Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Philips OneBlade Pro QP6620

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Philips Hiustenleikkuukoneet & trimmerit (93)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.80)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erittäin hyvä
  21 päivää sitten
  Kehitystä on tapahtunut edellisversioon nähden.. ohjauskampa hyvä lisä jossa 14 eri pituusasetusta ja digitaalinen akunvarauksen näyttö..akku kestää todella hyvin. ainut miinus että ohjaukampa tahtoo tukkeutua tässäkin. mutta välillä kun kayttää irti niin homma jatkuu
 • Täydellinen
  21 päivää sitten
  Olen testannut tätä tuotetta nyt muutaman viikon ajan ja täytyy sanoa että tällä on tosi hyvää ajaa parran sänki pois ja myös rajailla ja tasata olemassa olevaa partaa. Erityispisteet säädettävästä leikkauspituudesta jonka avulla saat ajaa parran sen pituseksi kuin haluat.
  Hellävarainen laite. Jolla hyvä ajella myös muut ihokarvat. Kulkee myös helposti mukana. Muuta partakonetta ei välttämättä tarvitse, koska tämä on niin monipuolinen laite.
 • Täydellinen
  21 päivää sitten
  Erinomainen tuote kaikenlaisten karvojen trimmaukseen. Trimmaa tarkasti ja tehokkaasti. Laite on helppokäyttöinen. Erityisesti leikkauspituuden säätö on todella kätevä ja toimiva. Terä on myös hellä iholle. Akun kesto myös mainiolla tasolla ja plussana laitteen mukana tulee latausteline, joka helpottaa lataamista. Voin lämpimästi suositella kyseistä tuotetta kaikille!
 • Täydellinen
  22 päivää sitten
  Pääsin testaamaan Philips OneBlade Pro QP6620 -tuotetta Buzzadorin kautta. Monen huolellisen testauksen jälkeen pystyn varauksetta suosittelemaan tuotetta. Parranajo sekä hiusten lyhennys käy hetkessä. Ja mikä parasta, iho ei punoita yhtään parranajon jälkeen.

  Parranajo ja -trimmaus ei koskaan ole ollut niin helppoa ja tarkkaa. Tällaista tuotetta olen etsinyt kauan, mutta vihdoin olen sen löytänyt! Voin varauksetta suositella tuotetta kaikille!

  #qp6620buzz #philipsnordics #buzzador
 • Täydellinen
  22 päivää sitten
  Pidemmän parranajo ja muotoilu on nyt paljon helpompaa eikä tarvitse pelätä että parranajo nipistää ihoa. Helppo puhdistaa käytön jälkeen.
 • Täydellinen
  23 päivää sitten
  Testad i samarbete med Philips och Buzzador. Mycket trevlig trimmer i perfekt storlek och utöfrande. Med dess 14 längdinställningar hittar även den kräsnaste den perfekta längden. Skäggstumpen som lämnar från den bekväma rakningen minskar även risken för ingrodda hårstrån
 • Täydellinen
  23 päivää sitten
  Philips OneBlade Pro Face & Body on täydellinen sellaiselle ihmiselle joka ei halua höylätä partaa päivittäin pois. Sopii myös monipuolisten lisäosien kanssa enemmän parrakkaalle ihmiselle. Leikkaa niin sulavasti että parta katoaa lähes kuin itsestään ja mikä hienointa ei haittaa ajaako myötä- tai vastakarvaan, jälkimmäisellä tavalla toimii jopa paremmin. Edellinen OneBlade palveli minua useamman vuoden tähän päivään saakka kunnes Pro tuli tilalle ja eihän tähän voi kuin olla tyytyväinen. Ainoa pieni miinus joka ei kuitenkaan arvostelun tulokseen vaikuta on se että vaihtoterät ovat melko kalliita, terät tosin tuntuvat kestävän todella pitkään.
 • Melko hyvä
  24 päivää sitten
  Kohtalaisen helppo käyttöinen laite parran muotoiluun sekä intiimikarvojen ajeluun :)
  Laitteen millisäätöohjuri oli pienoinen pettymys, sillä jäi osin pitkää haiventa nenän alle ja poskiin, se lisäksi tukkeutu nopeasti, jolloin sitä piti irroitella koko ajan ja puhdistaa.

