Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Sony DualShock 4 V2 - Jet Black (PS4) (Original)

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Sony Peliohjaimet (36)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.09)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Täydellinen
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Tämä uusi versio (V2) tulee uuden Ps4 Pro/Slim:in mukana ja siinä on ylimääräinen valoraita (pieni lamppu) kosketusnäytön yläosassa. Aiemmassa versiossa sitä ei ole. Lisäksi siinä on tummanharmaat napit mustien sijaan. Muuten ulkonäkö on samanlainen. Akun kesto on myös parempi kuin vanhassa versiossa, 13 tuntia tai enemmänkin, kun minulla on valo alhaisimmalla tasolla (mikäli suljet kaiuttimen kasvaa aika merkittävästi).

  Paras mahdollinen ohjain, erittäin mukava kädessä. Pieni kaiutin ja valo todella lisäävät tunnetta tietyissä peleissä, kosketusnäyttö toimii myös hyvin monissa peleissä. Lamppua voi käyttää esimerkiksi nähdäkseen kuinka paljon elämää on jäljellä (näyttää eri väreissä) ja kuten ”Tomb Raider”-pelissä, kun kävellään tulisoihdun kanssa, lamppu välkkyy (keltaista/oranssia valoa), joten efekti on siisti, mikäli pelaat pimeässä huoneessa.
 • Tuskin hyväksyttävä
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Epäergonominen: näppäinten asettelun takia ohjain aiheuttaa monille peukalo-ongelmia. Uskomattoman muovinen ja huonolaatuinen. Akun kesto on suurin miinuspuoli. Toivon, että Sony skarppaa.
 • Täydellinen
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Mielestäni markkinoiden paras ohjain. Kosketusnäytön pieni lisälamppu on todella kiva. Se voi esimerkiksi indikoida terveyttä pelin aikana. Parasta ohjaimessa on kaiutin, joka todellakin vahvistaa pelin fiilistä. Kosketusnäyttö on myös iso plussa, koska osa peleistä hyödyntää sitä fiksusti.