Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Red Dead Redemption 2 (PS4)

 Lisää listaan  Vertaa
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.71)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  All we do to was follow the damn train, Arthur!
 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Huono
  1 vuosi sitten
  Ratsastussimulaattori. Aivan liian hidas peli, en jaksanut pelata kuin muutaman tunnin ennen kuin kyllästyin ratsastamaan/juoksemaan kohdasta a kohtaan b.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Ilmiömäinen peli! Ehdottomasti paras, parhaiten tehty peli jota olen pelannut pitkään aikaan. Vahvasti vaikuttunut grafiikasta ja hämmästyttävästä ympäristöstä, josta itsensä löytää. Kuten muut ovat kirjoittaneet, hallintalaitteet ovat ehkä joskus hieman kömpelöt, ja liikkumisetäisyydet ovat vähän pitkiä ja voivat tuntua vähän täytteelle joissakin tapauksissa. Mutta se on mielestäni osa kokemusta ja peliä. Maailmassa, jossa pelien pitää antaa vahvistus heti ja antaa palkinnot heti, on vaihtelua pelata peliä, joka keskittyy tarinaan, hahmojen kehittymiseen, avoimeen maailmaan, jne. Raikas, tuore henkäys, täytyy sanoa. Suosittelen tätä peliä kaikille, jotka haluavat mahtavan Western-kokemuksen ja rakastavat mahtavia pelejä!
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Mahtava yksinpeli, mutta ei sovi kaikille. Kestää aikansa matkata ympäri maailman ja paljon tekemistä. Kuitenkin erittäin huono online ja tulitaistelut eivät ole parhaita!
 • Hyväksyttävä
  1 vuosi sitten
  Ikävä tarina ja surkea online-tila
 • Huono
  1 vuosi sitten
  Ehdottomasti tahmein peli mitä olen koskaan pelannut.
  Ainoa hyvä asia siinä on, että se on pirun siisti ja siinä on mukavia ympäristöjä.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Uskomattoman vangitseva juoni ja erittäin paljon tekemistä myös juonen rinnalla. Hallintalaitteet voivat tuntua aluksi hieman kömpelöille, mutta niihin tottuu nopeasti. Täydet pisteet!
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Ei ole ollut mikään oikea Rockstar-pelien fani aikaisemmin enkä päässyt GTA V:n tarinaa läpi ennen kuin kyllästyin, mutta tämä oli ihan jotain muuta ja muutaman päivän kuluttua, kun olen enimmäkseen ratsastanut ympäri ja tutkinut tätä selvitettyäni tarinan ja kaikki tehtävät, niin aloitin eilen uudelleen (tällä kertaa aion olla "bad Arthur"). Toivon todella, että RDR1 tulee lisänä peliin, koska se tapahtuu tämän jälkeen ja koko kartta on jo paikoillaan.

  Sanoisin kyllä että luonto on kaikkein vaikuttavin, yhdessä valtavasti kehittyneen valon ja volumetri-valaistuksen kanssa: lukemattomia erilaisia sumuja, auringonlaskuja/-nousuja, lumimyrskyjä, kuunvalo, takkojen hehku, ja miten kaikki ympärillä on valaistu täysin uskottavasti tekee siitä (hyvällä marginaalilla) ulkonäöltään todentuntuisimman pelin jonka olen nähnyt. Maailma on muutenkin myös niin yksityiskohtainen, näkee uusia asioita koko ajan tuntien ja tuntien ajan - miten sateessa muodostuu lätäköitä ja muuttuvat sitten mudaksi kun sää alkaa kuivua, miten tämä muta sitten tarttuu vaunujen pyöriin, kaikki eläinanimaatiot ja niiden käyttäytyminen, veden liikkeet, purot ja vesiputoukset, vaatteista tulee lumiset ja likaiset, hevonen hengittää, tyrskii, hengitys näkyy kun on kylmä, liikkeet muuttuvat kun kuljetaan lumessa, mudassa, vedessä jne., jne...

  Henkilögalleria on rikas ja saat todellisen tuntuman kaikkien jengiläisten luonteeseen. Kasvot voivat näyttää joskus vähän synteettisille, mutta liikkeet ja äänet ovat tarkkoja.

  Minulla ei ole mitään ongelmia huonojen säätimien kanssa. Onnistuin toki antamaan hevoselle turpaan pari kertaa alussa, ja luultavasti vedin aseita ihmisiä kohti hieman yllättäen ennen kuin oppi, mutta se asettui nopeasti.
  "Fast Travel" todella ponnahtaa myöhemmin pelissä, jos ostat kartan leiriin, mutta se on yksisuuntainen niin joutuu ratsastamaan takaisin itse. Olen käyttänyt sitä ehkä kaksi kertaa, koska arvostan myös matkantekoa, mutta niille, jotka eivät pysty rentoutumaan, vaan haluavat vain päästä seuraavaan tehtävään mahdollisimman nopeasti, niin se ärsyttää tietenkin. Joutuu asennoitumaan siihen, että asiat vievät vähän aikaa - leirillä ei voi esimerkiksi olla hevosta tai juosta, vaan täytyy mennä hitaasti sinne minne on menossa.

