Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Samsung Galaxy Buds SM-R170

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Samsung Kuulokkeet (35)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.00)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Huono
  8 kk sitten
  Päivitetty: 4 kk sitten
  iPhonen käyttäjä, ja enemmän kuin tosityytyväinen. Halusin in-earit enkä mitään roikkuvia podseja. + Parhaat pitkään aikaan pariliitoksen osalta; miten se tehokkaasti ratkaisee sen heti, kun se menee sisään ja ulos korvasta. + Kosketus, joka toimii hyvin, jopa ääniohjaus. + Hyvä ääni. + Hyvä akun kesto. + Mukavat + Akun tila on selkeä myös iOS:ssa -Erityispiirteet puuttuvat, mutta ehkä tulossa iOS:iin tulevaisuudessa, mutta se oli asia jonka tiesin ennen ostamista. iPhonen käyttäjänä ei tarvitse pelätä ostamista.
 • Erittäin hyvä
  10 kk sitten
  Päivitetty: 4 kk sitten
  Täydellinen
 • Täydellinen
  7 kk sitten
  Erittäin tyytyväinen. Minulla on ollut se noin viikon .. Hyvä ääni ja loistava akunkesto.
 • Täydellinen
  7 kk sitten
  Ostin nämä eilen. Olen käyttänyt niitä koko päivän, Tarkoitus oli käyttää niitä vain salilla.... Minulla oli ennen IconX. Nämä istuvat paremmin ja ääni on hemmetin paljon parempi. Akunkesto on yli kaksi kertaa parempi, jos vertaa edeltäjään IconX:ään. Täyspotti. Toivottavasti ne kestävät monta hikistä treeniä salilla! Kotelossa tulee mukana useita erilaisia tyynyjä, joten ne sopivat kaikkiin korviin!
 • Täydellinen
  7 kk sitten
  Kovat!
 • Erinomainen
  8 kk sitten
  Tämä on erittäin mukava ratkaisu. Tässä maksaa sujuvuudesta ja hieman paremmasta äänestä kuin mitä vastaavilla kilpailijoilla on earbuds-tarjonnassaan. Harkinta ottaa vain yksi laturi koteloon toisin kuin muut on fiksu valinta. Kotelo on niin pieni, että minulla on aina kuulokkeet taskussa mukana. Joudun tilanteisiin työssä tai tytärtä nukuttaessa, kun voin laittaa yhden luurin korvaan ja antaa podcastin kirkastaa elämän, se on maagisen sujuvaa. Olin hieman pettynyt aluksi, kun huomasin, että tuli pieniä katkoksia silloin tällöin kun kävelin puhelin taskussa, uusi päivitys tuli ja ratkaisi tämän ongelman. Wünderbar! Istuvuus on minulle erittäin hyvä. Minulla on ollut monia kuulokkeita, joita olen joutunut jatkuvasti kesken lenkin sormeilemaan. Olen käyttänyt pääasiassa JayBird X1:ä ja Budsit sopivat paremmin. Unohdan niiden olevan korvissa. Ääni on mielestäni parempi JayBird:issä, mutta ero ei ole niin valtava. Kuuntelen enimmäkseen podcasteja näissä tilanteissa, joten äänen laatu ei ole minulle tärkein asia. Puoli tähteä lähtee, koska napin painaminen kosketuspaneelissa on vähemmän toimiva. "Pito sisässä" toimii hyvin volyymin nostossa ja laskussa, mutta unohdan käyttää kaksois- tai kolmoispainallusta. 50 % hitrate, joka on liian huono. Mielestäni ei kuitenkaan niin iso juttu. Suosittelen näitä vahvasti, jos etsit jotain kätevää, jotka voit ottaa mukaan kaikkialle. En palaa koskaan langallisiin kuulokkeisiin.
 • Melko hyvä
  8 kk sitten
  Toimi hyvin, paitsi että toisen kuulokkeen akku loppui nopeammin kuin toisen ja jos kuunteli kauan yhteen menoon, ääni alkoi lagata.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Erittäin tyytyväinen. Minulla on ollut ne noin kuukauden ajan enkä osaa olla ilman niitä. Hyvä ääni, mukavat korvassa, erinomaisen hyvä akunkesto. Fiksu kotelo, joka on kuin varavirta. Tämän vuoden paras ostos.
