Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Samsung Matkapuhelimet (96)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.08)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Täydellinen
  6 kk sitten
  Päivitetty: 19 päivää sitten
  Yksi nykypäivän viimeisistä täydellisistä puhelimista? Puhelin, jossa on kaikki, mitä voi toivoa? Minusta tämä on lähes täydellinen.

  + Litteä, valovoimainen, terävä ja suuri näyttö ja pieni aukko etukameralle.
  + Stereokaiuttimet (parhaita kuulemiani).
  + Sivussa perinteinen sormenjälkilukija, joka toimii aina ja tunnistaa sormen nopeasti.
  + Perinteinen 3,5 mm:n kuulokeliitäntä (poistuu kyllä S11-mallin myötä).
  + Langaton pikalataus.
  + Samsung Pay.
  + One UI, joka on todella hyvin viimeistelty ja jossa on monia hyviä toimintoja. Ymmärtää, miksi Samsung vaihtoi Android-versionsa nimen TouchWizistä nykyiseen One UI:hin.
  + IP-sertifiointi.
  + Muotoilu (ohut, litteä näyttö, kapea, lyhyt ja kevyt – 150 g).
  + Perusmallissa 128 Gt tallennustilaa. Yksi viidestä uudesta puhelimesta, johon saa lisää tilaa MicroSD-kortilla.
  + Hyvät kamerat sekä takana (tavallinen ja laajakulma) että edessä. Ne kaikki pärjäävät hyvin heikossa valaistuksessa muihin puhelimiin verrattuna.
  + Kun taustalla toimivia tarpeettomia ohjelmia ja palveluita poistaa, akun saa kestämään pitkään. (Minulla on 4,5 tuntia näyttöaikaa akun ollessa 50 prosentissa. BT oli käytössä 2 h, FB Messenger, Snap, WhatsApp, sähköposti 1 h/päivitys, TIDAL parhaalla äänenlaadulla 2 h hienojen kaiuttimien kautta 70 prosentin äänenvoimakkuudella).

  - Valmiina paljon tarpeettomia sovelluksia (Facebook Lite, Microsoft Lite ym.). Osaavat voivat poistaa ne, ja jos kaiken tekee oikein, saa hienon puhelimen ja akku voi kestää pidempään.
  - Bixby-painike, jonka voi ohjelmoida uudelleen edellä mainitulla tavalla.
 • Huono
  3 kk sitten
  Päivitetty: 3 kk sitten
  Eddie-näyttö on surkea! Virhepainalluksia koko ajan
 • Täydellinen
  4 kk sitten
  Minulla on ollut tämä matkapuhelin nyt noin kuusi kuukautta. Täydellinen paketti pienemmässä koossa pienempään hintaan.

  S10e:ssä on sama pääkamera ja laajakulmakamera kuin S10/S10+:ssa, sama eteenpäin suuntautuva kamera, ja kaikki toimivat fantastisen hyvin.
  T
  ässä puhelimessa on muihin sisaruksiin verrattuna litteä näyttö, ei reunojen yli taittuva. En pidä tätä menetyksenä vaan parannuksena.

  Sormenjälkilukija on virtapainikkeessa näytön sijaan, paljon nopeampi ja luotettavampi.

  Erittäin mukava matkapuhelin, suosittelen.
 • Hyvä
  4 kk sitten
  Puhelin on nopea ja erinomainen monella eri tavalla. Valitsin sen, koska siinä voi käyttää kahta SIM-korttia ja suurta muistikorttia. Kauhukseni siinä ei kuitenkaan voi olla kumpaakin samanaikaisesti, koska toinen SIM-korttipaikka on tarkoitettu myös muistikortille. Eli siinä voi olla samaan aikaan vain yksi SIM-kortti ja muistikortti tai kaksi SIM-korttia EIKÄ YHTÄÄN muistikorttia. Muistia on toki 128 GB. Mutta siihen tottuu pian, ja se täyttyy.
  Siitä on oltava tietoinen.
 • Melko hyvä
  4 kk sitten
  Nopea ja kätevä, puhelin ja sovellukset toimivat huippuhyvin ja näyttö on hyvä. Malli on hyvä kompromissi ketteryyden ja selkeyden välillä.

