Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Samsung Matkapuhelimet (84)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.07)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Hyvä
  6 kk sitten
  Minulla oli aiemmin Huawei P30 Pro ennen kuin päätin vaihtaa Samsung S10 Plus ‑puhelimeen.
  Uskoin tehneeni hyvän valinnan ja saavani vielä entistä paremman puhelimen.

  Valitettavasti olen todella pettynyt vaihtoon.
  Huawei P30 Pro on loistava matkapuhelin, mutta uskoin itse asiassa, että S10 Plussassa olisi vielä parempi kamera ja akunkesto. Mutta näin ei ole.
  Kaipaan P30 Protani, jossa on sekä parempi kamera että PALJON parempi akunkesto.

  Samsung S10 Plus on tosi hyvä matkapuhelin. MUTTA! Huawei P30 Pro on parempi.
 • Täydellinen
  7 kk sitten
  Paras kännykkä, joka minulla on ollut.

  Satuin kuitenkin pudottamaan sen, jolloin näyttöön tuli särö, ja sen korjaaminen oli todella kallista!
 • Erittäin hyvä
  7 kk sitten
  Päivitetty: 7 kk sitten
  Minulla oli aiemmin Huawei Mate 10 Pro, jonka sain kaksi vuotta sitten.

  En ole mikään superkäyttäjä, hankin tämän heräteostoksena Comviq-tilauksen kanssa 395 kruunulla 24 kuukauden ja 10 Gt:n datatilauksella ennen Black Fridayta, mutta laatuero on omiin tarpeisiini nähden olematon tai jopa miinuksen puolella. Pelaan pelejä harvoin, käytän puhelinta töissä, surffailen ja käytän Wazea. Otan yleensä muutamia kuvia viikossa

  + Kamera on parempi.
  + Näyttö on vähän parempi.
  + Vähän nopeampi.

  En ole kokeillut kaikkia sovelluksia, koska toiminnot pelaavat tehdasasetuksilla, mutta päivitin Android 10:een

  Moni asia on mielestäni muuttunut huonompaan suuntaan:

  Huono sähköpostisovellus, aloitusnäytön oikeassa reunassa olevaa sovelluspainiketta ei voi siirtää, puhelinnumeroita ei näköjään voi kopioida puhelusovelluksesta, käyttö ei meinaa onnistua yhdellä kädellä. Lisäksi tämän uuden puhelimen akku on huomattavan paljon huonompi kuin kaksi vuotta vanhassa Huawein puhelimessani. Laite on pelkkä vitsi.

  Unohdin mainita, että sormenjälkilukija on surkea verrattuna Mate 10 Pron taustapuolella olevaan fyysiseen lukijaan. Puhelimen lukituksen avaaminen kestää kolme kertaa pidempään.
 • Täydellinen
  7 kk sitten
  Päivitetty: 7 kk sitten
  Minulla on ollut Samsung jo S3:sta asti, ja niistä tulee aina vain parempia, vaikka voisi luulla, että se ei olisi mahdollista.

  + Mieletön näyttö! Kirkkaat ja terävät värit.
  + Loistava kamera. Yhdenkään kaverini puhelin ei ole vielä onnistunut päihittämään omaani
  + Todella hyvä suorituskyky
  + Nopea Wi-Fi
  + Sain Android 10:n alkujoulukuusta vuonna 2019
  + Akku kestää omassani pitkään, toisin kuin mitä muissa arvosteluissa mainitaan. Laitan puhelimen lataukseen, kun herään. Se on silloin yleensä 20 %:ssa. Se on tunnin päästä ladattu täyteen ja kestää seuraavaan aamuun asti.

  − Samsungin omat sovellukset. En käytä niitä, koska niissä ei mielestäni ole mitään mitä Androidin omissa ei olisi, eivätkä ne ole mielestäni yhtä vakaita. Kun Google-tili on lisätty, kaikki Android-sovellukset on konfiguroitu jo valmiiksi. Jos käytän Samsungin sovelluksia ja vaihdan toisen valmistajan sovelluksiin, tiedot eivät siirry. Siksi käytän Androidin omia.

