPhoneen yhdistettynä. Rakastan Transparency-tilaa, joka toimii loistavasti esimerkiksi ulkolenkillä tai pyöräilyreissulla, jolloin kuulee myös ympäristön äänet. Melunvaimennus toimii myös erittäin hyvin. Näiden käyttäminen esim. pelikuulokkeina Discordissa kannattaa kuitenkin unohtaa, minulla ainakin oli ongelmia siinä, mutta se ei välttämättä ole kuulokkeiden vika.

  Äänenlaatu ei tietenkään ole täydellinen mutta kuitenkin oikein hyvä, kun ottaa muotoilun huomioon, enkä usko, että enempää voisi pyytääkään. Mikrofonin äänenlaatukaan ei ole parasta kuulokemikrofoneissa kuulemaani tasoa (iPhoneen yhdistettynä) – se ei kuitenkaan tuntunut toimivan hyvin Discordissa tietokoneella, kuten jo mainitsinkin.

  Hinnasta voi toki olla vaikka mitä mieltä, mutta kun ottaa huomioon, kuinka hyvät kuulokkeet ovat, hinta ei ole mikään katastrofi. Olisin antanut hinta-laatusuhteesta täydet pisteet, jos kuulokkeet olisivat olleet muutama tuhat kruunua halvemmat. Jos esimerkiksi mukavuus olisi ollut 10/10, olisin ollut tyytyväisempi hintaan ja myös kokonaistulos olisi ollut parempi.
 • Täydellinen
  7 kk sitten
  Kun ostin ensimmäiset Airpods-kuulokkeet, tein yhden elämäni parhaista hankinnoista. Nyt neljä vuotta on kulunut ja niistä on julkaistu uusi mielenkiintoinen versio, joten nyt niin on käynyt uudestaan. Aika hiton hyvät kuulokkeet siis! Pesevät ylivoimaisesti kaikki aiemmin kokeilemani melua vaimentavat kuulokkeet. Mukaan lukien Bose QC:n ja Sonyn. Toinen kuuloke kyllä reistailee aina välillä, mutta kuulokkeiden nollaaminen on korjannut sen. Siitä huolimatta ne vaikuttavat uskomattomalta huipputuotteelta. Suosittelen todella. Lisään myös, etten ole koskaan aiemmin pystynyt käyttämään in-ear-kuulokkeita, koska ne ovat aina joko pudonneet tai istuneet huonosti, mutta nämä tavallaan imeytyvät korvaan ja istuvat todella hyvin.
 • Huono
  7 kk sitten
  Päivitetty: 7 kk sitten
  Olen erittäin tyytymätön! Ostin nämä Applen myymälästä Täbystä. Ensimmäisessä kappaleessa oli liitäntäongelmia, kun toinen kuuloke irtoili säännöllisesti, ja joskus kuulokkeet eivät olleet synkassa, eli kuulokkeet toistivat kuuntelemani kappaleen eri kohtia, mikä oli todella ärsyttävää. Menin takaisin kauppaan, josta sain tilalle heti uuden parin, eikä uusissa kuulokkeissa ollut samoja ongelmia. Niiden sijaan korvasovitustesti epäonnistui oikealla puolella aina kun tein testin, siitä huolimatta, että kokeilin kaikkia kolmea eartip-kokoa. Olen todella tyytymätön. Odotin näitä kuulokkeita innolla, mutta joudun valitettavasti palauttamaan ne.
 • Huono
  7 kk sitten
  Ostin nämä Applelta Emporiasta (Malmöstä) ja tein näistä reklamaation noin kuuden päivän käytön jälkeen, koska korvatulppatestistä tuli virheviestejä. Sain uudet, ja samoja ongelmia ilmeni neljän päivän päästä, eikä melunvaimennus toiminut kunnolla. Jos olen juoksumatolla, ne valuvat pois korvista riippumatta siitä, mitä kolmesta eri korvanappiparista käytän. Applen täytyy panostaa kehitykseen enemmän, koska meillä kaikilla on erilaiset korvat. Ehkä tulppia pitäisi olla useampia. Melunvaimennus ei toimi kovin hyvin. Se vaimentaa kovaäänistä puhetta, mutta juoksumaton ääntä se ei vaimenna. Palautin ne, ja toivottavasti Apple keksii jonkin tavan korjata ongelmat.
 • Erittäin hyvä
  7 kk sitten
  Aivan mahtava tuote!
  Siirryin G1-versiosta tähän Pro-malliin.
  Mielestäni näissä on hyvä äänenlaatu, ja melunvaimennus toimii todella hyvin. Painikkeiden määritysmahdollisuus on hyvä ominaisuus. Istuvuus ei ole ihan huipputasoa mutta melkein.

