Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Fitbit Charge 2

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Fitbit Aktiivisuusmittarit (15)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (5.58)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 kk sitten
  Päivitys: kahden kuukauden päivittäisen käytön jälkeen olen saanut mahdollisuuden syvempään unianalyysiin, josta näen, kuinka pitkään/kuinka monta kertaa olen herännyt tai ollut hereillä, REM-unen sekä kevyen ja syvän unen. Ranneke näyttää ne minuutteina, kuvioina, öinä ja prosentteina kokonaisuudesta sekä 30 päivän keskimääräisen määrän ja sukupuoleni keskimääräisen määrän ikäryhmässäni.

  Päivitys: kuukauden päivittäisen käytön jälkeen, nukuin rannekkeen kanssa, näyttöön alkoi naarmuuntua.

  Käytin UP24-ranneketta kolme vuotta. Kun 6 euron rannekkeeni meni rikki, päätin vaihtaa kokonaan uuteen.

  Ulkomuoto:
  Tämä on ensimmäinen Fitbit-rannekkeeni, joten minulla ei ole samalta merkiltä mitään, mihin verrata.
  Positiivista Charge 2:ssa on se, että se istuu oikein hyvin ranteeseen. Se ei ole tiellä pitkähihaisten paitojen eikä takkien kanssa, vaatteiden pukeminen ja riisuminen onnistuu helposti niin, ettei ranneke lähde vaatteiden mukana.
  Pidän muotoilusta ja siitä, että ranneke tuntuu modernilta.

  Akunkesto:
  Akunkestoksi olen mitannut 6–7 päivää. Koska synkronoin ainoastaan manuaalisesti, laitan itse DVS Bluetooth -yhteyden päälle kännykästä, kun on aika siirtää tietoja. Synkronoin noin 2–3 kertaa päivittäin.

  Askelmittari:
  Askelmittari on todellakin hyvin tarkka, kun olen ulkona ja kävelen. Sitä vastoin kun makoilen sängyllä ja pidän puhelinta tai käännyn, ranneke saattaa ajatella, että otan askeleita. Jopa paikallaan seisoessa tiettyjen liikkeiden tekeminen käsillä voi saada rannekkeen laskemaan pari askelta.

  Syke:
  Pidän siitä, että ranneke mittaa sykettä. On yhtäjaksoinen ja tasainen. Otan rannekkeen pois ainoastaan silloin, kun menen suihkuun, koska ranneke ei ole vesitiivis.

  Näyttö:
  Sen tulisi mennä päälle, kun kääntää rannetta itseen päin, välillä se toimii, välillä ei, mikä tarkoittaa sitä, että itse pitää painaa napista näyttö päälle, nappi on näytön toisella sivulla. Voi myös olla niin, että näyttöä täytyy napauttaa, jotta pääsee selaamaan valikoita pidemmältä. Koska kyseessä ei ole kosketusherkkä näyttö, naputusten täytyy olla melko kovia. Joskus se toimii, joskus ei. Minun oli helpompi selailla valikoita fyysisen napin avulla.
  Näyttö kerää itseensä nopeasti pölyä ja sormenjälkiä. On kuitenkin helppo puhdistaa.
  Olen nyt hoksannut,että ranteen kääntämisen sijaan rannetta tulee kohottaa, jotta näyttö menee päälle.

  Sovellus: Olen sitä mieltä, että sovellus (iPhone) on hyvin sekava. Kestää, että saa kokonaisvaltaisen kuvan, mutta tiedot esitetään väärällä tavalla minulle, sillä olen sitä mieltä, että askeleiden päivittäistä, viikoittaista, kuukausittaista yms. määrää pitäisi pystyä vertailemaan yksinkertaisesti. Sovellus olisi voitu rakentaa eri tavalla ja tehdä se hieman helpommaksi.