 • Erinomainen
  9 kk sitten
  Päivitetty: 9 kk sitten
  Olen todella tyytyväinen näihin kuulokkeisiin. Tarvitsin kätevät ja langattomat kuulokkeet, jotka eivät ole vaarassa pudota pyöräillessäni. Ne istuvat hyvin korvaan eivätkä aiheuta kipua tai kiristä edes usean tunnin käytön jälkeen. Kuulokkeita ohjataan hipaisemalla kuulokkeita, pysäytys, startti, tauko, jne. Plussaa + Pienet ja kevyet + Istuvat hyvin korvassa putoamatta pois + Toista voi pitää korvassa samalla kun lataa toista + Hyvä äänenlaatu + Hyvä mikrofoni ollakseen niin pieni + Aistii kun laittaa ne korvaan ja ottaa ne pois. + Tyylikkäät + Kuulokkeiden kosketusohjaus + Kätevä sovellus + Hyvä kantavuus + Säilytyslaatikko/laturille on oma akku, joka latautuu, kun laitat kuulokkeet laatikkoon + USB-C-liitin laturissa Miinusta - Joskus tulee ongelmia yhdistämisessä, ulkona. - Tuuli ottaa niihin kovasti pyöräillessä tai kun tuulee - Joskus kosketusohjaus ei rekisteröi. Suosittelen näitä kuulokkeita. Lisään, että käytän niitä Nokia 7 Plussan kanssa.
 • Melko hyvä
  9 kk sitten
  Ostin nämä vähän ’spur of the moment’, osittain siksi, että käytän Galaxyn puhelinta ja kelloa sekä osittain siksi, että olen kadottanut entiset kuulokkeeni. Ja langaton lataus. + Äänenlaatuun olen erittäin tyytyväinen. + Kohtuullisella etäisyydellä puhelimesta toimii loistavasti. + Istuu hyvin + Ja voidaan ohjata Galaxy Watch:in kautta. - Tuulinen sää riittää sotkemaan yhteyden. - Hieman hankala ohjata kosketusohjauksella. - Vähän häiritsevää kuunnella ympäristöä. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen, hyvät kuulokkeet kohtuuhintaan. Mutta eivät millään tavalla ainutlaatuiset.
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  Erittäin hyvät kuulokkeet, tähän hintaan saa paljon. Näissä on hyvä muoto ja pidän siitä, että voin kääntää päätä ilman että ne putoavat kuten AirPodsit. + Hyvät silikonityynyt ja siivet (istuvuus) + Kosketusohjaus toimii todella hyvin + Ääni ja eristys (vertaan AirPodseihin) + Akunkesto + Sovellus! Ei ole itse asiassa vielä yhtään miinusta, ne ovat tähän asti toimineet loistavasti ja toivon että ne kestävät, koska rakastan niitä.
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  En uskonut, että nämä kuulokkeet olisivat niin mahtavat kuin ne ovat. Selkeä ja puhdas ääni selkeällä bassolla ja ääni, jonka vuoksi en ensimmäistä kertaa käytä volyymia 100 %:lla. Samsung Gear IconX SM-R140:een verrattuna (viime vuoden "buds"), nämä ovat niin hi*on paljon mukavammat käyttää! Viime aikoina minulla on ollut käytössä Jabra Evolve 65T ja buds:eissa on täysin eri äänimaailma, mielestäni paljon vahvempi ääni. Näiden säätimet ovat valovuosia paremmat kuin Jabran hitaat painikkeet, joiden kanssa kuulokkeet ovat jotain 5 cm korvan sisällä ennen kuin onnistuu keskeyttämään kuuntelemansa kappaleen... Jabra:n kuulokkeiden mikki on kuitenkin paljon parempi kuin buds:eissa. Se, että kotelossa voi nyt myös ladata langattomasti on kuten eräs maalainen kerran sanoi televisiossa: Ne on kivat! Vaikka sain nämä kaupan päälle ostaessani S10+:n, ostaisin epäilemättä uudet jos/kun hävitän ne mitkä minulla on nyt. =) + Ääni + Basso + Istuvuus + Yhteys, ei viivettä tai häiriöitä. + Kotelo - Ei miinuksia, jos valittaa näistä kuulokkeista, on täytynyt saada maanantaikappale tai tarvitsee vahan poiston korvista...
