Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

AMD Ryzen 5 2600 3,4GHz Socket AM4 Box

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa AMD Prosessorit (CPU) (232)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (9.15)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Ei mikään paras prosessori mutta jos alle tonnin budjetilla mennään niin juuri tämä on oikea vaihtoehto koska hinnalle riittää korviketta. Suosittelen ehdottomasti.
 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Kun nyt oli aika rakentaa uusi kone, ensimmäinen ajatus oli jatkaa Intel:illä johon olen tottunut. Niistä on kuitenkin tullut erittäin kalliita. Vaihtoehtoina olivat lopulta Intel i5-9400 ja AMD Ryzen 2600. Saatavuus ja hinta ratkaisivat lopullisen päätöksen, enkä voi sanoa, että valinta näyttäisi olevan huono. Prosessori toimii loistavasti sekä Windows 10:n että Ubuntu 18.04:n kanssa. On kuitenkin otettava huomioon, että AMD:n prosessorista puuttuu grafiikka. Siten Ryzen 2600:a pitäisi oikeastaan verrata Intel i5- 9400F:ään (ei i5-9400:an). Tarvitsee toisin sanoen emolevyn, joka tukee grafiikkaa tai vaihtoehtoisesti on hankittava erillinen näytönohjain saadakseen toimivan koneen. Todennäköisesti jatkan AMD:llä jatkossakin. On erittäin mielenkiintoista nähdä, mitä uusi Ryzen 3000 -sarja voi merkitä.
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Hyvä suorituskyky vastineena rahoille, ei mitään moitittavaa. Ei viimeisin sana pelin suorituskyvystä, mutta sen ei tarvitsekaan olla 1400 kruunun hintaan:) -1 tähti täysin hyödyttömästä perusjäähdyttimestä, he olisivat yhtä hyvin voineet olla lähettämättä sitä. Se kuulostaa leikkuupuimurille kierrosluvusta riippumatta.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Hyvä suorituskyky hyvään hintaan.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Paljon vastinetta rahoille. Nyt on AMD:llä hinnan ja suorituskyvyn suhde kohdillaan.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Kaikkien aikojen paras suorittimeni. Jos hintaa verrataan Intel-suorittimeen. Minulla on käytössä 4 GHz:n taajuus, 40:n CPU ratio, 1,35 V:n jännite ja vakiojäähdytin.