Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Bose QuietComfort 35 II

 Lisää listaan  Vertaa
Tuotesukupolvi: Bose QuietComfort 35 II. 1 edeltäjä eikä yhtään seuraajaa
Vertaa hintoja kategoriassa Bose Kuulokkeet (22)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.65)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Melko hyvä
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 28 päivää sitten
  QC35-kuulokkeeni menivät rikki, oikean kuulokkeen NC lopetti toiminnan reilun kahden vuoden kuluttua, olin niihin erittäin tyytyväinen. Vaikka takuu oli mennyt umpeen muutama kuukausi sitten, BOSE antoi minulle uudet ilman suurempaa hankaluutta, supertuki! Joten mikä on versioiden 1 ja 2 ero?: Mukavuuden kannalta ei mikään, yhtä mukavat kuin ennen ja toimivat hienosti silmälasinkehysten kanssa. Äänessä en myöskään huomaa mitään eroa. Siinä on ehkä jonkin verran parannusmahdollisuutta, mutta ne eivät ole huonot millään tavoin. Entä melunvaimennus? Tässä huomaan eron, että kuulee paremmin mistä suunnasta sisään päästetty ääni tulee, ei yhtään huono asia kun on liikenteessä. Muuten ne sulkevat äänen ulos yhtä hyvin kuin edellinen malli. Nyt on myös sille omistettu nappi vasemmassa luurissa, jolla voit ohjata melunvaimennusta tai aktivoida ääniohjauksen. Sen valitset itse sovelluksen asetuksista. BOSE saa kyllä olla vähän varuillaan. Kokeilin ja kuuntelin SONY:n uusinta mallia, Sony WH-1000XM3:a, ja ne tuntuivat yhtä mukaville, toimivat silmälasien kanssa ja kuulostivat erittäin hyvälle, ehkä paremmille kuin BOSE. Minulla ei kuitenkaan ollut mahdollisuutta kokeilla melunvaimennusta sopivassa ympäristössä.
 • Tuskin hyväksyttävä
  1 vuosi sitten
  Testasin Sonyn WH-1000XM2:n ja nämä, ja voin sanoa seuraavaa:

  + Mukavat käyttää
  + Painikkeet hipaisukytkinten sijaan
  + Yhdistettävissä kahteen yksikköön
  + Vähän huonompi häiriöäänten esto kuin WH-1000XM2:ssa

  – Näissä tuntui olevan liikaa diskanttia, ja joitakin kappaleita oli hankalampi kuunnella, koska esimerkiksi symbaalit kuuluivat liian terävinä. Tilannetta sai osin korjatuksi Android EQ:lla, mutta se ei korjaantunut kokonaan.
  – Puheluissa vaikutelma oli kuin puhuisi purkissa
  – Ohut basso
  – Huono sovellus Sonyn sovellukseen verrattuna
 • Melko huono
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Kuulostavat hyvältä ja melunvaimennus toimii hyvin, mutta Bluetooth toimii huonosti.. Kantavuus näyttää olevan noin yksi metri. Jos minulla on puhelin vasemmassa housuntaskussa niin ääni katkeaa useita kertoja minuutissa, oikea tasku ei aiheuta ongelmaa. Katkeaa myös noin 3m televisiosta. Valitettavasti se on niin paha, että lähetän luurit takaisin ja ostan jotkut muut.
 • Melko huono
  1 vuosi sitten
  Olin kuullut näistä kuulokkeista paljon hyvää, joten kuvitelkaa yllätykseni, kun huomasin, että ne olivat täysin hyödyttömät melunvaimennuksessa. Ainoa ääni, jonka ne pystyivät vaimentamaan, oli huoneen ilmanvaihto ja parhaimmillaan jääkaappimme. Puhe, toisen puhelimen äänet (Youtube, lentokoneäänet), pienet kolkutukset seinään ja lattian narinat kuulostavat yhtä voimakkailta kuin jos minulla olisi tavalliset halvat kuulokkeet. Ja kyllä, testasin kaikki kolme tilaa, poistin ne päältä ja säädin ne korkeimmalle asetukselle. :)

  Luin asiasta lisää ja löysin Bosen oman keskustelufoorumin, jossa sadoilla sivuilla kerrotaan julkaisu julkaisun jälkeen siitä, kuinka huonoiksi ne ovat menneet uuden laiteohjelmiston myötä ja ettei ongelmaan ole löydetty ratkaisua.