  Muuta:
  Samsungilla on oma käyttöliittymä Androidin päällä, ja siinä on tiettyjä lisäsovelluksia ja -ominaisuuksia. Uudella käyttäjällä kestää jonkin aikaa hahmottaa, miten nämä poistetaan käytöstä tai miten niitä muutetaan. Ohjeita riittää. Pitää vain vähän googletella.
 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Monin tavoin loistava puhelin. Nopea lataus, todella hyvä näyttö ja pitkä akkukesto nostavat arvosanaa reilusti. Näytön alapuolella oleva sormenjälkilukija ei ole yhtä tarkka ja nopea kuin S8- ja S9-malleissa. Aiempi sijainti puhelimen taustapuolella ei ehkä ollut huolella harkittu, mutta siihen tottui, ja sen jälkeen lukija toimi täydellisesti. Tämä on kuitenkin paljon parempi kuin iPhone 11, jossa tunnistinta ei ole enää lainkaan.

  Kamera on aivan mahtava, ja kuvanlaatu on erittäin hyvä huonossakin valaistuksessa. Käytän pro-tilaa paljon, ja oikeilla asetuksilla pääsee lähelle kunnon järjestelmäkameran kuvanlaatua.

  Alkuun hinta oli aika korkea, mutta nyt (joulukuussa 2019), kun puhelimen saa noin 8 500 kruunulla, ei tarvitse miettiä, valitseeko tämän vai iPhone 11 Pro Max 256 GB:n, joka on lähin kilpailija Applelta.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Ensimmäinen Samsung puhelimeni ja olen vaikuttunut. Nyt kun se on ollut siitä saakka kun se tuli markkinoille, ihastuu siihen joka päivä. Aiemmin minulla on ollut sekä Huawei, iPhone, Nexus-sarja ja HTC. - Tämä puhelin on yksinkertaisesti mainio. Hyvä näyttö, hyvä vaste ja puhtaan suorituskyvyn kannalta se on huippu. Ja eikä vähiten siksi, että siinä on Exynos-siru Qualcommin uusimman Snapdragonin sijasta, jolloin kaikki sujuu muutenkin kuin vettä vaan. Kamera on yksinkertaisesti upea. Koskaan aikaisemmin en ole onnistunut ottamaan niin hyviä kuvia, erityisesti puhelimen zoomilla. Herranjestas! Stereokaiuttimet ovat myös upeat ja myös kun kuuntelee musiikkia mobiilin Dolby Atmosin kautta (jossa voi myös vaihtaa taajuuskorjaimen saadakseen optimaalisen äänen). 128gb on enemmän kuin tarpeeksi ja ellei se riitä voi laittaa vielä lisää. Eikä siinä vielä kaikki: Samsung päivittää aina ohjelmistot nopeasti ja tekee niin nytkin - erotuksena Huaweista. Puhelin on täysosuma ja aion pysyä Samsungissa erittäin pitkään tämän jälkeen. Suosittelen sitä koko sydämestäni!
 • Täysin hyödytön
  1 vuosi sitten
  Sormenjälki ei toimi kuten Samsung kuvailee, pettynyt, siirryin iPhone 8:sta Samsung S10 Plus 512GB:hen. Uskoin Samsungiin, joka kuvaa (sormenjälkeä ja akkua), ja kuvaukseen matkapuhelimesta ja Samsungin verkkosivuilla olevaan palautteeseen. Epätodellista, mitä he kirjoittavat matkapuhelimesta, keksittyä houkutellakseen ihmisiä ostamaan sen, mutta se on kaukana todellisuudesta. Halusin perua kaupan, mutta toistaiseksi Samsungilta ei ole kuulunut. iPhone 8 256Gb on paljon enemmän hintansa arvoinen ja Applen tuki paljon parempi kuin Samsungin. Ostohetkellä valitsin toimituksen kotiin, mutta se lähetettiin edustajalle. Samsungilla on todella huono palvelu.