  Suosittelen, vaikka nämä ovat mielestäni hieman kalliit.
 • Erittäin hyvä
  9 kk sitten
  Päivitetty: 7 kk sitten
  Tämä Applen tuote on lähestulkoon täydellinen. Airpods 1 ‑kuulokkeet olivat loistavat, Airpods 2 ‑malli oli vähän turha, ja nyt Airpods Pro ‑kuulokkeet ovat minulle jatkossa kaiken standardi.

  Ääni on hyvä, istuvuus on hyvä, akunkesto on hyvä.

  Hinta on... mitä on.

  Nämä ovat tästedes uusi normaali. Applen vihaajat vihatkoot. Me muut saamme nauttia loistavasta tuotteesta.

  MUOKKAUS: Kaikki yleensä putoaa korvistani riippumatta siitä, mitä teen. Surullista, mutta siinä ei Apple juuri pysty auttamaan.
 • Täydellinen
  7 kk sitten
  On yleensä todella skeptinen sellaisten kuulokkeiden kanssa, jotka eivät kuulosta tehdasasetuksilla hyvältä, kuten Applen Airpods Pron tapauksessa. Ensivaikutelma on tärkeä, ja tässä on säädettävä EQ:ta, jotta saa luonnollinen ja ”läsnä olevan” soundin. Toimii hyvin esimerkiksi Spotifyn sisäänrakennettujen asetusten kanssa, mutta monet saattavat jäädä paitsi kuulokkeiden täydestä potentiaalista jos eivät rukkaa asetuksia. Kun tekee nämä hienosäädöt, saa käyttöönsä todella loistavan kuulokeparin.

  Jos edellä mainitut jätetään pois laskuista, muotoilu ja tuote ovat aivan loistavat. Olen kokeillut useita erilaisia ANC-malleja, mutta yhdetkään eivät ole olleet näiden veroiset. Suodattaa ympäristön äänet pois todella tehokkaasti esim. bussissa. Lisäksi Transparency-tila on aivan loistava, jos ympäristön takia on oltava hieman valppaampana.

  Oikein hyvä hankinta, jos säätää EQ:n huolella oman maksunsa mukaan.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Ovat hyvät
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Korvasin tavalliset AirPods-kuulokkeet ja kömpelöt vastamelukuulokkeet matkakäytössä. All-in-one ja ensimmäiset in ear ‑kuulokkeeni, jotka eivät aiheuta kipua korvan sisäpuolelle.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Ehdottomasti paras valinta iPhonen omistajille
 • Erittäin hyvä
  8 kk sitten
  Liukuvat pois korvista riippumatta siitä, mitä kolmista korvanapeista käytän. Toinen kuuloke jättää yhteyden muodostamatta aivan liian usein, ja joudun laittamaan sen takaisin koteloon ja aloittamaan alusta.

  Melunvaimennus in-ear-kuulokkeiksi ihan ok. Edellyttää tietääkseni iPhonea.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Tämä on paras mahdollinen hankinta.
  Kaikki on ammattitasoa!
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Yllättävän hyvä melunvaimennus. Läpikuulumistila toimii myös hyvin.

  Akkukesto ei ole ongelma, jos akkua lataa välillä.

  Melunvaimennuksen kanssa ääni kuulostaa todella hyvältä.

  iPhonen omistajien, jotka haluavat hyvät ja kätevät kuulokkeet, kannattaa ostaa nämä.
 • Hyvä
  8 kk sitten
  Päivitetty: 8 kk sitten
  #VIRHE!
 • Erittäin hyvä
  8 kk sitten
  Kelvolliset on-the-go-kuulokkeet. Istuvuus vaihtelee käyttäjän ja jopa korvan mukaan. Minulla kuulokkeet sopivat vasempaan korvaan täydellisesti, mutta mikään mukana tulleista tulpista ei pysy oikeassa korvassa kunnolla.

  Iso juttu näissä tavallisiin AirPodeihin verrattuna on vastamelutoiminto. Muihin käyttämiini vastamelukuulokkeisiin verrattuna se on kuitenkin alle keskitason. AirPods Pro ‑kuulokkeet päästävät läpi enemmän melua ja varsinkin puhetta musiikin ollessa maksimivoimakkuudella kuin esimerkiksi Sonyn 1000XM3-kuulokkeet ilman musiikkia. Ero on hyvin selkeä tyypillisellä junamatkalla tai toimistoympäristössä, joissa olen käyttänyt molempia.

