Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Philips OneBlade QP2630

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Philips Hiustenleikkuukoneet & trimmerit (97)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.37)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erittäin hyvä
  25 päivää sitten
  Päivitetty: 2 tuntia sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa testailin laitetta kuukauden. Olen ollut koko parrakkaan ikäni vannoutunut höylän käyttäjä ja minulla on aiempian huonoja kokemuksia sähköparranajokoneista. Olinkin iloisesti yllättynyt kuinka näppärästi ja hyvää jälkeä tämä laite tekee. Useimpia sähkökoneita huomattavasti sirompana laitteella saa ajettua helposti ja tarkasti paikoista joihin höylälläkin on hankala tai mahdoton päästä, kuten sieraimet ja korvanlehdet.

  Mukana tulevilla sovittimilla saa helposti ajettua parran haluamaansa mittaan kunhan on tarkkana hieman epäselvästi merkittyjen pituuksien kanssa. Manscaping laitteella sujuu mainiosti mutta ajopää voisi olla vähän notkeampi. Hyvänä puolena ajo onnistuu hyvin kuivana ja märkänä ja vedenpitävyyden ansiosta vaikka suihkussa. Terä on myös erittäin helppo puhdistaa huuhtelemalla eikä mitään purkamista tai harjoja tarvita.

  Terä ja sen kiinnitys ovat hieman kevytrakenteisia ja hieman epäilyttää että hajoavat helposti jos laite lipsahtaa kädestä vaikka altaaseen. Vaihtoterät ovat onneksi melko kohtuullisesti hinnoiteltuja.
 • Erittäin hyvä
  25 päivää sitten
  Päivitetty: 5 tuntia sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa olen nyt testannut OneBladea kuukauden päivät. Jo mainoksen nähtyäni ajattelin että tuollainen olisi mainio peli. En yleensä ajele lapsen pepuksi leukojani jolloin mukana olevat kammat ovat erittäin käytännölliset. Pidemmällä parralla joutuu vaan lyhentämään asteittain mutta muuten puree paksumpiinkiin harmaisiin jouhiin paremmin kuin partakoneen rajaaja. Koko ja pideltävyys erinomaisia
 • Täydellinen
  29 päivää sitten
  Päivitetty: 5 tuntia sitten
  Yhteistyössä Philips kanssa. Testailin tuotetta kiinnostuneena koska minulla oli juuri hakusessa laite tähän tarpeeseen. Laitteen pienuus ja koko epäilyttivät aluksi, mutta käytössä OneBlade osoittatui todella hyväksi! Kevyt laite, jonka akussa tuntuu olevan kuitenkin hyvin puhtia ja itse karvojen ajaminen todella miellyttävää vailla minkäänlaista nyppimistä tai tarttumista. Ajotulos ja tarkkuus hyvät ja erittäin monikäyttöinen laite, jolla karvat saa ajeltua helposti niin naamasta kuin muualtakin. Soveltuu hyvin myös tarkkuutta vaativiin alueisiin. Tätä laitetta voin todellakin suositella!
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Näppärä pienikokoinen, mutta tehokas partakone. Kulkee kivasti mukana.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Kätevä leikkuri, pienet terät leikkaavat tarkasti, hieman voisi olla tehokkaampi kun leikkaa paksua partaa, muuten on oikein mukava ja pätevä laite.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Aivan loistava. Menee muut parranajo vehkeet roskiin.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Kevyt ja helppokäyttöinen. Hyvin ajoi, mutta hieman kaulan iho punoitti parranajon jälkeen