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Aion olla rehellinen ja sanon, että tämä on ensimmäinen Galaxy S -malli, jonka vakavasti harkitsin jättää ostamatta tämän reiän, infinity-O:n, hole-punch:in vuoksi.. no, kutsu sitä miksi haluat. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Samsungin olisi pitänyt tyytyä samanlaiseen etukameraan kuin S10/S10e:ssä tai jättää etupuolen kamera pois. Tuntuu, että tämä kokonaisuus on puhtaasti markkinointia varten (katsokaa mitä osaamme) eikä mitään muuta. Kahden viikon käytön jälkeen minun on silti myönnettävä, että en ajattele sitä kovin paljon. On kuitenkin joitakin sovelluksia, jotka eivät selviä "reiästä" niin hyvin ja se voi olla hieman häiritsevää. Se riittää tästä hi**n reiästä. Valitsin itse tämän, koska minulla oli ennen S8+ ja olen tyytyväinen sen kokoon sekä siihen, että tässä on 4 100 mAh akku! Akunkesto eroaa huomattavasti verrattuna S8 +:an, jossa on 3 500 mAh akku. Ehkä se on se musta aukko, joka säästää myös jonkin verran virtaa.. =) Näyttö on muutoin huomattavasti kirkkaampi kuin aiemmat mallit ja HDR10+ tekee näytöstä miellyttävämmän. Kamera tai kamerat takana ovat todella hyvät. Todella suuren eron tekee se, että vihdoin on laitettu linssi laajakulmakuvia varten. Olen aina kokenut heidän kameransa vähän liian ”zoomaaviksi”. Toki niissä on vähän toivomisen varaa pimeässä kuvatessa, jossa S10:llä ei ole mitään mahdollisuuksia Pixel 3-puhelimia vastaan. Samsungin uusi One UI tarjoaa myös paljon mukavamman tunnun kuin vanha TouchWiz. Jatkossa pitää kuitenkin sallia käyttäjän poistaa Bixby. Mutta Bixby-napin uudelleen ohjelmoinnin salliminen on pieni askel oikeaan suuntaan. Ensimmäinen kerta, kun itse asiassa pidän Samsungin UI:ta parempana kuin "Stock Android". Ja sen kanssa, että Samsung myy kännyköitä Samsung Exynos 9 Octa CPU/Mali GPU:lla EU:ssa ja monissa muissa osissa maailmaa, joutuu elämään tai tuomaan itse maahan. + Näyttö + Akunkesto + Mahtava teho + 128 GB vakiona (+ SD-kortti) + Kaiuttimet + One UI + Kamerat - Näyttö (reikä) - Bixby
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Loistava puhelin. Ei valitettavaa
 • Huono
  1 vuosi sitten
  Toinen prosessori EU:ssa. Palautin sen takaisin, koska se oli hidas. Sen tilalle tulee Mi9.
 • Tuskin hyväksyttävä
  1 vuosi sitten
  Puhelin ollut minulla pian viikon. Se jättää paljon toivomisen varaa. Minulla oli OnePlus 6 ennen. Ainoa hyvä puoli jonka löydän on laajakulmakamera. Muuten mielestäni OnePlus 6 voittaa.