  Verrattain heikon melunvaimennuksen ja hieman huonomman äänenlaadun vuoksi Sonyn 1000XM3-kuulokkeet, Sennheiserin Momentum-kuulokkeet ja Bosen QC35-kuulokkeet ovat paremmat toimistoympäristössä tai junassa/lentokoneessa, jos niille vain on tilaa.

  Aiempien AirPodien (mutta myös Sonyn kuulokkeiden) tapaan näissä ei ole multipoint-toimintoa, joten ne eivät toimi kovin hyvin, jos samaan aikaan on käytössä useita laitteita. Vaikka mahdollisuus Apple-laitteen automaattiseen liittämiseen toiseen Apple-laitteeseen on, on tärkeää muistaa, että yhdistetty laite toistaa äänen sisäisten kaiuttimiensa kautta, mitä ei tapahtuisi multipointia käytettäessä.

  Tärkein syy näiden ostamiseen on sama kuin AirPodien: kuulokkeet kulkevat todella kätevästi mukana. Akkukesto on aivan riittävä, jos kuulokkeita käytetään tarkoituksenmukaisesti. Se ei ole ollut ongelma.
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  Päivitetty: 8 kk sitten
  Kannattaa lukea tämä:

  ”3200 kruunua kuulokkeista! Onko Apple tosissaan!?!”

  Minulla on ollut elämäni aikana varmaan 40 kuulokkeet. Stereorintamalla en tyydy Gigantin valikoimaan. Tarvitaan hifi-tuotteet, jotta basson paine tuntuu rinnassa ja diskantin viilto suoraan aivoissa.

  Mitä Applen AirPods Pro ‑kuulokkeet tarjoavat?

  Alkuun sanottakoon, että pro-leima on täysin ansaitsematon. Mikään näissä kuulokkeissa ei ole pro-tasoa eli ammattilaisten käyttöön suunniteltua. Se ei tarkoita, etteivätkö kuulokkeet olisi paremmat kuin tavalliset AirPodit, sillä ne ovat.

  Ensi vaikutelma AirPods Pro ‑kuulokkeiden tekniikasta on kiehtova. Jo pakkauksen avaaminen antaa harkitun ja laadukkaan vaikutelman. Kansi irtoaa, kun pakkauksen vain asettaa pöydälle ja kantta nostaa. Harva muu valmistaja onnistuu tässä. Kun kuulokkeet ottaa pakkauksesta, huomaa heti, että niiden latauskotelo ei ole juuri edellistä sukupolvea isompi, mutta kansi on pitkällä sivulla. Kotelo on hitusen suurempi kuin edellisessä mallissa, mutta ei häiritsevästi. Se mahtuu hyvin farkkujen taskuun ilman, että se tuntuu tai että sen olemassaoloon kiinnittää huomiota.
  Pakkauksessa on myös USB-C–Lightning-johto, joka minusta on vähän hölmö, kun ottaa huomioon, ettei minulla ole kotona yhtä ainoaa USB-C-liitäntää, eikä itse latauspistorasiaa tule mukana. Jos omistaa MacBook Pron tai uudemman Apple-tietokoneen, se ei ole ongelma, mutta henkilöä, jolla ei ole USB-C-sovitinta, se häiritsee. Voisi toivoa, että Apple toimittaisi mukana virtasovittimen.

  Kuulokkeiden koteloa avatessaan huomaa, että ”kansi” on hieman aiempaa kevyempi. Ensi tuntumalta se ei vaikuta yhtä vakaalta kuin edellisen kotelon kansi, ja se on myös hieman muovisempi, mutta jää nähtäväksi, miten kauan se kestää. (Se on sivusuunnassa vähän löysä, DOA? Monilla on ollut sama ongelma.)
  Itse kuulokkeet liitetään puhelimeen täsmälleen samoin kuin edeltäjänsä. Kotelo avataan, ja yhteys on muodostettu. Ihastuttavan helppoa.

  Kun otat kuulokkeet käyttöön ensimmäistä kertaa, kannattaa tarkistaa asetusten tulppien istuvuustoiminnon testauksella, että olet valinnut oikean koon.

  Mitä toimintoja kuulokkeissa on, joita edeltävissä kuulokkeissa ei ollut?