  Joten jos olet kahden vaiheilla näiden ostamisessa, mieti tarkkaan ja varmista ainakin, että voit palauttaa ne!

  Plussaa on kuitenkin se, että ne ovat varsin mukavat ja kevyet ja että ääni on muuten ollut aika hyvä.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Parempia kuulokkeita ei luultavasti löydy alle 3 000 kruunun hintaluokasta. Ne istuvat oikein mukavasti, ja niitä hädin tuskin huomaa, kun ne ovat päässä. Niissä on kolme ANC-tilaa, päällä, matala ja korkea. Korkeimmalla asetuksella ne vaimentavat todella häiritsevää melua. Helppo vaihtaa sovelluksesta, jonka voi ladata Play Storesta tai Applen kaupasta.

  Sitä vain jäin toivomaan, että ääniasetuksia voisi muuttaa lisäämällä bassoa jne. Bosen sovelluksessa, mutta kaikkea ei voi kai saada.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Kuuntelen näillä musiikkia pöytätietokoneellani (saan Bluetooth-yhteyden tietokoneeseen ASUS USB-BT400 ‑adapterin avulla). Ihan verraton äänentoisto!

  Istuvat erittäin mukavasti.
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Tykkään näistä valtavasti, käytän päivittäin
 • Hyvä
  1 vuosi sitten
  Olen käyttänyt näitä melkein päivittäin 4 kuukauden ajan. Pidän äänestä, vaikka se on tietysti subjektiivista. Akkukesto on hyvä, ja on hienoa, kun kaikki äänet voi sulkea pois.
 • Melko hyvä
  1 vuosi sitten
  Etsin mukavia kuulokkeita töihin sekä yleisesti ja luin aika paljon, sitten päädyin näihin Bose 35ii kuulokkeisiin. Menin NetOnNet:iin ja ostin. Ensivaikutelma todella hyvä, hyvä ääni, kevyet... Se alkoi, kun kuuntelin musiikkia Spotifysta ja kaikkialta muualta, heti kun laitoin puhelimen selän taakse, ääni hävisi. Hmm, se tapahtui myös, kun käänsin päätä matkapuhelin taskussa. Yksinkertaisesti mitätön Bluetooth, ei voinut mennä talon toiseen huoneeseen (puutalo), yhteys katosi. Säädin paljon erilaisia asetuksia, joita Bose suositteli näiden luurien ennalleen palauttamiseksi, mutta se ei auttanut mitään. Sen sanotaan selviytyvän jopa 9 metrin kantamasta, mutta minun selviytyi tuskin 0,5-1 metristä. Tänään tein takaisinoston, ajatus oli antaa vielä mahdollisuus ja ottaa saman mallin pari, mutta heillä ei ollut yhtään varastossa, joten sen sijaan tuli rahaa. Haluan vain selventää, että olen yhdistänyt nämä luurit myös toiseen matkapuhelimeen, sama siellä, myös todella huono kantavuus
 • Hyvä
  1 vuosi sitten
  Nyt minulla on ollut nämä kuulokkeet muutaman päivän ja voin tiivistää seuraavasti: Positiivista: • Uskomattoman mukavat käyttää! Joskus ei edes ajattele, että ne ovat käytössä. • Melunvaimennus maailmanluokkaa, katoaa täysin ympäristöstä. • Ääni on riittävän hyvä, myös kun melunvaimennus on päällä. Äänimaailma on melko neutraali tai ehkä monet mieltävät sen "tasaiseksi", mikä on enemmän henkilökohtainen makuasia. Minulle se sopii aivan loistavasti. Mutta on olemassa kuulokkeita, jotka antavat paremman äänen (olen audiofiili). • Ei mitään ongelmia puhua puhelimessa mikrofonin kautta, kirkas ja selkeä kuva. Negatiivista: • Painikkeet voisivat olla paremmissa paikoissa. Painan liian usein väärää painiketta riippuen siitä, mitä haluan tehdä (keskeytän musiikin volyymin lisäämisen sijasta). • Bluetooth - Kantavuus on hädin tuskin riittävä. Puhelimen ollessa lähellä ei ole ongelmia, mutta jos siirryt muutaman metrin päähän, se menettää yhteyden. • Muotoilu tuntuu hyvälle, mutta on liian "muovinen" tähän hintaluokkaan. • Ei aptX-tukea. Bose QuietComfort 35 II on yleisesti hyvä tuote, mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että se ei ole täysin hintansa arvoinen. Paljon matkustavalle tämä on täydellinen valinta. Jos haluat enemmän käyttömahdollisuuksia, löytyy parempia vaihtoehtoja, kun otetaan huomioon, mitä nämä kuulokkeet maksavat.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Mahtavat kuulokkeet toimistoon tai matkoille, ilman muuta parhaat NC:t kokeilemistani ja niin uskomattoman mukavat päässä, että niitä tuskin tuntee. En käytä omiani headset:inä tai puhelimen kautta, joten ei voi arvioida mikrofonia tai niiden toimivuutta, mutta äänen pois sulkemiseen ja musiikin toistoon ne ovat hyvät tai niukasti paremmat kuin Sony WH-1000X, tyytyväinen.