  Harmi, että kamera ei osaa tarkentaa, kun sitä zoomaa johonkin, vaan se tarkentaa johonkin lähellä olevaan, joten jostain kauempana olevasta ei voi ollenkaan ottaa kuvaa.
 • Erittäin hyvä
  4 kk sitten
  Oikein hyvä puhelin täydellisen muotoisena, ostin sen lahjaksi.
  Vahva suositus!
 • Erittäin hyvä
  4 kk sitten
  Aivan täydellinen malli. Nopea ja hyvänkokoinen. Akku voisi olla hieman parempi, mutta kokoon nähden se on OK.
 • Erittäin hyvä
  5 kk sitten
  Päivitetty: 4 kk sitten
  #ERROR!
 • Täydellinen
  5 kk sitten
  Huippuhyvä ja näppärä matkapuhelin sopivaan hintaan.
 • Melko hyvä
  5 kk sitten
  Hyvä puhelin, joka on kooltaan ja ominaisuuksiltaan juuri sopiva. Siinä on paljon hyvää, mutta huomioi nämä ennen ostopäätöstä:

  Sormenjälkitunnistimen paikka on luultavasti markkinoiden huonoin. Se on puhelimen oikeassa yläkulmassa olevan virtapainikkeen kohdalla. Jos pidät puhelinta paljon vasemmassa kädessä kuten minäkin, se on jokapäiväisessä käytössä hyödytön.

  Akku. Olin lukenut, että se on huono, mutta petyin silti. Vaihdoin tähän 2,5 vuotta vanhasta OnePlus 5:stä, ja joudun nyt lataamaan puhelimen useammin. Joka ilta ja vähän myös päivisin, jottei puhelin sammu.
 • Erittäin hyvä
  6 kk sitten
  Vaihdoin S7:stä S10e:hen kuukausi sitten.

  S10 vaikuttaa tehokkaalta ja edulliselta puhelimelta, mutta se ei oikein tunnu lippulaivatuotteelta syistä, joita ei oikeastaan mainittu missään ennen ostoa katsomissani arvosteluissa.

  Harkitsen vakavasti puhelimen vaihtamista huonon akunkeston takia. Se kuluttaa yleensä 10 % jo pelkässä valmiustilassa, enkä ymmärrä, miten loput yli 3 000 mAh:sta riittävät vain niin lyhyeen käyttöaikaan. Minusta tuntuu, etteivät sovellukset sammu kunnolla (asetukset ovat kunnossa). Minua voi kuitenkin todennäköisesti pitää ns. tehokäyttäjänä (käytän samanaikaisesti ehkä noin 20 sovellusta), ja jos pidät itseäsikin sellaisena... Laitan sen lataukseen 3–4 kertaa päivässä, jottei se simahda. Saan kuitenkin 5,5 tunnin käyttöajan, jonka saa tekemällä suorituskykytestin, eli akku on kunnossa.

  Wi-Fi-analysointi ei toimi s10e:ssä. Se ei päivity, eikä se löydä kaikkia tukiasemia, jotka S7 löytää. Vertailen sitä S7:ään, jonka olen nyt juuri tästä syystä joutunut ottamaan taas käyttöön. Voi olla, ettei sovellus tosiaan tue S10e:tä, mutta se väittää tukevansa.

  Minusta tuntuu, että S10e:ssä on muitakin eroja kuin ilmoitetut laitteistoerot...

  Pitäisikö minun ostaa sen sijaan nyt S10 tai S10+? En ole vielä päättänyt. Lainaan sellaista ensin kokeeksi. Todennäköisesti valintani on S10+.

  Muuten, virtapainikkeen rullaustoiminto ilmoituksia varten... Otat sen pois käytöstä, kun olet avannut sen 50 kertaa vahingossa puhelinta käyttäessäsi.
  Myös lukituksen avaaminen virtapainikkeella on rasittavaa. Puhelin täytyy ottaa käteen, jotta siihen ulottuu.

  Näyttö on OK. Kaiuttimet ovat OK. SD-kortinlukija on OK. 3,5 mm:n liitäntä OK. Näytön kirkkaus OK. Bixby-painike EI ole OK.
 • Hyvä
  6 kk sitten
  Kiinnostava puhelin, mutta aivan liikaa turhia sovelluksia. Samsung on integroinut roskasovelluksensa (Bixbyn) niin syvälle (tuntuu, että sataan paikkaan), että sen poistamiseen käytöstä kuluu arvokasta aikaa. Lisäksi kaikkia Samsung-sovelluksia ei voi poistaa, vaan ne jäävät puhelimeen viemään tallennustilaa, heikentämään akkukestoa ja hidastamaan toimintaa.