  - Melunvaimennus. Melunvaimennus käynnistyy heti, kun kuulokkeet asetetaan korviin (molempiin korviin, toiminto ei toimi vain toisen kuulokkeen kanssa). Huomasin heti, että liesituulettimen ääni katosi täysin. Mitään ei kuulunut. Kun tyttöystäväni puhui, kuulin kuitenkin hänet, vaikkakin todella hiljaa. Jos musiikin säätää yli 60 prosenttiin, ympäristön äänistä kuuluu noin 2–5 % (olosuhteista riippuen), mutta puhe ym. katoaa täysin. Mekaanisen näppäimistön ääniä ei kuulu tätä arvostelua kirjoittaessani lainkaan, vaikka se on todella äänekäs.
  Väittäisin, että kun melunvaimennus on päällä ilman musiikkia, ympäristön äänistä kuuluu noin 10 %. En osaa sanoa, onko se huono asia. Minua esimerkiksi Bosen ja muiden valmistajien over-ears-kuulokkeiden täydellinen melunvaimennus saattaa alkaa huimata.

  - Läpikuulumistila. Halutessaan voi ottaa käyttöön läpikuulumistilan, jolloin kuulokkeiden mikrofoni vahvistaa ympäristön ääniä niin, että ihmisten puhe ja yleiset äänet kuuluvat (ilman, että kuulokkeita tarvitsee ottaa korvista). Musiikki ei keskeydy tms., mutta puhe kuuluu selkeästi. Tämä tekniikka on varastettu sotilasvarusteista, joiden korvakupit vahvistavat vaimeiden äänien voimakkuutta mutta myös ”leikkaavat” tietyn melutason ylittävät äänet (kuten räjähdykset).

  Ääni

  Hifi-nörtille AirPodien ensimmäinen sukupolvi ei koskaan tuottanut mitään wow-elämystä, mutta toisaalta ne olivat kuulokkeet, jotka olivat AINA mukana, pääasiassa huomaamattoman kokonsa vuoksi. AirPods Pro ‑kuulokkeiden ääni on ehdottomasti parempi kuin edellisen version. Ensimmäisenä huomio kiinnittyy äänenvoimakkuuteen, jonka sanoisin olevan 20–30 % suurempi kuin edellisessä mallissa, joten musiikkia voi kuunnella kovemmalla (tai äänenvoimakkuus on sama, mutta ääni kuulostaa voimakkaammalta, koska kuulokkeet ovat korvissa eri tavalla). Myös äänenlaatu on noin 20 % parempi kuin edellisessä mallissa. Yksityiskohtia kuuluu yksinkertaisesti enemmän niin matalilla, korkeilla kuin keskitaajuuksillakin. Ääni kuulostaa siis yleisesti selkeämmältä.

  - Basso. Testasin bassoa Jamie xx:n kappaleella Gosh, jonka basso ei todella monilla kuulokkeilla ja kaiuttimilla pääse lähelle matalia taajuuksia. AirPods Pro ‑kuulokkeilla basso kuuluu ehdottomasti. Tuntuuko se rinnassa? Ei.

  - Keskiäänet. The Curen Plainsong. Tässä kappaleessa basso ottaa helposti vallan, ja keskiäänet tuntuvat kauttaaltaan hieman heikoilta bassoon verrattuna. Keskitaajuuksista tulee hieman ”tuhruisia”. Chris Jonesin ja Steve Bakerin kappaleessa Long After You’re Gone keskiäänet sen sijaan ovat huomattavasti runsaammat. Samoin testatessani Oliver Tankin kappaletta Up All Night (jossa basso ja keskiäänet toimivat yhdessä todella hienosti).

  - Diskantti. Hans Zimmerin The Blue Planet. Tässä AirPods Pro ‑kuulokkeet alkavat näyttää, mihin ne EIVÄT kykene. Ääni ei kuulosta sen paremmin avaralta kuin täyteläiseltäkään, kuten voisi toivoa, ei edes suurella äänenvoimakkuudella. Diskantti on monin paikoin lähes olematon, ja basso ja keskiäänet hallitsevat kappaletta suurelta osin. Rhyen Open kuulostaa yhtä vaisulta, diskantin terävyys on kaukana siitä, mitä kappale ansaitsee. Kuulostaa suurin piirtein siltä kuin kuulokkeet yrittäisivät pusertaa bassoa ja keskiääniä kovemmiksi, sillä sellainen on ”enemmistön” mielestä ”hyvä ääni”. Zesin kappaleessa Do It Again AirPods Pro ‑kuulokkeet onnistuvat tuomaan diskantin esiin toisella tavalla ilman, että se hukkuu basson alle. Wintercoatsin Working on a Dream ‑kappaleessa diskantti kuulostaa kutakuinkin hyvältä mutta ei täydelliseltä.