 • Melko hyvä
  1 vuosi sitten
  Uskomattoman kätevät ja tyylikkäät kuulokkeet, jotka ovat parhaat matkoilla, jolloin melunvaimennus on huippuhuippu! Mutta äänenlaatu ei valitettavasti ole keskimääräistä korkeampi. Minulla ääni nykii lisäksi melko usein huonon Bluetooth-signaalin vuoksi, vaikka äänilähteeseen on vain 2-3m, mikä voi olla erittäin ärsyttävää. Mutta kaikkein ärsyttävintä kuulokkeissa on mikki, joka tuntuu poimivan kaiken ympäröivän melun, mikä tekee mahdottomaksi soittaa niillä ympäristöissä, jotka eivät ole täysin taustamelusta vapaita. Ei voi soittaa edes metsästä kävelylenkin aikana ilman, että vastaanottaja valittaa esimerkiksi kenkien aiheuttamasta taustamelusta. Tämä on minun toinen QC35II, jossa on sama ongelma, joten oletan että sen "kuuluu" olla niin. Ikävää, että ei voi käyttää niitä puheluihin, erityisesti kun ottaa huomioon hinnan....
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Hullun hyvät kuulokkeet. Vaihdoin parempaan QC-25:sta, ostettu yli 5 vuotta sitten. Mieletön sovellus. Hauska ja kätevä BT-liitäntä, jossa matkapuhelimen ja PC:n välinen siirto toimii täysin virheettömästi. Yksi parhaista teknisistä ostoksista moneen vuoteen.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Ihanat
 • Melko hyvä
  1 vuosi sitten
  Erittäin mukavat ja hyvä melunvaimennus. Arvosanaani heikentää se, että ne eivät toimi, kun soittaa sovellusten kautta. Facebook Messenger, Skype ym. eivät toimi. Heti kun vastaa, ääni siirtyy puhelimen kaiuttimiin. https://community.bose.com/t5/Headphones-Archive/Bose-Quiet-Comfort-35-and-Skype-Bluetooth-functionality-on/td-p/60114/page/6
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  + Hyvä mukavuus. Tarpeeksi hyvä ääni. Tarpeeksi hyvä äänieristys - Ei ole USB-C:tä Ei ole EQ:ta Ilman muuta hintansa arvoiset, koska ne istuvat parhaiten kaikista kokeilemistani kuulokkeista.
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Hitsi kun on mukava voida sulkea itsensä ulkomaailmasta! Nämä luurit tekevät siitä todella mahdollisen. Olen kokeillut Sonyn kilpailevia kuulokkeita ja nämä istuvat mielestäni paaaaljon mukavammin (vihaan sitä kun kuulokkeet istuvat tiukasti), parempi mikrofoni, yhtä hyvä äänen laatu, mutta Bosessa on vähän huonompi basso (mistä en välitä niin paljon). Olen tyytyväinen ostokseeni, toivon vain että nämä kestävät useita vuosia...
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Erittäin hyvä ääni ja istuvat erittäin mukavasti päähän. Melunvaimennus toimii täydellisesti - ihana lentomatkoilla. Akunkesto on erittäin hyvä. Ainoa miinus jonka löysin yli vuoden käytön jälkeen on, että tyynyt kuluvat joten jouduin ostamaan uudet (helpot vaihtaa).
 • Melko hyvä
  1 vuosi sitten
  Hyvä äänen ja melunvaimennus, joka teki lentomatkasta mukavamman. Antaisin niille arvion 10/10, jos toinen kuuloke ei olisi mennyt rikki.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Olin pitkään vilkuillut näitä, koska pidin hintaa hieman korkeana, mutta lopulta en malttanut enää enkä myöskään pettynyt. Erittäin mukava ja hyvä ääni näissä. Melunvaimennus on erittäin hyvä, vaikka se ei täysin vaimenna lähellä käytävää kovaäänistä keskustelua. Mutta kun musiikki soi kuulokkeissa niin keskustelun äänet häviävät kuitenkin.