  * sormenjälkitunnistin on hiton tiukka ja sitä joutuu painamaan kovaa. Jopa päivityksen jälkeen, joka teki tilanteesta paremman.
  * Akunkesto on huomattavasti huonompi. Valtavasta akusta huolimatta.
  * Paljon esiasennettuja ohjelmia. Bixby:stä ei edes pääse eroon.
  * videostriimaus selaimessa päihittää wifin. Ikinä törmännyt mihinkään vastaavaan missään puhelimessa älypuhelimien tulon jälkeen. Ei pysty edes kuvittelemaan, miten ne ovat onnistuneet sotkemaan tämän.
  * ja piste i:n päälle. Ne pakottavat mukaan vuosisadan rumimman hymiövalikoiman. Ahdistus.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  On ollut ja käyttänyt tätä puhelinta nyt viikon ajan niin ajattelin, että arvostelu voi sopia.
  Voi aloittaa sanomalla, että tämä on yksi parhaista puhelimista jonka voit ostaa juuri nyt, mutta se ei ole täydellinen.
  Jos aloitetaan siitä mikä mielestäni on tärkeintä ja mitä Samsung tekee parhaiten, on näyttö. Se on voimakasvärinen, teräväpiirto ja kirkas, joten sen käyttäminen on ilo silmälle ja kameran reikä ei häiritse ollenkaan muutaman tunnin käytön jälkeen. Lisäplussa on HDR, jonka vuoksi elokuvat näyttävät myös erityisen hyville.
  On sanottava, että tässä puhelimessa kamera on myös yksi parhaista. En valokuvaa erityisen paljon, mutta näillä kameroilla innostuu ottamaan enemmän kuvia, ultra-laajakulma on melkein nähtävä itse jotta ymmärtää, miten laaja se on. Kamera nostaa kirkkaat ja tummat alueet hyvin. Jos pidät kuvaamisesta, tämä on ammattilainen siihen ja sisältää kaiken hyvästä 4K 60Hz:stä Supersteady-tilaan, joka poistaa lähes kaiken käsien aiheuttaman tärinän. Etukamera on myös hyvä ja toisen kameran avulla Live Focus -vaikutuksella saa parempia tuloksia, jos pitää siitä, mutta itse olisin mieluummin nähnyt myös siinä ultra-laajakulman syvyyssensorin sijasta. Kaipaan kuitenkin yötilaa, joka löytyy Mate 20 Pro:sta ja Pixel 3:sta
  Minuun tekee suurimman vaikutuksen näytön lisäksi akku, kestää minulla helposti päivän, jos en käytä raskaita juttuja kuten pelejä tai PowerShare:a, mitä puhelin harvoin tekee minulla, koska käytän sitä paljon. PowerShare-toiminto on melko toimiva jos on Samsungin kello tai uusi Galaxy Buds, koska muuten se lataa liian hitaasti ollakseen toimiva. Langattomalla latauksella voi vain laittaa sen latauslevylle nukkumaan mennessäni eikä tarvitse miettiä johtoja.
  Näytön alla oleva sormiskanneri on loistava, vaikka se on hieman hitaampi kuin S10e:ssä, mutta paljon varmempi. Se on jopa parempi kuin OnePlus 6T, joka käyttää optista sormiskanneria, ja tämä toimii silloinkin, kun sormi on kostea.
  Suorituskyky on sitä mitä 2019 lippulaivalta voi odottaa eikä se lagaa vaikka pyöritän mitä tahansa ohjelmia/pelejä ja 8GB RAM pitää kaikki jutut auki taustalla.
  Vaikka Bixby ei ole niin hyvä, niin pidän todella Bixbyn rutiineista, joilla voi säätää puhelimen tekemään asioita, kun tietyt vaatimukset täyttyvät. Olen esimerkiksi säätänyt sen niin, että se aistii että olen koulussa ja se vaimentaa äänen, ja kun laitan sen illalla lataukseen niin se kytkee päälle Älä häiritse ja yötilan.

  Kielteisenä asiana on sanottava, että kasvontunnistusta voi helposti huijata kuvalla ja jos pitää vielä hakea jotain, niin lovi on mielestäni vähän liian iso. Lisäksi laturi on hieman heikko, koska Samsung on käyttänyt samaa 15W:n pikalaturia vuodesta 2014, kun taas Huawei on tuonut 40W:n pikalatauksen, eli siinä Samsung jää hieman jälkeen.

  +Dynaaminen Amoled-näyttö
  +Kaikki 5 kameraa, joilla kaikilla on oma tarkoituksensa
  +3,5 mm liitin, jota ei voi pitää enää itsestäänselvyytenä
  +Pikalataus ja nopea langaton lataus
  +Langaton PowerShare
  +Ne reunat ympärillä
  +Stereo-kaiuttimet, joissa on mahtavaääninen Dolby Atmos
  +Suuri pitkäkestoinen akku
  +Bixby-rutiinit
  +Sormiskanneri
  +Yleinen suorituskyky
  +Uusi ohjelmisto tekee kaiken helpommaksi
  +Tilaa kahdelle SIM-kortille tai muistikortille
  +IP 68 Vedenkestävä

