Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Siemens TQ507R02

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Siemens Espressokoneet (48)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.30)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Siemensin kanssa sain tämän kahvikoneen kokeiluun ja kovasti olen tykännyt. Laite on tyylikäs eikä vie kovin paljoa enempää tilaa kuin esim. MoccaMaster. Se on todella helppokäyttöinen, vaahdottaa maidon ja latten ystävälle Latte Macchiato on maistunut kaksi kertaa päivässä pelkän aamukahvin sijaan. Juoman määrä ja vahvuus on helppo säätää. Putsaustoiminto maitokahvin teon yhteydessä ennen ja jälkeen on hyvä toiminto, kone myös kertoo, milloin tippa-allas tulee tyhjentää. Pavuista ehdottomasti - tietenkin - paras kahvi, mutta hätätapauksessa tätä voi käyttää myös jauhetun kahvin kanssa. Irrotettava maitosäiliö on kätevä, sen saa jääkaappiin eikä maitoa mene hukkaan, kun ei tarvitse miettiä paljonko sitä käyttää. Eikä yhtään hullumpaa ole valmistaa kahta mukillista yhtä aikaa!
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Kahvinystävälle vaihtelua! Iso plussa puhdistusjärjestelmästä ja suodatinkahvimahdollisuudesta. Helppo käyttää!
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Hieno laite, jauhaa kahvin tuoreista pavuista ja vaahdottaa maidon. Valittavana useita eri kahvimakuja ja kahvin vahvuutta voi säädellä sensoreista. Puhdistaminen helppoa. Miinuksena melko kova ääni ja pöytätilan vieminen. Alussa oli myös pientä käyttöönottohaastetta, mutta on sen jälkeen toiminut loistavasti.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Kahviautomaatti oli unelmien täyttymys! Erittäin helppokäyttöinen ja iso plussa automaattisesta puhdistuksesta. Irrotettava maitosäiliö oli helppo laittaa jääkaappiin ja asettaa käyttöä varten. Myös jauhatuksen hienouden säätö sai ison plussan! Ainut miinus tuli suodatinkahvin käyttölokerikosta. Suodatinkahvin käyttö erillisissä pienemmässä lokerossa ei toiminut aina ihan sataprosenttisesti vaan kone uutti vain kuumaa vettä.
 • Melko hyvä
  1 kk sitten
  Kaunis, käytännöllinen ja monipuolinen kahvikone. Laaja valikoima erilaisia kahveja. Hiukan monimutkainen kone ja kahvin maku jäi hiukan kitkeräksi.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Helppoa ja herkullisia kahveja. Ei valittamista.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Laite on todella helppokäyttöinen. Kahvivalikoima on monipuolinen ja jokaisen kahvin määrää ja voimakkuutta saa todella helposti säädettyä! Maitosäiliö on helppo nostaa jääkaappiin odottamaan seuraavaa käyttökertaa! Kahvi on todella hyvää!
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Monipuolinen valikoima kahveja, joista jokainen juoja kyllä löytää suosikkinsa. Meillä juoduimmat kahvit olivat cappuccino ja latte macchiato. Laite on helppokäyttöinen sekä selkeä, valmistaa kahvin nopeasti eikä hävikkiä synny kun laite valmistaa yhden kupillisen kerrallaan. Yksi tähti lähtee pois siksi, ettei sitä saa rekisteröityä Siemensin puhelimelle asennettavaan kodinkoneappiin. Muuten laite on käytössä ihan huippu, sekä helpottaa kiireisiä aamuja kun kahvin saa vain nappia painamalla.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Sopivan kokoinen keittiöön. Jauhaa itse pavut, tekee täydellisen maitovaahdon, aivan mielettömän hyvää kahvia. Helppo ottaa käyttöön, suomenkielinen selkeä valikko. Kone myös itse neuvoo kaiken, kuten milloin pitää laittaa vettä tai milloin pitää tyhjentää tippa-astia. Kovassa jokapäiväisessä käytössä tämä meillä. Tuo pienen palan luxusta kotiin :)