 • Melko hyvä
  9 kk sitten
  + Istuvat tukevasti korvissa. + Helppo pariliitos S10E:n kanssa. - Heikko ja keinotekoinen ääni ilman rakkautta.
 • Erittäin hyvä
  9 kk sitten
  Loistavat kuulokkeet! En mene minnekään ilman buds:eja. Yhdistää helposti ensimmäisellä kerralla ja yhdistää sitten aina kun avaa kannen. Erittäin hyvä ääni ollakseen in-ear -pari. Voi säätää hieman eq:ta jolloin se on vieläkin parempi. Omat kuulokkeeni ovat kadottaneet yhteyden muutaman yksittäisen kerran, mutta ei mitään mullistavaa. Käytän kuulokkeitani OnePlus 6T:n kanssa. Suosittelen!
 • Erittäin hyvä
  9 kk sitten
  Positiivisesti yllättynyt. Suosittelen.
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  Pidän itse asiassa näistä buds:eista. Käytän kuulokkeitani Huawei P30 Pro:n kanssa ja puhelimen eq:n kanssa saan todella hyvän äänen. Olen ilman muuta tyytyväinen
 • Erittäin hyvä
  9 kk sitten
  Sain Galaxy buds:it ja minulla ei periaatteessa ollut mitään odotuksia, koska minulla ei oikeastaan ollut mitään käyttöä niille, mutta nehän olivat ilmaiset (kampanja S10:n ostajille). Mutta nyt olen kokeillut vähän muutaman viikon ajan ja olen itse asiassa erittäin tyytyväinen. Ääni sopii minulle erittäin hyvin ja kuten monet sanovat, niiden basso on hieman niukka. Mutta se ei oikeastaan vaikuta minuun, koska vihaan kuulokkeita joissa on aivan liian paljon bassoa. Ehkä ne soveltuvat paremmin tietyn tyyppiselle musiikille? Kuuntelen enimmäkseen vähän RnB:a ja HipHop:ia, mutta voin kuvitella, että ne eivät oikein kelpaa hard rockiin. S10-matkapuhelimen ja kuulokkeiden yhteyshän on erittäin sujuva. Kosketusohjaus on vähän niin ja näin, vie kyllä jonkin aikaa tottua siihen kunnolla. On myös syytä korostaa, että en ole kokeillut vielä yhtään puhelua. Mutta ne toimivat täydellisesti musiikille ja sen tyyppiselle musiikille josta pidän.
 • Erittäin hyvä
  10 kk sitten
  Päivitetty: 9 kk sitten
  Täydellinen omaan käyttötarkoitukseeni! Tilasin, mutta palautin Jabra Elite 65T active:n, koska mukavuus ei ollut ihan kunnossa. Jabra:ssa oli parempi EQ, jolla sain luotua paremman äänen, mutta ne istuivat liian tiukasti korvassa eivätkä saaneet suoraa tukea ulkokorvasta, niin volyyminappeja painaessa melkein sattui. Samsungilla on parempi mukavuus, istuvat huomaamattomasti, helpot laittaa paikoilleen, niissä on parempi latauskotelo (USB-C:llä ja QI:llä) ja painikkeita voi käyttää ilman että se sattuu. Sen sijaan kosketusohjaimet ovat vähän vaativat kaksois- ja kolmoispainalluksessa, saa ikään kuin painaa melko hitaasti ja pitää sormea paikallaan noin puoli sekuntia jokaisessa painalluksessa. En pidä siitä, ett joudun valitsemaan äänenvoimakkuuden TAI väliaikaisen kuuntelutilan aktivoinnin väliltä. En pidä myöskään rajoituksesta EQ:ssa, jossa dynaaminen asento on liian terävä jossain noin 2-4kHz kohdalla ja bassovahvistintila on vähän vaimea, mutta jälkimmäinen toimii kuitenkin hyvin metallissa ja antaa edelleen kohtuullisen selkeyden diskanttiin, joten se alue toimii hyvin minulle. Pidän parempana miellyttävää ääntä hyvällä keskirekisterillä ilman liian terävää diskanttia, ja tässä voin tykittää kunnolla ilman että se on epämiellyttävää. Puhelun laatu on huonompi kuin Jabra:ssa, kuuntelutila on huonompi ja lähes turha, mutta