Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Apple AirPods (2nd Generation) latauskotelolla

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Apple Kuulokkeet (8)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.26)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Täydellinen
  10 kk sitten
  Päivitetty: 7 kk sitten
  Erittäin hyvä käytettävyys, yhdistyy suoraan muihin Applen laitteisiin ja on erittäin vakaa. Kätevä säilytys ja lataus. En kaipaa langatonta versiota. Ääni on moitteeton, mutta ei loistava, ei pysty mitenkään kilpailemaan muiden tämän hintaluokan kännyköiden kanssa. Ne istuvat korviin, mutta kova muovi aiheuttaa vähän kipua jonkin ajan kuluttua. Olen tyytyväinen ostokseeni, erityisesti käytettävyyteen, mutta en oikein pidä yksi-koko-sopii-kaikille -ratkaisusta.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Nämä kuulokkeet ja niiden edellinen sukupolvi ovat olleet suosikkini siitä lähtien kun ne tulivat. Pidän laatikon aina taskussa.
 • Erittäin hyvä
  9 kk sitten
  Yleisesti mukavat kuulokkeet ja miellyttävä ääni. Niiden vahvuus on ennen kaikkea se, että ne ovat kevyet ja lähes huomaamattomat. Ajatus kannettavasta laturista on itse asiassa varsin nerokas, koska niiden oma kapasiteetti on hieman rajallinen. Yksityiskohdat, kuten automaattinen päälle/pois riippuen siitä, ovatko ne korvassa vai eivät jne., ovat oikein mukavia. Kielteistä on ehkä, että jotkut todennäköisesti saattavat kokea epävarmaksi tai epämukavaksi sen, että ne eivät ole enää kiinni. Mutta lukuun ottamatta puseron riisumista, en ole koskaan pudottanut yhtään.
 • Erittäin hyvä
  9 kk sitten
  Erittäin hyvä. Ainoa miinus on kai, että ne putoavat helposti, joten osta vakuutus, maksaa vain muutaman satasen ylimääräistä. Helposti hintansa arvoinen
 • Täydellinen
  10 kk sitten
  Siistiä, kytkettynä suoraan puhelimeen yksi AirPod otetaan pois laturista ennen kuin AirPod 2 on ehditty laittaa korviin. Merkittävä ero ensimmäiseen sukupolveen. Hei Siri-ominaisuus on erittäin tervetullut pyöräillessä tai autossa. Suosittelen päivitystä!
 • Täydellinen
  10 kk sitten
  Olen huipputyytyväinen kuulokkeisiini. Lataa huippunopeasti 100 %:iin ja laturissa on silloin 80 %, joten lataus riittää moneen kertaan. He istuvat hyvin, mutta voivat pudota helposti. Saa olla varovainen, koska ei tunne, milloin ne ovat korvassa. Musiikki kuuluu erittäin hyvin ja vihdoinkin ihmiset kuulevat minua, kun puhun. Suosittelen näitä kuulokkeita. Hieman kalliit.