  Intiimipaikoille voisi olla ehkä oma, hieman, pienenmpi suojus. Tuntui, että sillä pelkällä terällä olisi päässyt parhaaseen tulokseen mutta se teki ikäviä haavoja.

  Parran ajossa ei vastaa lähellekään höylän tasoa, mutta nopeampi kuin höylä, niin siksi ihan jees.

  Vaatisi suoja/säilytyspussin tavaroille siihen pakkauksen kylkeen.
  Terän suojaa vaihtaessa terä lähtee irti liian helposti, mikä oli henkilökohtaiseilla tasolla ongelma, mutta eipä tuo käyttöä haitanna.
 • Täydellinen
  25 päivää sitten
  Helppous ja nopeus on tässä se jutun juju. Siisti jälki ja siistit rajaukset ja vesipesu hanan alla.
 • Täydellinen
  27 päivää sitten
  Nopea lataus ja helppo käyttö. Suosittelen.
 • Erittäin hyvä
  28 päivää sitten
  Koneessa on hyvä akunkesto ja suihkussa käyttäminen on iso plussa. Jotkut adapterit pysyvät todella tiukkaan kiinni terässä, ja jotkut taas ovat liian löysiä ja irtoilevat. Terä on pysynyt yllättävän hyvässä kunnossa vaikka olen leikannut jopa 2 kertaa tukkani. Koneella ei saa ihan yhtä tarkaan ajettua kuin höylällä mutta se ei taida ollakkaan tarkoitus.
 • Erittäin hyvä
  28 päivää sitten
  ”Yhteistyössä Philips kanssa"

  Laite on turhan äänekäs ja halvantuntuinen hintaisekseen. Leikkaa hyvin uudella terällä ainakin. Akku kestää pitkään ja laite on kevyt käyttää.
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Yhteistyössä philipsin kanssa pääsin testaamaan tätä tuotetta Buzzadorin kautta. Minulla oli vanhempi ja halvempi versio tästä aiemmin mutta se eräästä syystä tuhoutui. Loistava vehje tämä on, sotkee vain todella paljon jos vähänkään pidempää karvaa ajelee. Tällä ajeltu nyt pää, parta ja vaimon pillukarvat. Hyvin toimii kaikissa ja tulee sileää jälkeä repimättä. Tää on ihan paras alapään ajeluun.
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Yhteistyössä Philipsin kanssa pääsin testaamaan tätä tuotetta Buzzadorin kautta. Suurella innolla avasin paketin ja osasin jo odottaakin mitä sieltä paljastuu. Minulla on ollut tämän laitteen vanhempi versio käytössä jo useamman vuoden ja hyvin tyytyväinen olen ollut.
  Tämä uusi laite ei pettänyt odotuksia, tuntuu tutulta ja ominaisuudet suutinpiirtein samat, tässä lisänä vartalokampa jota ei aiemmassa ollut. Akunkesto jopa parempi kuin vanhassa, joka sekin oli todella pitkäkestoinen. Joka kolmas-viides viikko vain tarvinnut ladata vaikka ahkerassa käytössä ollut niin parran muotoilussa kuin lyhennyksessäkin sekä myös ihokarvojen ajossa muualta. Ääni miellyttävän hiljainen.

  Suosittelen lämpimästi!
 • Täydellinen
  1 kk sitten
  Aiemminkin OneBladen omistaneena tiesin jo odottaa laatua, mutta tämä laite ylitti kaikki odotukset. Ei voisi olla naamakarvojen siistintä enää helpompaa. Erityisesti useampi pituusvaihtoehto sänkikammassa plussaa!
 • Erittäin hyvä
  1 kk sitten
  Loistava tuote. Karvojen ajelu onnistuu ilman kipua ja tulee siistiä jälkeä. Huonona puolena liian paksun ja pitkän karvan, esim. parran ajelu saa laitteen sylkemään karvoja päällesi.