  Jos kuuntelet vain Billie Eilishiä, AirPods Pro ‑kuulokkeet toimivat erittäin hyvin. Bury a Friend kuulostaa maagisen hyvältä.

  Vertailussa muihin, kalliimpiin kuulokkeisiin ja kaiuttimiin (lisäpiste kuulokkeiden koosta eli 9, 9, 7):
  Basso: 8/10
  Keskiäänet: 8/10
  Diskantti: 6/10

  Istuvuus
  Istuvuus on aina yksilöllinen asia, mutta jos edellinen versio oli sopiva, nämäkin sopivat varmasti. Nämä istuvat paremmin ja tuntuvat yhtä huomaamattomilta. Itse en kiinnitä huomiota siihen, että minulla on kuulokkeet. Saa tehdä töitä, että nämä tippuvat korvista.
  Lisäksi Apple on lisännyt pienen ”ilmalukon”, joka päästää korvaan hieman ilmaa, jolloin ”hikoilun” tunne vähenee ja kuulokkeet tuntuvat mukavammilta.

  Mikrofoni. Suurin piirtein edeltävän version tasoa. Parempi kuin monissa muissa kuulokkeissa mutta ei samaa tasoa esimerkiksi pelikuulokkeiden kanssa.

  Lyhyesti:

  - Saako samalla rahalla paremman äänenlaadun? Kyllä.

  - Ovatko kuulokkeet 3 200 kruunun arvoiset? Kyllä.

  - Onko Apple ahne? Ei, kun otetaan kaikki toiminnot huomioon. Lähimmäksi pääsevät Sonyn WF1000XM3-kuulokkeet, mutta niistä puuttuu osa niistä toiminnoista, jotka Apple tarjoaa omien puhelimiensa kanssa. Diskantin paremmuudesta voidaan toki olla monta mieltä.

  - Toimivatko AirPods Pro ‑kuulokkeet Androidin kanssa? Tietääkseni läpikuulumis- ja melunvaimennustilat eivät toimi, mutta kuuntelu onnistuu.

  - Toimivatko AirPods Pro ‑kuulokkeet muiden Applen tuotteiden kanssa? Kyllä, myös melunvaimennus. Muista kuitenkin päivittää ohjelmisto. Applen kotisivuilla on luettelo tuetuista laitteista. (Joitakin vanhempia ei tueta.)

  - Onko kuulokkeissa langaton lataus? Kyllä.

  - Onko fyysisiä painikkeita? On (kosketus), pause/play, seuraava/edellinen kappale, läpikuulumistila päälle/pois, Hei Siri. EI äänenvoimakkuutta.

  Minulla kirpaisi hieman, kun kävin Applen kotisivuilla ja näin näiden hinnan, 3 200 kruunua. Se on paljon rahaa, ja ostamista saa miettiä. Kun nyt olen testannut kuulokkeita ja nähnyt, mihin niistä on, minun täytyy todeta, että Apple on jälleen onnistunut. Kaikki toiminnot sinällään ovat hinnan arvoiset, mutta en odottanut, että äänikin olisi parempi. Jos haluat paremman äänenlaadun, voit tutustua over ear ‑kuulokkeisiin ja mahdollisesti Sonyn kuulokkeisiin, mutta jos kaipaat muita toimintoja ja pidät Applen ekosysteemistä, tuskin olet tyytymätön näihin kuulokkeisiin. Jos jotain kritisoisin, niin diskantti ja mikrofoni voisivat olla paremmat. Lisäksi nämä on suurikätisen hieman hankalampi laittaa koteloon kuin edellinen versio, ja toivoisin, että Apple tarjoaisi maksullisen akkujen vaihdon, joka todennäköisesti on tarpeen, kun kuulokkeilla on kuunneltu useita tunteja päivässä muutaman vuoden ajan. Oli hinnasta mitä mieltä tahansa, nämä ovat lottovoitto, kun otetaan huomioon toiminnot, ääni, akkukesto ja koko. Aina taskussa olevat kuulokkeet tuovat puhdasta iloa arkeen.
 • Melko hyvä
  8 kk sitten
  Päivitetty: 8 kk sitten
  Positiivista:
  - Hyvä melunvaimennus ja läpikuulumistila

