Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Fitbit Charge 3

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Fitbit Aktiivisuusmittarit (16)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (5.56)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Melko hyvä
  10 kk sitten
  Hinnan perusteella voisi odottaa, että tuote olisi paljon hiotumpi kuin mitä se todellisuudessa on. Synkronointiongelmia, akkuoireilua, jumittamista, epäluotettavia askeltuloksia. Olen käyttänyt tuotetta nyt hieman yli vuoden ajan ja en voi suositella sitä huomattavasti halvempien aktiivisuusrannekkeiden sijaan. Mutta jos katsotaan esimerkiksi Fitbitsin unianalyysejä, se on niissä mahdollisesti muiden kilpailijoiden edellä. Muuten tuntuu siltä, että saa maksaa melko suuren summan pelkästä nimestä.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 10 kk sitten
  Mittaa sykettä vuorokauden ympäri.
  Ranneketta voi käyttää uidessa ja suihkussa.
  Hiljainen hälytys, joka herättää minut aamuisin.
  Myös hyvä sovellus.
  Akku kestää kaksi viikkoa!
  Olen poistanut jatkuvan synkronoinnin puhelimen kanssa käytöstä ja teen synkronoinnin puhelimesta manuaalisesti kerran tai pari päivässä. Tämä säästää puhelimen ja Fitbitin akkua.
  Erittäin tyytyväinen.
  MUOKKAUS: lasken arvosanaa 10:stä, koska laitteen manuaalinen synkronointi pitää yleensä yrittää tehdä sovelluksesta monta kertaa. Olen ehkä kärsimätön, mutta siihen menee mielestäni liian paljon aikaa. Teen niin kuitenkin vieläkin, koska sitten akku kestää kaksi viikkoa. Eräänä aamuna en saanut näyttöä päälle ja jouduin nollaamaan sen laturin avulla, ja sitten kaikki toimii taas tavallisesti.
 • Huono
  11 kk sitten
  Minulla on ollut Charge 3 nyt puolisen vuotta, ja se toimi todella hyvin syyskuuhun 2019 saakka. Viimeisten 5–6 viikon aikana Connected GPS ‑toiminto ei ole toiminut lainkaan. Se mittaa etäisyydet täysin väärin, ja vauhti on juostessa yli 60 sekuntia pielessä.

  Lue foorumia ennen ostoa. Ei ole varmaa, että yritys jatkaa panostusta ohjelmistoon nyt, kun Google on aikeissa ostaa sen, ja tuki on täysin ala-arvoista.

  Käytä rahasi mieluummin toiseen merkkiin.