  Uni:
  Fitbit Charge 2 mene päälle automaattisesti, kun on aika analysoida untasi. DVS:ssä ei ole mitään fyysistä tapaa, jolla sen voisi siirtää askelten laskemisesta unen analysoimiseen. On valitettavasti mahdollista, että ranneke alkaa analysoida untasi, kun esimerkiksi makoilet sängyllä tunnin ja luet kirjaa. Minä makoilen mielellään välillä sängyllä sekä aamulla että illalla, joten ranneke alkaa analysoida liian aikaisin, eikä tunnista, kun olen herännyt. Näin analyysista ei tule niin tarkkaan kuin sen pitäisi, ilman lisätyötä minulle, joka yritän kirjata uneni jälkikäteen sovellukseen ja muistaa, milloin menin nukkumaan ja heräsin.
  Oikeastaan ainoa tapa välttyä automaattiselta unen analysoinnilta on mennä sovellukseen ennen nukkumaan menoa ja kytkeä päälle ”Begin sleep now” ja aamulla herätessä klikata ”I’m awake”. Mutta tämä ei kuitenkaan auta minua eikä muita, jotka makoilevat sängyllä tunnin tai vastaavan ennen nukkuamaan menoa rentoutuakseen, sillä analyysi on jo automaattisesti alkanut. Tämä siitä huolimattakin, että toistuvasti manuaalisesti painoin rannekkeen sivussa olevaa nappia, sillä luulin, että se saisi rannekkeen ymmärtämään, että olen hereillä. Mutta se ei näytä toimivan niin.
  Kuvittele istuvasi lentokoneessa X määrä tunteja. Rannekkeen kanssa taitaa käydä niin, että sen mukaan nukut koko ajan.
  Valitettavasti nämä ovat rannekkeen suuret huonot puolet. Se, että valmistaja päätti ottaa pois rannekkeessa olevan manuaalisen toiminnon, joka kertoo, kun liikut, olet pitkällään ja olet hereillä, on todella sääli.

  Kun tarkastelen kaikkia ominaisuuksia yhdessä, ranneke saa kuitenkin hyväksytyn arvosanan.
 • Tuskin hyväksyttävä
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Joskus laite näyttää sykkeekseni 180, kun kävelen (eikä minulla ole rytmihäiriöitä). Joskus syke ei pidä lainkaan paikkaansa. Lisäksi laskettu kalorienkulutus kävellessä on liian suuri – paljon suurempi kuin netin laskurien ja muiden sovellusten mukaan – riippumatta siitä, onko sykemittari päällä vai ei ja onko kännykän GPS käytössä.
  Ranneke hajosi 9 kuukauden jälkeen.

  Tästä huolimatta kello motivoi minua, painoni laski jne. Mutta mielestäni se hoitaa tehtävänsä huonosti.
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Vaihdoin Fitbit Charge HR:n pari kuukautta sitten tähän rannekkeeseen ja täytyy sanoa, että olen vaikuttunut tämän rannekkeen uusista toiminnoista sekä parantuneesta akunkestosta, joiden kehittämisessä Fitbit on onnistunut. Lataan rannekkeeni kerran viikossa, aina sunnuntaina, ja käytän sitä 24/7. Treenaan 4–5 kertaa viikossa ja annan rannekkeen joka kerta ”tallentaa” harjoitukseni. Eniten olen vaikuttunut siitä, että akku kestää tarpeeksi pitkään.

  Vesitiiviyttä en ole uskaltautunut kokeilemaan, enkä tee hengitysharjoituksia, joita ranneke tarjoaa. Sykkeen seuranta on tässä paljon parempi kuin vanhassa Charge HR:ssäni. Etenkin silloin, kun ranneke mittaa sykkeen fyysisen aktiivisuuden aikana. Ilmoitukset toimivat hyvin, ja Caller ID -näyttö näkyy hyvin auringonvalossakin.

  Kaiken kaikkiaan olen hyvin tyytyväinen ja suosittelen ranneketta lämpimästi!
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Erittäin hyvä tuote. On ollut käytössä kohta kaksi viikkoa 24/7.

  Todella hyvä sellaiselle, joka haluaa pysyä aktiivisena. Istuu käteen hyvin. Ei tarvitse pitää tiukalla saadakseen oikean sykkeen.

  Kätevä oikeanlaisessa käytössä. Selvästi toisen sukupolven aktiivisuusranneke. Periaatteessa käyttäjän ei tarvitse tallentaa itse mitään. Niin näppärä se on.

  Pikkiriikkinen miinus siitä, että akku olisi voinut kestää päivän tai kaksi pidempään.

  Suosittelen lämpimästi.