  Neutraalia:
  - Parempi ääni kuin aiemmissa AirPodeissa, mutta ei mitään ylistyksen aihetta

  Negatiivista:
  - Hankalaa vaihtaa sellaisten laitteiden välillä, jotka eivät kuulu Applen ekosysteemiin
  - Liukkaat ja vaikea saada pois kotelosta
  - Epämukavat minun korvissani, kova muovi alkaa jonkin ajan päästä sattua
  - Ei äänenvoimakkuuden säätöä ja force-”painikkeiden” käyttö vähän hankalaa
  - Nukkamagneetit, harmi ettei näitä ole mustana ja mattapintaisena

  Hieman sekalaiset tunteet. En missään tapauksessa ole täysin myyty kuten moni muu. Jaybirds X4 ‑kuulokkeeni vaahtomuoviosineen istuvat paljon paremmin, niiden ääni on hieman parempi ja akkukesto on pidempi. Niissä on kuitenkin muita ongelmia kantaman kanssa. Käytän AirPodeja vielä ja katson, paraneeko vaikutelmani.
 • Erinomainen
  8 kk sitten
  Jos olet tyytyväinen AirPodeihisi, sinun kannattaa ehdottomasti vaihtaa näihin, kun on aika hankkia uudet kuulokkeet. Nämä ovat kaikin puolin paremmat. Ennen kaikkea ne ovat in-ear-kuulokkeet ja niissä on vastamelutoiminto. Toki parempiakin vastaavia tuotteita saa samaan hintaan tai halvemmalla, mutta ”tavallista” kuuntelijaa ajatellen nämä ovat Applelta hyvä päivitys. Kuulokkeet ovat kalliin puoleiset, mutta sain nämä Applella työskentelevän kaverin kautta, joten en maksanut täyttä hintaa.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Loistavat juoksu- ja kävelylenkeille ja työmatkoille, pyöräilykin onnistuu.
 • Erittäin hyvä
  8 kk sitten
  Ääni ja melunvaimennus ok. Voisivat ne tietysti olla paremmatkin, mutta kuulokkeiden kokoon nähden ne ovat ihan ok.
  Helppokäyttöiset. Kotelosta pois ottaminen vaatii hieman enemmän näppäryyttä kuin tavallisten AirPodien.
  Minun AirPods Pro ‑kuulokkeeni oli huonosti koottu, toisen kuulokkeen puolikkaiden välissä oli rako, joten palautin ne. Odotan nyt uusia tilaamiani kuulokkeita.
 • Erittäin hyvä
  8 kk sitten
  Päivitetty: 8 kk sitten
  Lyömättömät! Edellisen kirjoittajan tavoin ostin nämä pääosin sulkeakseni melun pois työskennellessäni, ja se onnistuu mainiosti! Olen joskus istunut kuulokkeet päässä ilman musiikkia vain saadakseni hieman rauhaa.

  Kuten sanottu, nämä eivät sulje pois ihmisääniä eivätkä kovia ääniä, mutta minua se ei haittaa. Ne kuuluvat todella vaimeina.
 • Erittäin hyvä
  8 kk sitten
  Hyvä ääni, kun Spotifyn taajuuskorjausta on säädetty. Kotelon lataus onnistuu kätevästi Lightning-johdolla. Melunvaimennus toimii hyvin, se sulkee pois melun mutta ei ihmisääniä (eikä kuorsausta). Istuvat minun korviini, toisin kuin edellinen AirPods-malli. Sisäänrakennettu Siri on uskomaton. Tuskin kuulen kolinaa ja veden lorinaa, kun tiskaan keittiössä, ja samaan aikaan voin pyytää Siriä vaihtamaan kappaletta tai nostamaan äänenvoimakkuutta. Puhelin voi olla makuuhuoneessa kymmenen metrin päässä ja kahden seinän takana. En olisi uskonut koskaan maksavani näin paljoa kuulokkeista, mutta minusta nämä ovat hintansa arvoiset. Vinkki: Käy Apple Storessa kokeilemassa näitä! Minun tapauksessani kaikki häly katosi, ja vakuutuin näistä.
 • Erittäin hyvä
  8 kk sitten
  Paljon paremmat kuin tavalliset. Minulla on ne töissä. Läpikuulumistila on sairaan tehokas. Kuulokkeet sulkevat työympäristön melun pois automaattisesti. Olen sairaan tyytyväinen. Hinta on ehkä hieman korkea, mutta sama pätee kaikkiin Applen tuotteisiin.
 • Erittäin hyvä
  8 kk sitten
  Käytän näitä Samsung S10:n kanssa ongelmitta, latasin sovelluksen niiden ohjaamiseen.