  Yleisesti ottaen puhelin on pieni ja sillä saa hyviä kuvia.
 • Erittäin hyvä
  6 kk sitten
  Päivitetty: 6 kk sitten
  Todella hyvä puhelin. Arvostan sitä, ettei puhelimessa ole kaarevia reunoja kuten S10:ssä, ja hintakin on 1500 kr halvempi. Tuntuu laadukkaalta, luotettavalta, nopealta ja nykyaikaiselta. Minusta puhelin ei vaikuta halvalta. Näyttö on loistava kuten kaikki AMOLED-näytöt – mitkä mustat. Näytön koko on 5,8", kun S10:ssä se on 6,1". Jos haluat isomman näytön, valitse S10, se tuntuu enemmän lippulaivamallilta. Minusta 5,8" on ok. Sormenjälkitunnistin on virtapainikkeessa, mikä on todella hyvä. Painike on kyllä hitusen liian korkealla oikealla puolella ollakseen todella hyvä, mutta se on silti ok. Stereoääni, yksi kaiutin alhaalla ja toinen näytön alla yläreunassa.
 • Hyväksyttävä
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 8 kk sitten
  Minulla on ollut iPhone siitä saakka kun ne tulivat ja S10E on ensimmäinen Android-kännykkäni. Arvioni on nähtävä siinä valossa. Minulla on ollut Samsung melko tarkalleen viisi viikkoa. Positiivista: + Pieni, kätevä ja kevyt. + Todella mukava, kun voi tehdä aloitusnäytöstä omanlaisen. iOS tuntuu niin järjettömän vanhentuneelle siitä näkökulmasta. + Erittäin sujuva kirjautuminen julkisiin verkkoihin. Applella on melko lailla opittavaa tässä. + Uskomattoman sujuvaa ja älykästä kun puhelimella voi ladata muita laitteita! Matkoille ottaa vain johdon mukaan puhelimen latausta varten. Kello ja kuulokkeet ladataan puhelimen kautta! Uskomattoman kätevää! Kielteistä: - autoliitäntä (Bluetoothin kautta) on äärimmäisen epätasainen. Joskus se yhdistää ja jatkaa soittoa. Joskus ei. Galaxy Watch on superhölmö ja jos pakotan musiikin alkamaan kellon kautta, se ei ymmärrä, että musiikin pitää soida auton kautta. Applen ratkaisu on äärettömän paljon vakaampi ja älykkäämpi. - Ei mahdollisuutta valita soittolistoja auton rajapinnan kautta (ei Apple Music:in eikä Spotify:n kautta). Huonoa - One UI on viimeistelty ja mukava käyttää. Mutta on paljon bugeja (ei-kriittisiä). jotka tuhoavat yleisvaikutelman. - Samsungilla ja Googlella on samat sovellukset, mikä aiheuttaa sekaannusta asiaan vihkiytymättömälle. Se tuntuu pirstoutuneelle ja hajanaiselle. - Sormenjälkitunnistin on saanut paljon kehuja ja toimiessaan se on hurjan nopea (yhtä nopea kuin Applen ratkaisu). Mutta siihen on vaikea osua ja joudun usein yrittämään useita kertoja ennen kuin se osuu. - Ilmoitusten hallinta on painajainen ja säätimien ymmärtäminen on kaukana intuitiivisesta. - Akunkesto on pettymys. Tänään akussa oli 100 % klo 05:15 ja klo 15:00 vain 20 %. Käyttö on ollut kohtuullista (noin 2 tuntia musiikkia Bluetoothin kautta ja muuten vähän käyttöä). Suurin akunkeston ongelma on sen vaihtelevuus. Joinakin päivinä se voi olla ihan OK, toisina kuten tänään. Arvotonta. Lasken arvosanan kakkoseen tämän vuoksi. - Terävä reuna lasin ja kehyksen ympärillä tuntuu huonolle ja on kaukana Applen viimeistellystä kehyksestä. - Bixby on naurettava ja on uskomattoman turhauttavaa kun ei pysty määrittelemään sivussa olevaa nappia Google Assistent:iksi.