Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Apple AirPods (2nd Generation) latauskotelolla

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Apple Kuulokkeet (9)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.14)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Huono
  8 kk sitten
  Surkeet
 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 5 kk sitten
  Erittäin hyvä käytettävyys, yhdistyy suoraan muihin Applen laitteisiin ja on erittäin vakaa. Kätevä säilytys ja lataus. En kaipaa langatonta versiota. Ääni on moitteeton, mutta ei loistava, ei pysty mitenkään kilpailemaan muiden tämän hintaluokan kännyköiden kanssa. Ne istuvat korviin, mutta kova muovi aiheuttaa vähän kipua jonkin ajan kuluttua. Olen tyytyväinen ostokseeni, erityisesti käytettävyyteen, mutta en oikein pidä yksi-koko-sopii-kaikille -ratkaisusta.
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Muutaman vuoden kuluttua näitä pidetään retroklassikoina. Ostin omani 2 000 kruunulla juuri, kun toinen sukupolvi tuli markkinoille. Ne, joiden mielestä airpodit ovat huonot, ovat joko pihejä tai audiofiilejä. Kuulokkeiden hinta on korkea, mutta rahalla saa laatua ja sujuvuutta.

  Kuulokkeet on helppo ja nopea yhdistää, laitat ne vain korviin ja alat kuunnella musiikkia. Minun korviini ne istuvat täydellisesti, en edes huomaa niitä parin minuutin kuluttua. Ne eivät eristä ääntä, mikä on vähän huono juttu, mutta toisaalta ne ovat siksi todella mukavat.

  Kun lopettaa kuuntelun, kotelo imaisee ne magneetilla sisäänsä ja lataa ne nopeasti uudelleen. Ääni on samanlainen kuin EarPodeissa, joissa on lightning-liitin (niissä on parempi ääni kuin 3,5-millisissä), tosin hieman voimakkaampi basso, mikä saattaa johtua kuulokkeiden päällä olevista suuremmista imuventtiileistä. Ääni ei ole huono, diskantti on oikein hyvä ja basso OK. Nämä ovat in-ear-kuulokkeet, joten ääni ei ole samalla tasolla kuin on-ear- tai around-ear-kuulokkeissa.

  Apple on aina mielestäni tuottanut laatua. Mikään Applelta hankkimani ei ole koskaan aiheuttanut ongelmia tai mennyt rikki. Minulla on ollut nämä jo lähes vuoden, ja ne toimivat edelleen erittäin hyvin. Ne on todella laadukkaasti valmistettu. Airpodit ovat todella kätevät. Ne mahtuvat hyvin housuntaskuun, ja ne on helppo kaivaa esiin, jos kaipaa vähän musiikkia.

  Jos kaipaat hyvää ääntä, suosittelen jotakin muuta merkkiä. Airpodit toimivat erittäin hyvin ja ovat laadukkaat. Suosittelen niitä sellaisille käyttäjille, jotka eivät etsi markkinoiden parasta ääntä, sekä iphonen käyttäjille. Hinnan takia nämä eivät saa aivan täysiä pisteitä. Jos saat ne alle 1 500 kruunulla, ne kannattaa ostaa.
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Erittäin hyvät nappikuulokkeina, mutta vähemmän hyvät hifi-kuulokkeina.
  Päästävät sisään aika paljon ääntä, joten jos istut bussissa, junassa tai muussa meluisassa ympäristössä, suosittelen harkitsemaan muita kuulokkeita.
  Yleisesti ottaen integrointi Applen tuotteisiin toimii moitteettomasti (kuten tavallista). Avaat vain latauskotelon, niin yhteys muodostuu. iOS-laitteesi löytää sen heti. Toimii hyvin myös vain yhtä kuuloketta käyttäen esimerkiksi puhelimessa puhuttaessa. Jos kuitenkin haluat hifi-kuulokkeet, suosittelen katselemaan jotakin muuta, vaikka ääni onkin aivan OK hiljaisessa ympäristössä.
 • Hyvä
  1 vuosi sitten
  Aika huono ääni, älä odota suurta musiikkinautintoa näillä. Toimivat erittäin hyvin puheluissa, Spotify / Apple Music on integroitu hyvin (jos käytössä on iOS), ja latautuvat nopeasti latauskuoressa. Ongelmia voi tulla esim. lennoilla tai pidemmillä junamatkoilla, kun akku ei aivan riitä, mutta yleisesti ottaen olen varsin tyytyväinen. Istuvuus on keskinkertainen, ja muotoilu saa minulta arvosanan C+. Erittäin hyvin suunniteltu vuorovaikutustoiminto, jossa sisäänrakennettu integraatio Sirin kanssa.

  3,5/5 tähteä
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Huippuhyvät töissä ja kotona! Päästää mielestäni liikaa läpi ympäristön ääniä, jotta niitä voisi käyttää ulkona tai metrossa.
 • Huono
  1 vuosi sitten
  Ostin nämä korvaamaan JBL free X:t, mutta valitettavasti nämä lähtevät takaisin kauppaan. Aion pitää JBL:t ja ostaa parin over-ear-kuulokkeita näiden sijaan. Erittäin ohut ääni, basso puuttuu eikä täysi äänenvoimakkuus ole kovinkaan voimakas. Nämä ovat ihan roskaa JBL free X ‑kuulokkeisiini verrattuna, JBL-tulpat sulkevat ulos varsin paljon ääntä, mitä airpodit eivät tee. JBL:llä voi myös soittaa kovalla niin, että ääni on huomattavasti mukavampi ja täyteläisempi kaikissa rekistereissä. Erityisesti JBL-tulppien bassoäänet ovat niin hyvät, että en todennäköisesti onnistu löytämään niille korvaajaa. Airpodien mukava puoli on kuitenkin tosi pieni latauskotelo.