  Äänen tasapaino on normaali, ei liikaa bassoa, ei liikaa diskanttia.

  Istuvuus on minulla erittäin hyvä, ja voin myös pitää pipoa ilman hankaamista, jolle jotkin vastamelukuulokkeet ovat hyvin herkkiä. Pipot eivät myöskään vedä kuulokkeita pois korvista.

  Läpikuuntelu toimii todella hyvin. Kuuntelin dokumenttia ollessani kävelyllä avopuolisoni ja koiran kanssa, ja pystyin samalla juttelemaan hänen kanssaan ongelmitta. Ääni on hyvin luonnollinen.

  Vastamelutoiminto toimii hyvin, vähintään yhtä hyvin kuin Sonyn vastaavissa XM3-kuulokkeissa. Palaan asiaan, kun olen kokeillut näitä junassa.

  Painikkeet ovat varsin yksinkertaisia, ja toiminnot ovat mielestäni hyviä.

  Hinta on ainoa miinus, mutta kuulokkeet ovat sen arvoiset.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Ostin ensin Sony WF-1000XM3 ‑kuulokkeet, mutta ne olivat liian kömpelöt. AirPods Pro ‑kuulokkeiden ääni ei välttämättä ole yhtä hyvä, mutta ne ovat sairaan paljon mukavammat ja kätevämmät. Niitä tuskin tuntee korvissa. Melunvaimennus on omaa luokkaansa. Jos haluat mukavat kuulokkeet, joiden ääni ja melunvaimennus ovat loistavat, osta nämä!
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  AIVAN SAIRAAN HYVÄT!

  Apple on todella osunut napakymppiin. Kuulokkeet istuvat minun korviini todella hyvin, vähän ajan päästä sitä melkein unohtaa niiden olemassaolon.

  Vastamelutoiminto on todella hyvä, ja läpikuulumistilan saa helposti päälle, jos haluaa kuulla ympäristön äänet.

  Jokaisen kruunun arvoiset.
 • Melko hyvä
  8 kk sitten
  Hyvä ääni, mutta valitettavasti en saanut kuulokkeita istumaan hyvin. Lisäksi ne hankasivat korvia. Kokeilin tietysti kaikkia tulppia. Myin nämä ja palasin tavallisiin AirPodeihin.
  Kumma kyllä ääni ja basso kuulostavat minulla paremmilta tavallisilla AirPodeilla.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Olen valtavan tyytyväinen näihin. Hyvä ääni ja melunvaimennus. Hieman kalliit, mutta kuulokkeet ovat läpikotaisin laadukkaat.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  **Olen aiemmin käyttänyt ensimmäisen sukupolven AirPods-kuulokkeita kaksi vuotta**

  Melunvaimennustila: Olen nyt kokeillut AirPods Pro ‑kuulokkeita lentokoneessa ja junassa, ja voin sanoa, että melunvaimennustoiminto on valtavan kätevä. Se toimii ihan helkkarin hyvin. Käytin kuulokkeita lentokoneessa noin 60 prosentin äänenvoimakkuudella, ja kuulin elokuvan pienetkin yksityiskohdat.

  Kätevyys: AirPodit olivat minusta mielettömän kätevät. Pro-kuulokkeet eivät ole aivan yhtä kätevät kuin tavalliset AirPodit, sillä tulpat täytyy työntää korvakäytävään ja joskus joutuu poistamaan vaikkua, kun ne ottaa pois. Tavallisten kanssa sellaista ei tarvinnut miettiä, ne voi laittaa korviin ja ottaa pois 2 sekunnissa.
  Tämä on kuitenkin pikkujuttu, mutta kaltaisteni tavallisten AirPodien ystävien kannattaa silti ottaa se huomioon.

  Ääni: Hieman parempi kuin tavallisissa, mutta pääasiassa siksi, että ympäristön äänet eivät kuulu. Tulppien vuoksi nämä eivät ole aivan yhtä kätevät, mutta etuna niillä on melun pois sulkeminen.
  Vastamelutoiminto tehostaa sitä vielä entisestään vaimentamalla lisää ääniä.