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  9/10 Snapdragon versiolleni. Olisin antanut sille 8/10, jos olisin ostanut Eurooppalaisen. + Positiivista! NÄYTTÖ ja KAIUTTIMET (ehdotonta huippuluokkaa kaikissa S10-malleissa, täydellinen, jos käyttää paljon mediaa). Näppärä muoto/pieni/painaa vähän. UI toimii todella hyvin One UI Samsungin Good lock. Hyvä yhteisö, joka tukee laitetta muun muassa Bixby Remapper:illa, Google camera:lla jne. Nopeat päivitykset, sain sekä maalis- että huhtikuun turvapäivitykset saman kuukauden aikana. Dark Mode (Odotan Android Q:ta saadakseni täysin tumman tila) Kamera Google cam - mod:illa, muuten se on "vain" ihan OK. Ihan OK akunkesto. Bixby Routines (kevyempi versio Tasker:ista, mutta täysin sisäänrakennettu One UI:hin) Langaton pikalataus Samsung Pay "lovi" tai kameranreikä, on paras käyttämäni ratkaisu... Suunnilleen kuin TV-ruutu, jossa on kanavalogo nurkassa, hetken kuluttua et huomaakaan sitä. Kuulokeliitäntä (että se edes on mainittava kertoo melko paljon kilpailusta) - Kielteistä Todella huonosti sijoitettu virtapainike, voi osittain ratkaista Bixby Remapper:illa. Ei lataudu niin nopeasti kaapelilla kuin monet muut kilpailijat, mutta päivitys on ilmeisesti tulossa -----------------------------------Kokonaisuutena pidän todella siitä miten Samsung on suunnitellut Android-versionsa, pidän todella kaikista sen muunnosmahdollisuuksista Good Lock, Bixby Routines jne. jne. kanssa! Pidän sitä ilman muuta Stock Android:ia parempana, sitä en uskonut 2-4 vuotta sitten. Monet kaikista entisen Applen käyttäjän antamista miinuksista S10e:lle arvostelussa vähän alempana, johtuvat paljolti osaamattomuudesta Androidin/Samsung OneUi:n käytössä. Voit toki saada vähän paremman akunkeston/kameran, jos valitset esimerkiksi Huawei P30 Pro:n... Mutta sitten menetät niin paljon Samsungin One UI:n mahdollisuuksista ja juutut sen sijaan Huawein onnettomaan EMUI:in. Parempi akunkestohan johtuu pitkälti siitä, että Huawei on erittäin aggressiivinen sovellusten käsittelyssään, mikä saa ohittamaan ilmoitukset. Te jotka valitatte bloatware:sta ette ole kai ymmärtäneet, että muihin valmistajiin verrattuna voi poistaa käytöstä paljon appeja, esimerkiksi Facebook-sovellukset voi sulkea kokonaan.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Ei haittaa, että siinä ei ole Snapdragon 855:ä, siinä on kaikki muu mitä voi toivoa, ja rehellisesti sanottuna, onko todella mitään havaittavaa eroa in vivo? Laajakulmakamera on erittäin toimiva! Muutoin, täydellinen muoto. Takalasilla varustettuihin kännyköihin tarvitaan tietysti kuoret, voin vinkata Spigen tough armor:ista, joka on tyylikäs ja hyvännäköinen, plus että se "merkitsee" Bixby-painikkeen niin että siihen ei osu volyyminappien sijasta, yhdessä Zagg Glass+:an kanssa. Edit: mukava, ettei tarvitse jäädä kiinni Samsungin edge-trendiin!
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Ensimmäinen Androidini käytettyäni iPhonea koko elämän, mutta hitsi miten tyytyväinen olen. Opettelu vaatii aluksi sopeutumista, mutta se tuntuu erittäin hyvältä ja puhelimen muoto on loistava. Kätevä, nopea ja äärimmäisen täyteen pakattu! OSTA!
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Siirryin Sony Xperia Compact xz1:stä joten voin vain sanoa, että olen puhelimeen tosi tyytyväinen kaikin tavoin.
 • Tuskin hyväksyttävä
  1 vuosi sitten
  Minulla on ollut monia Samsung/Android-kännyköitä viimeisten 10 vuoden aikana, mutta tämä kännykkä teki ennätyksen! Niin huono kännykkä, Bluetooth takkuaa ja paljon muita ongelmia. Mutta sitten on hyviä puolia, nyt en ole testannut muita kännyköitä hyvällä kameralla iPhone x:n jälkeen, mutta tässä oli mukava kamera, nimenomaan etukamera teki minuun ison vaikutuksen, täytyy sanoa. Muutoin mielestäni yksinkertainen kännykkä, ei mitään ihmeellistä
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Vähän heikompi kuvatarkkuus kuin S10:ssä mutta suorituskyky jonka saa vastineeksi on ehdottomasti sen arvoinen. Minulla ei ole mitään valittamista näytöstä yleisesti, erittäin tyytyväinen hankintaan. Olen iloinen, että pääsin eroon S10:n ja S10+:n kaarevista näytöistä.