Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Whirlpool MCP 345/WH (Valkoinen)

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Whirlpool Mikroaaltouunit (83)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.69)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Kokonsa puolesta oli saman kokoinen kuin meidän vanha mikro, joten sen puolesta ei tuottanut minkäänlaisia ongelmia.

  Vähän aluksi olin vähän epäileväinen että mahtaako oikeasti pakastepizzasta tulla rapea tai saatikka ranskalaisista, mutta KYLLÄ! Enää ei tule käytettyä uunia pikaruuissa. Mikrolla saa myös tehtyä makaronilaatikon, uskomatonta.
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Perusmikron ominaisuuksien lisäksi, myös ruoan kypsentäminen ja paisto onnistuu tällä mikrolla. Esim. pitsan paisto mikrossa onnistuu myös hyvin tällä . Näillä helteillä tämä on ollut tosi kätevä pienessä mökissä, jossa ei voisi kuvitellakaan laittavansa kuumaa uunia päälle. Ainoat miinukset ovat laitteen isohko koko ja se, että mikron sisälle ei näy lasin läpi.
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Koko perhe on tykännyt tästä mikrosta, jolla valmistuu hetkessä niin lämpimät voileivät kuin pizzakin.Mikroa on helppo käyttää, joskin crisp toiminto vaatii aikuisen apua.Itsepuhdistautuminen on tosi kiva juttu!
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Ollaan tykätty tästä monipuolisesta mikrosta tosi paljon! Tasainen lopputulos, aika kookas mikroksi :)
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Todella kätevä mikro. Itselleni tuli uutena monipuolisuus, tällä valmistaa kätevästi kaikenlaista ruokaa ja vaikka grillaa makkarat. Rapeutusalusta toimii hyvin. Iso suositus, mikäli haluat saada mikroltasi enemmänkin irti kuin vain lämmityksen.
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  En tiennyt ennen, että mikrossa voi myös laittaa ruokaa, eikä vain lämmittää sitä. Pizzat ja kaikenlaiset kanaruoat onnistuivat mainiosti alle 15-minuutissa. Rapeutusalustan avulla ruoka ei pala pohjaan, paistuu tasaisesti ja maistuu herkulliselta. Mainio laite! Olen erittäin tyytyväinen.
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Omaksi lemppariksi tuli mikron piirakka ohjelma jolla tein sekä raparperipiirakkaa että makaronilaatikon. Mikrosta löytyy ohjelma joka lähtöön ja ne myös toimivat tarkoitukseensa.
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Chef Plussaa monipuolisempaa mikroa saa kyllä hakemalla hakea! Ihanaa, kun mikrolla voi tehdä muutakin kuin lämmittää ja sulattaa. Dual crisp ja grilli- toiminnot on olleet ihan meidän suosikkeja. Ollaan tehty niillä mm. hodareita ja hyviä tuli! Itsepuhdistavasta toiminnosta plussaa!
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Kun ei mikrokaan ole enää entisensä. Kompaktipaketti jossa monipuoliset toiminnot, kuten micro, grilli sekä dual crisp toiminto, joka takaa täydellisen tasaisen rapean ruskistuksen. Sopii sinulle joka haet mikroltasi vielä vähän enemmän. Miellyttävä käyntiääni. Tuotetta ei voi asentaa kalusteisiin.
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Tässä mikrossa on paljon toimintoja. Perus ruuan lämmittäminen on nopeaa ja mikro lämmittää tasaisesti. Grillin ja mikron yhdistelmä on kiva esim. lämpimien leipien tekemiseen, niistä tulee rapeita, toisin kuin tavallisella mikrolla. Mukana tulevalla pannulla voi paistaa ja se tosiaan tekee rapeaksi, tämä on kätevä toiminto jos laittaa ruokaa vain yhdelle tai kahdelle. Myös pakastetun leivän sulatus on tosi hyvä, sämpylä sulaa ja lämpiää tasaisesti, eikä lötsähdä.
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Ollaan oltu todella tyytyväisiä tähän mikroon. Mieletöntä, mitä kaikkea sillä voikaan tehdä. Pizzan valmistus onnistuu helposti ja nopeasti, crisp-toiminnolla pinnasta tulee ihanan rapea, aivan kuin suoraan uunista. Mikrosta kuuluu miellyttävä ääni, eikä se turhia piippaile. Ainoana miinuksena sanoisin mikron massiivisen koon, meillä mahtui juuri ja juuri meidän keittiöön. Voin suositella!
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Ensialkuun ihmettytti, että mikrolla voi tehdä niin paljon kaikenlaista. Huippua on grilliominaisuus ja rapean pizzan tekeminen ja makaronilaatikkoon esim. rapeamman ja kuin uunissa käyneen maku ja ulkonäkö. Uunia ei oikeastaan enää edes tarvita. Erityiskiitokset chef menu ominaisuudelle, eli valmiiksi ladattuna eri ohjelmat ja painamalla vain chef menu ja tiettyä numeroa, kaikki näkyy mikron oven alta ja sulatat juuri täydellisesti esim. leivän ja katkaravut jne. Teet kaikki napakympisti valmisohjelman avulla.
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Mikron Dual Crisp eikoisalusta ja toiminto takaavat tasaisen paiston ruoalle. Ruoalle tulee kaunis ruskea pinta. Pekonit ja nakit sekä kananmunat saa myös helposti paistettua/grillattua mikrolla. Ruoan saa tasaisesti lämmitettyä parissa minuutissa mikrolla ja lisäksi mikron automaattinen pesutoiminto poistaa mikrosta lian lisäksi epämiellyttävän hajun. Tarvitsee vain 235ml vettä muoviastiassa ja mikro päälle sekä puhtaan liinan jolla pyyhkii ruoan jämät pois. Mikrossa on myös yllättävän hiljainen ääni entiseen mikroon verrattuna. Ainoa miinus on lämmityksen eli tavallisen Micro toiminnon päälle laittaessa,että ajan saa laitettua vasta, kun mikro on päällä. Aikaa ei saa asetettua ennen päälle laittamista. Mikron 21 valmista ohjelmaa myös helpottavat arkea.
 • Erinomainen
  2 vuotta sitten
  Paljon mahtavia toimintoja. Suosikkini on dual crisp toiminto joka on ollut lähes päivittäin käytössä perheessamme. Hiljainen ja ajaton mikro. Ainoa miinus ehkä se että mikro on suht iso.
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Ominaisuudet ovat todella hyvät enkä ole kaikkia vielä edes ehtinyt kokeilla, mutta monesti ollaan tehty mm. kalapuikkoja rapeutustoiminnolla ja tulee todella herkullisia. Muutenkin on todella tehokas ja helppokäyttöinen!
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Works much faster than ordinary microwave oven and the food gets hot in the middle as well. I'm very happy whit this product and I strongly recommend this microwave oven to the others.