Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Philips OneBlade QP2530/30

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Philips Hiustenleikkuukoneet & trimmerit (94)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.25)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erinomainen
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Todella näppärän kokoinen, kohtalaisen hiljainen ja helppokäyttöinen trimmeri. Tällä on helppo tehdä tarkat rajaukset tai vain trimmailla ja lyhentää parin sentin pituista partaa. Laite on hyvin hellävarainen mutta tehokas, käytettävyyden suhteen en löydä mitään miinuksia. Ainoa - telineen puute.
 • Erinomainen
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Mielettömän mukava kokonaisuus! Saa kyllä unohtamaan vanhat perinteiset partahöylät! Partakoneeseen voi liittää useita eri mittaisia teriä, joilla saa juuri sellaisen lopputuloksen kun haluaa! Ei tarvitse enään mennä parturiin kalliisiin trimmauksiin vaan tällä kätevällä ja kevyellä käteen hyvin sulautuvalla koneella saa ihmeitä aikaan! Ehdottomasti suosittelen! 5/5
 • Täydellinen
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Olen todella tyytyväinen varsinki akunkestoon. Tätä trimmeria en ole ladannutku vain kerra, leikkaa nopeasti ja tarkasti ja kestää vettäkin. Käytettävyys on aika pitkälti samallainen kuin tavallinen sheiveri mutta yhtää sileetä jälkeä ei saa. Kuitenkin laitteissa on muita monia plussia koska ajo sujuu noppeta. Vaikuttta olevan myös iholle hyvä eikä revi tai tule yllättäviä leikkauksia.