  -Epävarma kasvontunnistus
  -Lovi olisi voinut olla pienempi
  -On/off-painike on vähän turhan korkealla
  -Yötilan puuttuminen kamerasta, joka on Mate 20 Prossa
  -15W:n pikalaturi, olisi voinut olla hieman tehokkaampi, koska uuden suuren akun lataaminen vie aikaa

  +/- Kameran reikä, mielestäni se on parempi kuin Applen käyttämä ura
  +/- Toisessa kamerassa on syvyysanturi eikä ultra-laajakulmaa

  Yhteenvetona, tämä on mielestäni markkinoiden paras puhelin juuri nyt enkä voi sitä riittävästi kehua, mutta jos se on mielestäsi kallis, niin S10e:n hinta-laatusuhde on parempi. Jos pidät Samsungin edellisistä puhelimista, tulet rakastamaan tätä, siirryin S7 Edge:stä joten muutos siihen oli suuri.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Siirryin S9+:sta ja olen edelleen todella vaikuttunut. Syvennys on pienempi kuin odotin joten se ei ehdottomasti häiritse.

  Samsung on onnistunut tekemään akusta isomman, lisäämään kaksi kameraa, parantanut jäähdytystä ja säilyttänyt edelleen 3,5 mm kuulokeliitännän, samalla kun he ovat tehneet puhelimesta ohuemman kuin S9 ja kevyemmän. Aivan uskomatonta.

  Suosittelen lämpimästi jos olet ajatellut hankkia paremman.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Paras näyttö, paras suorituskyky, paras kamera, jne. Mitäpä tässä voi sanoa...
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Wau! Täytyy sanoa, että olen hyvin vaikuttunut! Puhelin, jossa on kaikki ja vähän enemmänkin. Mahtava kamera, nopea, todella hieno näyttö ja akku on vertaansa vailla. Ajattelin että Note 9 oli peto, mutta sen hinta on käsittämätön!

  + kamera kuten aiemmin sanottu on mahtava. Erittäin hienoja kuvia sekä etu-ja takakameralla. Rakastan laajakulmakameraa!
  + suorituskyvystä ei voi valittaa. Toistaiseksi en ole ollut ongelma missään. Uskomattoman nopea.
  + näytön sormenjälkitunnistin toimii odotetulla tavalla. Ei hätää, vaikka sormet ovat likaiset tai kosteat
  + muotoilu on erinomainen. "Lovi" on edelleen olemassa, mutta minulla ei ole henkilökohtaisesti ongelmaa sen kanssa. Olin epäileväinen kameran saarekkeesta, mutta se sulautuu melko hyvin ja on harvoin tiellä.
  + hyvä kaiutin.
  + paljon nopeampi ja vakaampi Bluetooth ja mobiiliverkko.
  + virranjako jolla voi jakaa akun kaikille iPhonen ystäville;) leikki sikseen, täydellinen Galaxy buds -kuulokkeisiin ja Galaxy:n kelloihin.

  -ainoa asia mikä tulee juuri nyt mieleen on näytön sormenjälkitunnistin. Se toimii täydellisesti ja vain harvoin ei lue. On vain osuttava siihen pieneen kohtaan, joka on valitettavasti melko helppo missata.

  Johtopäätös on: erittäin hieno puhelin jossa on suorituskyky joka riittää ja jota vielä jääkin. Oli järkyttynyt miten hyvä akunkesto on. Pidän henkilökohtaisesti kameroista, mutta toisaalta tottunut Samsungin kameraan joten en tiedä sen paremmin. Power Share on innovatiivinen ja hauska. Vaikka kuinka tyytyväinen!
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Taideteos! Maailman paras puhelin. Ajattelin, ettei mikään valmistaja tuo markkinoille mitään tällaista 2019. Näyttö on sanoin kuvaamattoman hyvä ja akunkesto on huippuluokkaa! Osta jos haluat täysin maailmanluokan matkapuhelimen kaiken suhteen