Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

OBH Nordica OptiGrill+ XL GO722D

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa OBH Nordica Grillit (11)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.50)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Melko hyvä
  2 vuotta sitten
  Tämä monipuolisten grillausominaisuuksien multitalentti vie kotigrillaajan herkut uudelle tasolle.

  Kuitenkin monipuolisen laitteen käyttö vaatii astetta kärsivällisempää perehtymistä. Joissakin tilanteissa jää kaipaamaan tietynlaista yksiselitteisyyttä ja selkeyttä esimerkiksi siitä, millä ohjelmalla mitäkin ruokaa kannattaisi valmistaa ja mitä mikäkin merkkiääni tarkoittaa.

  Ruoka, mitä olemme päässeet laitteella tekemään on ollut suussasulavaa ja maukasta. Toastit saavat kauniin värin, yksittäiset pekonisiivut muuttuvat upeaksi rapeaksi ruokaelämykseksi sekä lihat valmistuvat käden käänteessä suussa sulaviksi.

  Laitteen osat on helppo puhdistaa ja erityisesti helpotusta on tuonut koko grillausalustan levyinen ja reunoilta korotettu ylivuotoastia. Laitteen merkkivalon toivoisi olevan himmeämpi, jopa villinä ajatuksena tekstinäyttöä kotiväki ehdotti.

  Kuten myös laitteen mukana tullut reseptikirja, myös laitteen monipuoliset ohjelmat antavat suuntaa siitä, minkätasoiselle kotikokille tuotetta on suunniteltu. Astetta suppeamman taitotason kotikokit eivät välttämättä saa tuotteen kaikista ominaisuuksista tarpeeksi irti. Perehtymisen ja paneutumisen jälkeen tuotten sydän herää eloon.

  Jos sinulla on aikaa ja halua panostaa grilliruokaasi, on laite varma valinta siihen!
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Hyvä grilli myös sisäkäyttöön. Helppo puhdistaa. Pihvit onnistuu hienosti, kunhan noudattaa äänimerkkejä tarkasti. Oivallinen makkara ja toastigrilli!
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Nopeaa ja helppoa ruuan valmistusta. Pihvit, pekonit ja toastit valmistuvat helposti, myös lapset tykkäävät laitteesta. Ainoa miinus tulee lyhyestä johdosta, sekä äänimerkistä jotka voisi olla hieman hiljaisemmat tai säädettävät.
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Hyvä pöytägrilli, helppo puhdistaa, kun parilat ovat irroitettavissa. Olen tähän mennessä kokeillut ohjelmista, pekoni, makkara ja pihvi. Jokainen nöistä pitivät kutakuinkin kutinsa. Pihvien tapauksessa paistoasteiden välit olivat yllättävän nopeita, joten oikean äänimerkin kohdalla, jos et ollut vieressä, niin oltiin jo seuraavan kohdalla. Näin ollen med- ehti miltei med+ asteelle. Kaiken kaikkiaan kuitenkin kätevä ja vaivaa säästävä kapistus.
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Yksinkertaisesti paras pöytägrilli. Nopea, hyvät ohjelmat, helppo puhdistaa.