Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Apple iPhone 8 64GB

 Lisää listaan  Vertaa
Apple iPhone 8 puhelimessa on 4.7 tuuman näyttö ja lasinen takaosa. Puhelin on saatavilla kolmessa värissä; hopea, kulta ja harmaa. iPhone 8:n uusi ominaisuus hyödyntää langatonta latausta, puhelimessa on parempi suoristuskyky sekä True Tone –näyttö, joka tukee HDR10/Dolby Visionia ja 4K / 60fps videotallennusta. Mallissa on myös bluetooth 5.0. ja nopea lataus. Sulje
Apple iPhone 8 puhelimessa on 4.7 tuuman näyttö ja lasinen takaosa. Puhelin on saatavilla kolmessa värissä; hopea, kulta ja harmaa. iPhone 8:n uusi ominaisuus hyödyntää langatont... Lue lisää
Tuotesukupolvi: Apple iPhone 8. 3 tuotetta tässä sukupolvessa. 10 edeltäjää ja 1 seuraaja
Vertaa hintoja kategoriassa Apple Matkapuhelimet (71)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (6.98)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Melko hyvä
  9 kk sitten
  iPhone 8 töissä ja Galaxy 9+ yksityiskäytössä. Käytän mieluiten jälkimmäistä isomman ja paremman näytön vuoksi.
 • Tuskin hyväksyttävä
  9 kk sitten
  Päivitetty: 9 kk sitten
  - Liian suuri, epämiellyttävä pitää taskussa ja suurella näytöllä vaikea navigoida - Liukas kuoresta huolimatta, liukuu helposti alas tai pois - Täytyy ostaa lisäadapteri, jotta voi käyttää 3,5mm kuulokkeita + Nopea ja helppokäyttöinen + Hyvä TouchID:n kanssa (minulla oli ennen iPhone 5S ja siinä se toimi harvoin) + Akunkesto, kestää minulla yli vuorokauden. En ole tyytyväinen, jos vanha 5S:ni olisi toiminut, olisin pitänyt sen. Nyt jätän puhelimen kotiin yhä useammin..
 • Tuskin hyväksyttävä
  10 kk sitten
  Hitaampi ja lagaa enemmän UI:n kanssa kuin vanha iPhone 6S:ni. Ei ollut mikään hyvä "päivitys".
 • Erittäin hyvä
  10 kk sitten
  Pidän iPhonesta, paljolti koska olen laiska enkä jaksa enkä ole kiinnostunut puhelimen kanssa värkkäämisestä ja säätämisestä. Ja sitä iPhonen kanssa ei tarvitse tehdä.

  + Yksinkertaista ja helppoa päästä alkuun ja käyttää.
  + Hiton nopea.
  + Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä.
  + Hyvä kamera.

  - Akunkesto tuntuu hieman heikolta.
  - Liukas pinta tekee sen että se liukuu pois vähänkin kaltevilta pinnoilta, jos ei ole ostanut siihen kuoria.
  - Hinta.
 • Täydellinen
  10 kk sitten
  Lyhyesti sanottuna, paras puhelin joka minulla on ollut. Mutta - kuluttaa niin paljon rahaa puhelimeen, joka kestää pari vuotta, se on kyseenalaista.

  Olen tähän mennessä vaihtanut hyvin paljon, mitä tulee matkapuhelimiin joita minulla on ollut. Kaikki mahdollinen vanhasta Nokiasta, Nokiaan Windowsilla, Sony, HTC, Samsung, jne., ja iPhone. Varhainen Android oli todella tylsä, nykyinen Android tuntuu ihan ok:lle, mutta pidän edelleen enemmän IOS:in valikoista jne enemmän. Minusta se on aina tuntunut paremmin mietityltä, ja yleensä muut yrittävät luoda jotain, joka tuntuu samanlaiselle (ei niin että Apple olisi aina ensimmäinen uusissa ideoissa, mutta he mielestäni toteuttavat niitä paremmin ja määrittelevät graafisen käyttöliittymän standardin. Astun varmaan monille varpaille, mutta se on minun mielipiteeni joka tapauksessa.

  Jos vertaa iPhone 8:aa ja 7:ää, niin tiedän, että monet miettivät hieman sitä, kuinka paljon siinä olisi oikeasti parempaa, olisiko se puhelimen vaihtamisen arvoista? Onnistuin hajottamaan oman 7:n, niin että ei jäänyt paljon valinnan varaa. En ollut varautunut siihen, että iPhone 8 hakee kentät huomattavasti paremmin kuin 7, joka rehellisesti hakee kentät melko huonosti. Olen usein alueella jossa on huonot kentät, siellä 7 oli täysin hyödytön - mitä en huomaa lainkaan 8:ssa.

  Muuten se on nopea ja hoitaa useimmat asiat hyvin. Akunkeston kanssa ei ole ongelmia, mutta toisaalta se latautuu langattomasti kun ajan autoa jne, joten se ei anna niin oikeudenmukaista kuvaa.

  Siitä hinnasta puheen ollen... Lyhyenä yhteenvetona olen sitä mieltä, että periaatteessa kaikki järkevät puhelimet ovat nykyään liian kalliita. Puhelimen käyttöikä on hyvin lyhyt, ja uudemmat puhelimet kestävät yleensä erittäin huonosti. Mutta jos saa sellaisen työpuhelimeksi - sitten valitsen sellaisen viikon jokaisena päivänä.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Edelleen salamannopea.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Nyt on hyvä aika ostaa iPhone 8, kun markkinoille on tullut uusia malleja.
  Minulla oli ennen iPhone 5, joten tämä oli todellinen harppaus sekä nopeuden että isomman näytön puolesta.
  Päivittäminen onnistuu kätevästi, kun kaikki tiedot siirtyvät automaattisesti ensimmäisen Apple ID -kirjautumisen yhteydessä.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Huippupuhelin. Nopeampi kuin monikaan muu.