  + Pieni kätevä latauskotelo
  + Kosketusohjaus

  – Ääni, basso puuttuu lähes kokonaan eikä äänestä ole muutenkaan paljon hyvää sanottavaa.
  – Muotoilu, näyttävät vanhanaikaisilta ja rumilta alas sojottavine puikkoineen. Eivät kiinnosta minua pennin vertaa. Pidän enemmän korvatulpista, jotka eivät tule niin ulos ja alas.
  – Hinta 1 500:– tuntuu ryöstöhinnalta. Jos haluat ostaa kuulokkeet äänen etkä statuksen takia, voit löytää paljon mukavammat puoleen hintaan.
  – Kosteusluokitus puuttuu, ja se pitää olla, jos aikoo käyttää niitä treenatessaan tai vesisateessa.
  – Istuvuus, ovat varsin kevyet ja tuntuvat aluksi ihan hyviltä, mutta noin 20 minuutin kuluttua ne tuntuvat epämukavilta. Tuntuu myös siltä, että ne voivat pudota helposti korvista, joten en käyttäisi näitä tulppia treenatessani.
 • Melko hyvä
  1 vuosi sitten
  Ok ääni (mitä näin pieniltä kuulokkeilta voi odottaa?), toimivat yleensä loistavasti. Yhdistämisongelmia on kuitenkin hieman turhan usein. Se ei ole Applelta hyväksyttävää. (Avopuolisollani ja kaverillani on samoja kokemuksia, joten kyse ei ole vain minun kuulokkeistani.)
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Parhaat kuulokkeet!
 • Hyvä
  1 vuosi sitten
  Istuvat korvaan ok. Ostin erilliset kumipäälliset, joiden kanssa kuulokkeet istuvat todella hyvin, MUTTA ne täytyy ottaa pois, jotta lataaminen kotelossa onnistuu. Ei toisin sanoen erityisen hyvä ratkaisu. Olisi pitänyt ostaa mieluummin uusin Pro-kotelo.
 • Tuskin hyväksyttävä
  1 vuosi sitten
  Älä osta näitä kuulokkeita Android-puhelimelle, ainakaan Samsung Galaxy S8:lle.

  Kuulokkeet toimivat hyvin sisätiloissa, mutta heti, kun astun ulos ja lähden kävelemään (puhelin joko takin povitaskussa tai farkkujen etutaskussa), niiden yhteys puhelimeen alkaa katkeilla jatkuvasti, mistä seuraa häiriöitä. Kuulostaa kummalta, tiedän, mutta jos ongelmaa googlaa, käy ilmi, että se on yllättävän tavallinen.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Aivan mahtavan hyvät. Niillä, jotka valittavat bassosta, kuulokkeet eivät luultavasti istu täydellisesti, tai he pitävät 2x12 tuuman bassolaatikoista. Minulla ääni kuulostaa hyvältä. Kuulokkeet muodostavat Bluetooth-yhteyden heti, yhdistin ne sitten omaan puhelimeeni, tyttöystäväni puhelimeen, MacBookiin tai iPadiin. Siitä on turha valittaa, etteivät kuulokkeet toimi yhtä täydellisesti Androidin kanssa, kyseessähän on Apple-tuote.
  Kuulokkeet ovat ehkä hintavat mutta eivät kalliit – joka kruunun arvoiset. Ostaisin ne uudelleen milloin tahansa. Nyt suurin ongelmani on se, että avopuolisoni lainaa AirPodejani jatkuvasti, joten joudun ostamaan hänelle omat joululahjaksi. :)
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Nämä kuulokkeet ja niiden edellinen sukupolvi ovat olleet suosikkini siitä lähtien kun ne tulivat. Pidän laatikon aina taskussa.
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Yleisesti mukavat kuulokkeet ja miellyttävä ääni. Niiden vahvuus on ennen kaikkea se, että ne ovat kevyet ja lähes huomaamattomat. Ajatus kannettavasta laturista on itse asiassa varsin nerokas, koska niiden oma kapasiteetti on hieman rajallinen. Yksityiskohdat, kuten automaattinen päälle/pois riippuen siitä, ovatko ne korvassa vai eivät jne., ovat oikein mukavia. Kielteistä on ehkä, että jotkut todennäköisesti saattavat kokea epävarmaksi tai epämukavaksi sen, että ne eivät ole enää kiinni. Mutta lukuun ottamatta puseron riisumista, en ole koskaan pudottanut yhtään.
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Erittäin hyvä. Ainoa miinus on kai, että ne putoavat helposti, joten osta vakuutus, maksaa vain muutaman satasen ylimääräistä. Helposti hintansa arvoinen
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Siistiä, kytkettynä suoraan puhelimeen yksi AirPod otetaan pois laturista ennen kuin AirPod 2 on ehditty laittaa korviin. Merkittävä ero ensimmäiseen sukupolveen. Hei Siri-ominaisuus on erittäin tervetullut pyöräillessä tai autossa. Suosittelen päivitystä!
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Olen huipputyytyväinen kuulokkeisiini. Lataa huippunopeasti 100 %:iin ja laturissa on silloin 80 %, joten lataus riittää moneen kertaan. He istuvat hyvin, mutta voivat pudota helposti. Saa olla varovainen, koska ei tunne, milloin ne ovat korvassa. Musiikki kuuluu erittäin hyvin ja vihdoinkin ihmiset kuulevat minua, kun puhun. Suosittelen näitä kuulokkeita. Hieman kalliit.