  Mukavuus: Supermukavat. Jotkut eivät pysty käyttämään tavallisia AirPodeja, koska ne tippuvat korvista. Minulle ei käy niin. Minusta tavalliset ovat silti hitusen mukavammat, mutta Pro-kuulokkeiden edut ovat niin suuret, että niitä ei halua olla käyttämättä.

  Läpikuulumistila: Yksi AirPodien hienoista ominaisuuksista on se, että muiden ihmisten kanssa voi puhua ottamatta kuulokkeita korvista. Uskomattoman kätevää. Se ei onnistu tulpallisilla kuulokkeilla, kuten AirPods Pro. Apple on kuitenkin Apple, ja se ratkaisi tämän kehittämällä läpikuulumistilan... Tadaa! Se on niin loistava ja toimii hiton hyvin. Se poimii ympäristön äänet niin luonnollisella tavalla, että tuntuu melkein siltä, kuin korvissa ei olisi kuulokkeita lainkaan.

  Yhteenveto: Kuulokkeisiin kannattaa vaihtaa AirPods 1/2 ‑mallista. Jos haluat voida puhua ihmisten kanssa kuulokkeet korvissa, läpikuulumistila on paras ystäväsi. Kaipaatko hiljaisuutta, jotta voit keskittyä musiikkiin? Melunvaimennustila pelastaa päivän.

  **Jos näitä vertaa over ear ‑kuulokkeisiin, kuten nissen alla, kannattaa ottaa huomioon, että nämä mahtuvat taskuun – tietenkään niiden ääni tai melunvaimennus eivät ole yhtä hyvät kuin saman hintaluokan over ear ‑kuulokkeiden. MUTTA jos et halua sotkea kampaustasi joka päivä ja haluat silti käyttää melunvaimennusta kuulokkeilla, jotka voi AINA ottaa mukaan (onnea Bose QC35 ‑kuulokkeiden tunkemiseen taskuun, kun lähdet baariin), nämä ovat nappivalinta.**
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Vaihdoin AirPods 2 ‑kuulokkeista näihin, koska toisen sukupolven kuulokkeet eivät istuneet korviini. Nämä istuvat kuin valetut. Vastamelutoiminto toimii uskomattoman hyvin, yllätyin todella. Ääni on ihan ok.

  Täydet pisteet, vaikka hinta onkin hiukan korkea.
 • Erittäin hyvä
  8 kk sitten
  Mahtavat. Istuvat loistavasti, ja melunvaimennus on hyvä.
  Käytän kuulokkeita Androidin kanssa, ja automaattipysäytys ei valitettavasti toimi.
 • Erittäin hyvä
  8 kk sitten
  Odotan, että markkinoille tulee kuulokkeet, joissa on korvasangat, jotta voin käyttää niitä lenkillä. Palautukseen.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Edellisestä arvostelijasta poiketen nämä ovat minusta hitusen paremmat kuin QC35-kuulokkeeni.
  Olen varsin ällistynyt siitä, miten pienten langattomien in-ear-kuulokkeiden ääni/melunvaimennus voi olla näin hyvä.
 • Huono
  8 kk sitten
  Päivitetty: 8 kk sitten
  Kokeilin näitä Apple-myymälässä. Huomattavasti huonommat kuin Bose QCC35 ‑kuulokkeeni. Eivät edes vertailukelpoiset. Kaikissa in-ear-kuulokkeissa on se ongelma, että niistä kuulee oman puheensa. Jos treenatessaan hengittää raskaasti, sekin kuuluu selvästi. Sama tunne kuin pään veden alla. Kamala tunne, ulkopuoliset äänet ovat vaimeita mutta kaikki omat äänet vahvistuvat. Jokainen pieni askel kuuluu. Ne, jotka kehuvat näitä kuulokkeita, eivät ole kokeilleet Bosen tai Sonyn kuulokkeita.
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  Päivitetty: 9 kk sitten
  Päivitys: Olen juuri lentänyt näiden kanssa ensimmäistä kertaa, ja voin vain todeta, että melunvaimennus toimii aivan loistavasti.

  Minulla on AirPods 1- ja 2 ‑kuulokkeet, ja olin niihin niin tyytyväinen, että minun oli pakko kokeilla myös näitä. Ääni on vielä parempi, ja melunvaimennuksen ansiosta en kaipaa enää mitään. Minulla ei siis ole mitään syytä pyyhkiä pölyjä kömpelöistä over-ear-kuulokkeistani, jotka ovat lojuneet hyllyssä siitä saakka, kun ensimmäisen sukupolven AirPodit tulivat markkinoille.