Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Apple iPhone 8 Plus 64GB

 Lisää listaan  Vertaa
Apple iPhone 8 puhelimessa on 5.5 tuuman näyttö ja lasinen takaosa. Puhelin on saatavilla kolmessa värissä; hopea, kulta ja harmaa.iPhone 8 Plus:n uusi ominaisuus hyödyntää langatonta latausta, puhelimessa on parempi suoristuskyky sekä True Tone –näyttö, joka tukee HDR10/Dolby Visionia ja 4K / 60fps videotallennusta. Mallissa on myös bluetooth 5.0. ja nopea lataus. Sulje
Apple iPhone 8 puhelimessa on 5.5 tuuman näyttö ja lasinen takaosa. Puhelin on saatavilla kolmessa värissä; hopea, kulta ja harmaa.iPhone 8 Plus:n uusi ominaisuus hyödyntää langat... Lue lisää
Tuotesukupolvi: Apple iPhone 8. 3 tuotetta tässä sukupolvessa. 10 edeltäjää ja 1 seuraaja
Vertaa hintoja kategoriassa Apple Matkapuhelimet (66)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.95)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erinomainen
  1 kk sitten
  😻❤هوى بغداد❤😻
  ‏• قـنآـآة‌‌‌ ، هوى بغداد 🖤 الـرسمية

  • ﻟـِ شـآﺂب متواضع 💆🏻‍♂🍿!
  • يعبث في ﺂﻟتليجرﺂمٰ حتـۍ ينتهي يومهہ،🥀🕸!

  • رمـزيـات ، گتابات ❤️

  ‏أحبّ جدًا الأصدقاء الذين نقابلهم بنفس وَهَج الروح مهما طالت مدة الغياب، الضحكات نفسها، ولهفة الأحاديث وعُمقها.
  https://t.me/HAMADA1997A
 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Tämä on yksi lukemattomista omistamistani iPhone-puhelimia, joten Applen järjestelmä on minulle hyvin tuttu.

  Olen todella tyytyväinen laadukkaan puhelimen suorituskykyyn, toimintoihin, kameroihin ja toisen sukupolven kosketustunnistukseen (joka toimii minun sormillani paljon paremmin kuin ensimmäisen sukupolven), mutta en viihdy sen parissa.

  Olen vastustanut 5-/5S-/SE-mallia suurempia puhelimia. 6-/7-/8-malliin vaihtaneet eivät ole päässeet hyödyntämään Plus-mallin etuja eivätkä 5-sarjan joustavuutta.
  Tätä ennen minulla oli kiva ja vankka iPhone 6 Plus, jonka ostin halvalla, jotta voin testata kokoa. Pitkällisen jossittelun jälkeen päädyin 8 Plus-puhelimeen kokeilematta sitä etukäteen, koska pidin 6 Plus -mallista.

  Silti 6 Plus tuntuu kevyeltä ja joustavalta 8 Plussaan verrattuna. Teknisten tietojen mukaan koossa tai painossa ei ole paljon eroa (30 g), mutta todellisuudessa puhelin tuntuu aivan erilaiselta. 8 Plus tuntuu uskomattoman raskaalta ja hankalalta käyttää 6 Plus -malliin verrattuna, mikä oli minulle suuri pettymys. Erityisesti tämän huomaa kuorien kanssa: 6 Plus on kuorien kanssa kevyempi kuin 8 Plus ilman niitä. Kaikista ei välttämättä tunnu samalta, mutta mielestäni asia kannattaa nostaa esille siltä varalta, että muutkin ovat minun kannallani.
  6 Plus -puhelimeni on yhä käytössä, koska otin sen työpuhelimekseni, ja parin kuukauden jälkeen olen yllättänyt itseni käyttämällä sitä enemmän kuin 8-mallia.

  Yhteenvetona voin siis todeta, että minun painorajani tuntuu ylittyneen, mutta muuten itse tuotteessa ei ole valittamista.

  Suosittelen vertaamaan malleja todellisuudessa ennen ostamista.