Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Panasonic ES-EL9A

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Panasonic Epilaattorit (11)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.34)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erittäin hyvä
  6 kk sitten
  Yhteistyössä Buzzadorin kanssa:

  Tässä epilaattori oli hyvää se että mukana tuli runsas valikoima erilaisia varusteita mm. puhdistusta ja jalkojenhoitoa varten sekä
  useita erilaisia vaihtopäitä, joista olen nyt testannut esim. Kasvojen puhdistusta, karvojen epilointia ja jalkapohjien raspausta. Todella monipuolinen laite, jota voi käyttää vaikka suihkussa käydessä, sillä se on vedenkestävä joka teki epiloinnista huomattavasti kivuttomampaa! Jalkaraspi oli tehokkaampi kuin omani schollilta.
 • Täydellinen
  6 kk sitten
  Yhteistyössä Buzzadorin kanssa sain epilaattorin testattavaksi. Erittäin tehokas laite. Hetki meni opetellessa mikä terä kuuluu mihinkin toimintoon ja minkä suojan kanssa. Plussat valosta, kolmesta tehosta per terä, kallistuksesta sekä siitä että tätä epilaattoria voi käyttää myös suihkussa.
 • Täydellinen
  6 kk sitten
  Monipuolinen laite! Buzzadorilta testiin sain, ja kun aiemmat kokemukset epilaattorista ovat noin 15 vuoden takaa, tämähän on mukavaa!
 • Erittäin hyvä
  6 kk sitten
  Yhteistyössä Buzzadorin kanssa. Suosittelen kyllä. Ottaa aikansa ennen kuin oppii käyttämään, sen verran monta päätä tuossa on että mikä kuuluu mihinkin. Mutta kun malttaa lukea käyttöohjeet kunnolla loppu on helppoa.
 • Täydellinen
  6 kk sitten
  Yhteistyössä Buzzadorin kanssa epilaattoria kokeilemaan. Iso suositus kallistuvasta teräosasta. Seuraa ihon muotoja ja hoitaa vaikeasti kasvavat karvat veks!
 • Erittäin hyvä
  6 kk sitten
  Yhteistyössä Buzzadorin kanssa pääsin testaamaan uutta Panasonic Epilaattoria yhdeksän muun testaajan kanssa.

  Paketin mukana tuli useita vaihtopäitä, joista olen nyt testannut esim. Kasvojen puhdistusta, karvojen epilointia ja jalkapohjien raspausta.
  Todella monipuolinen laite, jota voi käyttää vaikka suihkussa käydessä, sillä se on vedenkestävä!
 • Täydellinen
  6 kk sitten
  Ihan mahtava laite! Ajaa karvat tehokkaasti ilman nyppimistä. Mukavan paljon eri päitä laitteeseen. Iso plussa laitteessa oleva valo, jonka ansiosta näkee mitä ajaa. Mukana tulee pää jolla saa hiottua esim jaloista kovettumat pois ja se on erittäin tehokas, olen tyytyväinen laitteeseen.
 • Erittäin hyvä
  6 kk sitten
  Mångsidig, lätt att använda, bra resultat
 • Erittäin hyvä
  7 kk sitten
  Monikäyttöinen ja tehokas. Tämä laite ajaa monien erilaitteiden asian. Eniten pidin siitä, että epilointi suihkussa oli paljon kivuttomampi tapa kuin kuivaepilointi. Laitteen valo näyttää hyvin ihoa, olisin ehkä toivonut että valoa olisi ollut jopa vieläkin enemmän. Laitteella pystyy myös hiomaan jalkoja, mikä on tosi hyvä juttu! Itselleni tämä jalkahoitola oli aika kivulias. Laite on tehokas, mutta ei mikään järjettömän kova ääninen. Helpottaa epilointia, kun laitteen pää on niin leveä ja notkea. Tein toiselle jalalle kuivaepiloinnin ja toiselle suihkussa, ja ehdottomasti suihkussa epilointi laitteella oli miellyttävämpää. Laitteen mukana tulee todella hyvät ja selkeät ohjeet. Kaikki osat saa mukana tulevaan pussukkaan kätevästi. Lataus on kuin lataisi puhelintaan, eli helppo ja nopea. Kainaloiden epilointi ei ole miellyttävää puuhaa, koska sieltä iho on tosi arka (ainakin itselläni) mutta suihkussa sekin oli paljon helpompaa. Itselläni iho punoitti ja hieman turposi noin 15min ajaksi, mutta laitoin vähän rasvaa jalkoihin, niin vähän ajan päästä jalkojen iho oli pehmeä ja täysin karvaton. Miinusta mielestäni on, että kun on laitettu noinkin hieno toiminto kuin valo epilaattoriin, niin sitä saisi olla jopa vielä enemmän. Näppärä ja hyvä laite kokonaisuudessa. Plussaa vielä tämän monikäyttöisyydestä.