Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Fractal Design Define C (Musta)

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Fractal Design Tietokonekotelot (88)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.84)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Argh tämä ei ole käytännöllinen! Jos kotelo on näin hiljainen, sydänkin pysähtyy ennen kuin näyttö suvaitsee herätä ja kertoa että kone on edes päällä…!
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  (Ostin version jossa ikkunat, mutta ajattelin jakaa tämän arvion, koska olen niin älyttömän tyytyväinen.)
  Tämä on parhaiten rakennettu kotelo, jonka olen ikinä koonnut. KAIKKI on mietitty tarkkaan. Niin mahtavaa! :)
  Tällä tavalla rakensin sisätilan (tein oman tunnelini Noctua D15-jäähdyttimestä ja mattamustasta gaffateipistä): http://imgur.com/GZ9rSm2 :)
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  En keksi mistä valittaa. Kone on hiljainen. Se ei ole kuutiosenttimetriäkään suurempi kuin olisi tarpeen. Se ei kuumene, ja Noctua D15 ei tunnu liian isolta tai kömpelöltä sisätiloihin. Kaikki johtoreiät ovat parhailla mahdollisilla paikoilla. Halpa. Hintalaatusuhde suhteellisen korkea. Painava, mutta sitä kautta tyylikäs ja sopii hyvin miltei kaikkien kirjoituspöytien päälle tai alle.

  Pieni yksityiskohta, johon kiinnitin huomiota koottaessa oli kaapeloinnin edessä oleva tila. Ei siksi että johdotus tuottaisi ongelmia, vaan koska kyseessä oli toimivin systeemi ikinä. Avaa velcro, laita johto, sulje velcro, helppoa ja yksinkertaista.

  Kaiken kaikkiaan olen iloinen, että Fractal lanseerasi tämän mallin. En halunnut ostaa kalliimpaa ja kevyempää mATX-korttia ja tarvitsen vain yhden tai kaksi SSDtä ja ehkä, ehkä mekaanisen kiintolevyn. Nämä tarpeet täyttyvät ja avoin design mahdollistaa vapaan ilmanvaihdon, joka johtaa hyväksihavaittuihin 30c idle ja 60c load tuulettimiin ja CPU-jäähdyttimen mielettömiin kierroslukuihin ja 6700k kiertoon 4,7GHZ:illä.

  Huippuluokkaa. Tätä tulen käyttämään pitkään.
 • Erittäin hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Huomaamaton ja laadukas kotelo!

  Asentaminen on älyttömän helppoa (kuten kaikkien atx-koteloiden kohdalla). Vanhalla corsair tx650q:ssa (aika matala/lyhyt mutta ei-modulaarinen) on hyvin tilaa, kaikki ylimääräiset kaapelit mahtuvat teholähteen taakse ilman, että tarvitsee siirtää mitään.
  Johdotus yms on helppoa, mutta yksi asia saattaa aiheuttaa vaikeuksia. Kulmallisia sata-liittimiä hdd/ssd:lle ei voi suositella, ne toimii vain ylemmässä hdd-häkissä, on luultavasti fyysisesti mahdotonta, että toimisivat muissa. Myös sata-virtaliittimet voi olla hankala tavoittaa emolevyn suoritinkannan varastointipaikasta, riippuen mistä tyypistä on kyse. Itsellä onnistui laittamalla kaapelit yhteen, mitä kautta liittimet saadaan ssd-levyille, eli ei mikään iso homma.

  Edellämainitut eivät vaikuta kotelon arvosanaan. Arvosanaa huonontaa tuulettimet ja moduventin rako. Emolevyn valo vilkkuu raosta, ei paljoa mutta huomattavasti kuitenkin, ja tuulettimet pitää aika kovaa ääntä.