Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

OnePlus 7 Pro (8GB RAM) 256GB

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa OnePlus Matkapuhelimet (14)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (9.14)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Meg
 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Paras Android juuri nyt (kesä 2019). Mahtavan tyytyväinen kaikkeen. - näyttö on uskomaton - sairaan nopea Snapdragon 855:llä - hyvä akunketo - hyvät kamerat - nopeat päivitykset - paljon enemmän samalla rahalla verrattuna kilpailijoihin Ei enää koskaan Samsungia.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Sairaan hyvä! Parasta sanoisin olevan näytön, hitsi mikä sujuvuus! 90hz tekee valtavan eron. Vielä yllättävämpää on ehkä kuitenkin akunkesto, yhdellä latauksella voi saada jopa 8-10h näyttöaikaa! Kameroissa on vielä vähän toivomisen varaa, mutta henkilökohtaisesti sillä ei ole niin paljon väliä, koska en ota kovin paljon kuvia. Tämän lisäksi ei ole mitään muuta, josta voisin suoraan valittaa. Vahva suositus OP 7 Pro:lle!
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Paras puhelin kaiken suhteen!
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  HUOM! Minulla on OnePlus 5t jo ennestään. Positiivista + Erittäin hyvä näyttö (kontrasti ja värit). + Kaikki sujuu erittäin hyvin, ei "jumeja". + Näyttö täyttää koko etusivun. + Pop-up -kamera on mahtava wow-tekijä ja se tulee esiin enemmän kuin tarpeeksi nopeasti. + Ohjelmisto on aina vakaa, nopea ja helppo. Ei bloatware:a. Negatiivista - Koska näyttö on reunoilta pyöristetty, saa ärsyttäviä peiliefektejä auringonvalossa tai muista valon lähteistä. Ilman näitä näyttö näyttää kuitenkin erittäin hyvältä pyöristetyillä reunoilla. - Entuudestaan olin "riippuvainen" kasvojentunnistuksesta, mutta koska etukameran on tultava esiin, olen päättänyt vaihtaa sormenjälkeen. Vaikka se on varmempi, se ei tunnu yhtä sujuvalle. - Pop-up -kameran vuoksi kännykkä on herkempi sitä hypisteleville lapsille ja vastaavalle. Sen pitäisi kuitenkin automaattisesti laskea alas, jos puhelin havaitsee, että se putoaa. Yhteenveto Olen sekä positiivisesti ja negatiivisesti yllättynyt. Olisi halunnut nähdä täysin litteän näytön. Peiliefektit ovat minulle suurin negatiivinen asia. Koska kasvojentunnistus ei ole enää yhtä sujuvaa, niin on vain uhrattava se sitä vastaan, että näyttö on koko etupuolella, mikä on OK. Noin 200 g paino ei ole ongelma, vaikka vaihtaa paljon kevyemmästä OnePlus 5t:stä. Olin hieman huolissani tästä, mutta en ole ollenkaan ajatellut eroa, kun aloin käyttää uutta puhelinta. Kamera "pitää ääntä", kun se liikkuu ylös ja alas. Se ei vaikuta minuun, mutta se ei ole täysin hiljainen, ainakaan minun kappaleeni. Se kuuluu kuitenkin vain silloin, kun ympärillä on hiljaista.