  Lentokoneessa melunvaimennus poistaa erittäin hyvin moottorien suhinan ja matkustamohenkilökunnan kuulutukset kuuluvat itse asiassa paremmin kuulokkeilla kuin ilman.

  Rakastan myös langattomien kuulokkeiden antamaa vapautta ja että voin soittaa niillä joten en voi muuta kuin antaa kuulokkeille täydet pisteet. Käytän niitä joka päivä.
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Sain nämä joululahjaksi (Limited Edition), ja täytyy sanoa, että kyllä Bose osaa.
  Ensinnäkin kuulokkeet ovat mukavat päässä. Ne eivät lämmitä korvia. Ääni kuulostaa puhtaalta.
  BOSE Connect on todella hyvä sovellus, josta saa hyvän yleiskuvan toiminnoista ja itse tuotteesta. Ohjelmisto piti päivittää, ja siihen meni puolisen tuntia.
  Kuulokkeet voi myös yhdistää eri laitteisiin. Voin ehdottomasti suositella tuotetta.
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Hyvät kuulokkeet! Rakastan niitä, kun menen bussilla/junalla. Toimivat hyvin myös toimistossa, kun tarvitsee rauhaa ja hiljaisuutta.

  Mielestäni akunkesto on hyvä ja ne latautuvat nopeasti.

  Ne istuvat hyvin päähän/korvien päälle. Voivat joskus hangata vähän, kun minulla on silmälasit. Siten että kuvut painavat hieman silmälasien sankoja.

  En treenaisi niiden kanssa, olisi varmaan tullut liian kuuma.
 • Melko huono
  1 vuosi sitten
  Vihaan toimintopainiketta ja Bosen appia. Mielestäni olisi ollut paljon parempi, jos Bosen appi olisi jätetty pois ja vain yhdistetty toimintopainike mobiiliin kuten muissakin kuulokkeissa.
 • Hyväksyttävä
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Huono ääni suhteessa hintaan, hankala ANC (matkustamon paine), Bluetoothin yhteys katkesi ajoittain, joskus ihan hetkessä (kymmenesosa sekunniksi, mutta useita kertoja tunnissa, uskomattoman häiritsevää), joskus kokonaan kunnes sen käynnistää uudelleen.

  Hyvät puolet; kohtuullinen hinta nykyään kun se tippuu alle 3k:n rajan, mielettömän mukavat ja laadukas rakenne.

  Palautin takaisin viikon käytön jälkeen.
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  En ole koskaan kuullut parempaa ääntä kuulokkeista, en edes seuraavassa hintaluokassa, lisäksi ehkä mukavimmat kaikista kuulokkeista, kevyet, istuvat hyvin ja tyylikkäät.