kuntosalilla ja muissa käyttötarkoituksissani Buds:it ovat kuitenkin ihan täydelliset. Haluaisin antaa niille 10/10, mutta kuuntelutila, EQ ja mikit saavat kuitenkin laskea arvosanaa vähän. Mutta silloin olen pikkutarkka ja tiukka, mutta parantamisen varaa siis on. Osta! Päivitys: Kokeiltu juoksumatolla ja bassovahvistin-EQ hukuttaa keskirekisterin/diskantin vähän liikaa. Toimivat hyvin, kun testasin kotona tietyn tyyppiseen musiikkiin, mutta jouduin käyttämään dynaamista aluetta, jotta sain ääneen vähän lisää selkeyttä. Haluaisin jonkun tyyppisen välimuodon dynaamisella alueella miinus hieman diskanttia, mutta silti ne kuulostavat kosmeettisesti erittäin hyvälle, mikä riittää sen tarkoituksiin. Tuli myös pieni ongelma, kun musiikki keskeytyi itsestään muutaman kerran eilen, kun vaihdoin kesärenkaita pyörään ja pidin luuria vain yhdellä korvalla, mutta Spotify saattoi myös yhtä hyvin katkaista sen, koska menetin yhteyden verkkoon (epävakaa wifin kattavuus). Muutoin edelleen erittäin, erittäin tyytyväinen! Jos on sitä mieltä, että basso on olematon (kuten muutamassa yksittäisessä kommentissa täällä on kirjoitettu), niin mielestäni kannattaa asentaa Galaxy Wearables -sovellus ja laittaa EQ päälle. Jos kaipaa edelleen bassoa, niin on todennäköisesti vinoutunut käsitys siitä, kuinka paljon bassoa järkevässä äänimiksauksessa on. Niissä ei ole liikaa basson tehostusta, mutta bassoa on varmasti niin että se riittää.
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  Erittäin hyvä ääni
 • Täydellinen
  9 kk sitten
  Supermukavuus ja loistava ääni. ”Sexy as hell” verrattuna Applen hammasharjaan. + Käyttäjäystävälliset. Näppärä muoto. Vakaa viestintä. Istuvuus ja mukavuus. Etsi kuulokkeeni -ominaisuus. Langaton lataus yhteensopivista laitteista. Taajuuskorjain ja Ambient Sound -toiminto. Auto-pause toimii ajoittain.
 • Tuskin hyväksyttävä
  10 kk sitten
  Käytän S8+:n kanssa. Reklamoin buds:eistani tänään puheluiden huonon laadun vuoksi (ongelmia, että toisessa päässä oleva henkilö ei kuule, mitä sanon) ja että kosketusohjaimet buds:ien ulkopuolella rekisteröivät harvoin oikein. Muuten huipputyytyväinen ja toivon, että minulla oli huonoa onnea ja sain maanantaikappaleen. Nyt ne on lähetetty huoltoon.
 • Täydellinen
  10 kk sitten
  Hyvä ääni jokapäiväiseen kuunteluun, selvästi parempi kuin Airpods. Tyylikkäämmät kuin Airpods, vaikka tupakantumpit korvissa kulkemisesta on saattanut tulla statussymboli. Huonompi handsfree, mutta toimii. En käytä sitä erityisen usein muutenkaan. On mukava pystyä lataamaan kuulokkeet puhelimen takaosan päällä yöllä, vaatii toisin sanoen vain yhden laturin. Automaattinen tunnistus Samsung-puhelimien kanssa.
 • Täydellinen
  10 kk sitten
  Minulla oli alussa ongelmia bt-kytkennän kanssa, mutta korjaustiedosto korjasi asian. Basso vähän sinne päin, mutta se oli odotettavissa. Kaikki muu on todella hyvää.
 • Erinomainen
  10 kk sitten
  Istuu erittäin hyvin ja huomaamattomasti korvaan, hyvä ääni formaattia ajatellen, toimii hienosti S10:n kanssa, mahdollisuus ladata kuulokkeiden kotelo S10:n virranjakotoiminnolla.
 • Täydellinen
  10 kk sitten
  Erittäin hyvät kuulokkeet. Hyvä ääni, istuvat napakasti, mutta silti mukavat. Muotoilultaan huomattavasti kauniimmat kuin esim. Airpods.