  Koko peli on "tour de force" enkä voi antaa sille mitään muuta kuin 10/10.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Monin tavoin mahtava peli...
  Riehuminen on kuitenkin hieman liian vaikeaa. Pienikin virhe, ja sheriffi laukkaa paikalle.

  Muokkaus: X tuntia myöhemmin nostan arvosanaa kahdella tähdellä, sillä peli on sairaan hyvä.
 • Melko hyvä
  1 vuosi sitten
  Halusin tosissani tästä pelistä. Kaikki näyttää valtavan hyvältä, peli on hyvin tehty ja tehtävät ovat kiinnostavia. Ohjainten hitaiden reaktioiden, pitkäveteisten animaatioiden ja pitkien siirtymien vuoksi pelaaminen ei kuitenkaan ole jonkin ajan kuluttua enää tarpeeksi hauskaa. Vaikka pelaaminen oli kivaa, eteenpäin pääseminen oli liian hidasta. Luovutin 30 tuntia pelattuani ja myin pelin. Peliä pelanneiden kaverieni mielipiteet jakautuvat. Osa arvostaa peliä, osa on samaa mieltä minun kanssani. Ymmärrän, että pelikokemus voi olla hieno, jos on paljon ylimääräistä aikaa eikä ole levoton sielu. Minulla ei valitettavasti ole tarvittavia ominaisuuksia.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Uskomaton
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Paras peli, jota olen kuunaan pelannut. Viihdytti minua yli 50 h. Kun peli loppui ja lopputekstit pyörivät, tuntui kuin osa elämästäni olisi ohi. Tämä on paras pelaamani peli, päihittää jopa Ocarina of Time- ja The Last of Us -pelit. Vain Witcher 3 saattaisi pärjätä tälle. Ainoat valituksen aiheeni ovat suorituskyvyn heikentyminen ja tylsät animaatiot.

  Yhteenveto:

  Plussat:
  + Upea grafiikka
  + Valtavan hyvin kirjoitettu tarina
  + Suuri, avoin maailma, joka on täynnä elämää
  + Runsaasti sivutehtäviä
  + Todella pitkä, hintansa arvoinen
  + Realismi (hiusten kasvu, muta, lika, aseiden puhdistus jne.)
  + Paljon hauskoja aktiviteetteja, minipelejä, kalastusta, metsästystä ym.

  Miinukset:
  - Liian hyvä grafiikka konsolin suorituskykyyn nähden. Tavallisella vuoden 2013 PS4:llä (500 Gt) pelissä esiintyy huomattavia framedrop-ongelmia, ja esimerkiksi Valentinen kaupungissa ilmenee usein viivettä.
  - Tylsät animaatiot kyllästyttävät silloin, kun esimerkiksi otetaan ammuksia laatikoista tai tutkitaan ruumiita. Kolmio- ja neliöpainikkeita joutuu pitämään painettuna vähän liikaa.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Kolmen parhaan pelaamani pelin joukossa
 • Melko huono
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Peli ei valitettavasti vastannut odotuksiani.
  - Ei mahdollisuutta nopeuden vaihteluun – valmistaudu viettämään PALJON aikaa hevosen selässä.
  - "Bountyn" hankkiminen on helppoa, samoin virheiden tekeminen esimerkiksi ratsastamalla jonkun päälle. Bountya saa suurin piirtein vilkaisemalla jotakuta (ykkönen oli tältä osin paljon parempi).

  Tarina ja tehtävät ovat hyviä.

  Mutta ei, myyn tämän ja jään odottamaan GTA 6:ta.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Saakutin hyvä peli
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Mestariteos
  Kommentit hitaasta ohjauksesta ja nopean matkaamisen tapojen puuttumisesta pitävät paikkansa, mutta sellaiset pikkuseikat eivät vie tältä mestariteokselta pisteitä.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Valitettavasti peli on PS4 Prolla teknisesti varsin huono. Ohjaimet hidastelevat, ja joskus samalla painikkeella on kaksi toimintoa, mistä seuraa paljon virheitä. Välillä jonkun ampuu tai kaataa vahingossa. Lisäksi kuva on suttuinen ja kuvataajuus on ajoittain surkea. Yhdessä hitaitten ohjainten kanssa vaikutelma muistuttaa slowmotionia. Bugejakin löytyy, kuten kaikissa openworld-peleissä. Enimmäkseen peli on hauska, mutta ei silloin, kun konsoli meni sen vuoksi jumiin. Näytöllä luki ironisesti ”Dead”. AI toimii useimmiten hyvin, mutta ajoittain se on hölmö, varsinkin poliisien osalta. Ne tuijottavat, kun joku hyökkää kimppuusi puukon kanssa aivan ilman syytä, mutta jos vastaat nyrkeillä, kaikki kaupungin poliisit haluavat ampua sinut.

  Jos grafiikka olisi parempaa/terävämpää, ohjaimet reagoisivat paremmin ja kuvataajuus olisi vakaampi, olisin antanut täydet pisteet. Aivan kuin GTA 5:ssä, avoin maailma on usein tarinaa kiinnostavampi. Äänisuunnitteluun on todella panostettu, esim. silloin kun törmää johonkin tai tippuu hevosen selästä.