  Suosittelen lämpimästi!
 • Hyvä
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Mukava käyttää, pitkäänkin. Käytännöllinen Bluetoothin ja kuulokkeen ohjaimien vuoksi. Hyvä akunkesto joka näyttää olevan vähintään 20 tuntia. Mahdollista kuunnella johdon kautta sillä aikaa kun kuulokkeet latautuvat. Ääni on lämmin ja mukava syvä melko napakalla bassolla ja laulu on samaan aikaan selkeä ja erottuva. Diskantti olisi voinut olla terävämpi. Melunvaimennus toimi erittäin hyvin pienessä 30 henkilön kovaäänisessä potkurikoneessa, jossa olen niitä toistaiseksi kokeillut. Musiikki kuulostaa paljon paremmalle kuin Scullcandy Aviators, Hyper Cloud X 2 ja in ear Soundmagic 10 -kuulokkeissani. Minulla on ollut kotona Beyerdynamic T70P -kuulokkeet joita lämmitin jopa 150 tuntia ja mielestäni nämä kokonaisuutena kuulostavat paljon paremmille. Beyerdynamic:issa oli korkeampi resoluutio, mutta verrattain kova kylmä ääni. Makuasioista ei voi kiistellä. Nuukailtu eikä lentokoneadapteri kuulu mukaan, mutta kätevä kuljetuslaukku tulee. Suosittelen lämpimästi testikuuntelua!
 • Tuskin hyväksyttävä
  2 vuotta sitten
  Ai ai ai, tämä ANC sattui kovasti korviini. Olen ilmeisesti yksi niistä harvoista, jotka saavat korvakipuja ANC:stä. Kun testasin muita tuotteita sitä ei tuntunut lainkaan, mutta kun olin käyttänyt tätä tuotetta muutaman minuutin jopa alhaisella äänenvoimakkuudella jouduin lopettamaan niiden käytön. Jouduin lähettämään kuulokkeet takaisin.

  Muutoin kuulokkeiden rakenne oli laadukas, ääni hyvä ja toimivat hyvin puheluissa. Hyvien kuulokkeiden etsintä jatkuu.
 • Erinomainen
  2 vuotta sitten
  Minun pelastukseni ennen kaikkea lento- ja junamatkoilla mutta myös avokonttorissa.
  Erittäin hyvä rakenne, tuskin naarmuakaan yli vuoden jokapäiväisen käytön jälkeen ja hetkittäin vähän rajumpaakin käyttöä.
  Äänen laatu on erittäin hyvä keskivertoruotsalaisen odotustasolla, musiikinharrastajille se on kyllä ihan muuta.
  Puhelimen sovelluksen kautta on helppo muodostaa puhelimen, tabletin ja PC väliset laiteparit.
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Ostin 8 tunnin lentomatkalle. Aivan loistavat koneessa ja todella mukavat.
  Eivät yhtä hyvät avokonttorissa.
  Tähän hintaan olisin toivonut USB-C-liitäntää ja vähän parempaa melunvaimennusta nyt, kun Sony on saatu kiinni (ja joidenkin mukaan ohitettu).
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Olen aivan riippuvainen näistä kuulokkeista. Loistava meluvaimennus. Bosella on myös mahtava asiakastuki. Sain uudet kuulokkeet merkityksettömän vian vuoksi.
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Todella hyvä ääni, ja melunvaimennus on loistava. Mukava pitää korvien ympärillä ilman, että ne väsyvät. Negatiivista on hintalappu.
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Olen kokeillut B&W PX-, B&O H9i- ja Sony WH-1000XM2 -kuulokkeita.

  Nämä kuulokkeet voittavat ne sekä mukavuudessa että melunvaimennuksessa.

  Parempi ääni kuin Sonyn kuulokkeissa mutta huonompi kuin B&W- ja B&O-kuulokkeissa. Kuitenkin paljon paremmat pitkäaikaisessa käytössä kuin mitkään mainituista kolmesta.

  Siksi nämä ovat mielestäni markkinoiden parhaat ANC-kuulokkeet.
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Ei oikeastaan paljoa uutta edelliseen malliin (QC 35) verrattuna, lukuun ottamatta melunvaimennuksen lisäpainiketta. QC 35 II ja Sony 1000XM2 ovat melunvaimennuksen osalta markkinoiden parhaat kuulokkeet.

  + Mukavuus
  + Tehokas melunvaimennus
  + Melunvaimennuksen säätömahdollisuus painiketta painamalla
  + Pitkä akkukesto

  - Melunvaimennus voi aiheuttaa tiettyjä korvan ja tärykalvon oireita. Minulle tulee epämiellyttävä olo, kun otan melunvaimennuksen käyttöön, ja siksi sen käyttäminen on minulle vaikeaa. Se on kuitenkin yksilöllistä eikä vaikuta arvosanaan.
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Yksi kaikkien aikojen parhaista elektroniikkaostoksistani.

  Verraton melunvaimennus. Tasolla 2 (max) melua ei kuulu lainkaan, ja kaupungilla liikenteessä ja metelissä käveltäessä on suorastaan älyttömän hiljaista ja ihanaa. Reagoin ensin siihen, ettei tuulen ääni katoa, mutta taso 1 (light) on suunniteltu erityisesti tuulisiin olosuhteisiin, ja se toimii mainiosti ja suhina katoaa kokonaan.

  Voimakas ja hyvin säädetty ääni. Voin kuunnella kuulokkeilla tuntikausia väsymättä ääneen, sillä se on todella tasapainoinen eikä bassoa ole liioiteltu. Musiikkia voi kuunnella todella pienelläkin äänenvoimakkuudella, ja silti kappaleiden kaikki vivahteet kuuluvat. On iso plussa, ettei äänenvoimakkuutta tarvitse säätää suureksi muiden äänten hukuttamiseksi. Bluetoothin melu on myös minimaalinen, eikä sitä huomaa.

  Loistava käyttömukavuus. Kuulokkeet istuvat hyvin eivätkä koskaan hankaa. Olen käyttänyt niitä tuntikausia kerrallaan, ja hädin tuskin huomaan niitä. Paljon paremmat kuin Sonyn kuulokkeet, joita voi käyttää vain pari tuntia, ennen kuin ne alkavat painaa.

  Todella hyvä ääni ja mikrofoni puheluissa. Kuulin vastapuolen selkeästi ja hän kuuli minut, vaikka puhuin hiljaa kävellessäni liikennöidyllä kadulla kaupungin keskustassa. Myös mikrofonissa on melunvaimennus, joten keskustelukumppani kuulee pitkälti vain minun ääneni – tavattoman hyvä ratkaisu.

  Bluetooth on toistaiseksi toiminut juuri kuten pitääkin. Kappale on joskus nykinyt, kun olen laittanut puhelimen taskuun tai kääntänyt päätäni, mutta luulen sen johtuvan iPhonesta, koska sen Bluetooth on aiemmin oikutellut enemmänkin. Yksikön yhdistäminen onnistuu kädenkäänteessä, ja tietokone ja puhelin voivat hyvin olla liitettyinä yhtä aikaa.

  Olen yleensä maltillinen ja annan korkeita arvosanoja harvoin, mutta tässä tapauksessa en näe syytä olla antamatta hyvää arvosanaa. Bose QC35 II -kuulokkeet ovat aivan mahtavat, ja käytän niitä niin usein kuin voin. Hinta on mitä on, mutta kuulokkeita käytettyään ymmärtää, että ne ovat ehdottomasti sen arvoiset.
 • Melko huono
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Ostin nämä, koska minulla oli aiemmin Bose QuietComfort 25 -kuulokkeet, joihin olin todella tyytyväinen, ja nyt halusin yhtä hyvät tai paremmat langattoman kuulokkeet. Valitettavasti QC35-kuulokkeet eivät täytä vaatimuksiani. Ne ovat monin tavoin hyvin samanlaiset, mutta QC35-kuulokkeet jättävät todella paljon toivomisen varaa.

  Bluetooth-yhteys on surkea. Jos puhelin on takin taskussa, äänessä esiintyy selkeitä häiriöitä. Videoita katseltaessa äänessä on viivettä, ja tuntuu siltä kuin katsoisi dubattua elokuvaa.

  Lisäksi sovelluksessa/kuulokkeissa ei ole mahdollisuutta tallentaa aktiivisen melunvaimennuksen asetuksia. Niinpä melunvaimennus on täysillä aina, kun kuulokkeet otetaan käyttöön.

  Minua häiritsee myös se, ettei kuulokkeiden mukana tule laturia tai lentokonesovitinta.

  Nämä seikat ja hinta huomioiden kuulokkeet saavat minulta aika huonon arvosanan. Valitettavasti joudun siis sietämään johtoja vielä jonkin aikaa. :(