Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

JBL Charge 3

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa JBL Kannettavat kaiuttimet (40)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.66)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Täydellinen
  7 kk sitten
  Mielestäni mahtava! PLUSSAT: Ääni Vesitiivis Akku Hinta Pariliitos Voi ladata kännykän Tyylikäs muotoilu MIINUKSET: .....
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Joskus niin käy.
  Esillepano. Tyhjä laatikko huokuu laatua ja näyttää hyvältä. Oranssi laturi on hyvä värivalinta turkoosille soittimelle. Soitin on hyvännäköinen ja luotettava ja istuu käteen mukavasti. Äänenlaatu on kokoon nähden fantastinen. Keskirekisteri ja diskantti ovat tasapainossa, ja hyvän, terävän basson tahtiin tekee mieli tanssia.
  Loistavaa, että tuotteella voi ladata kännykkää.

  Annan harvoin täydet pisteet, mutta tämä on kaikin puolin niin loistava tuote, että se saa täyden kympin. :-)
 • Hyvä
  1 vuosi sitten
  Aika selkeä ääni, mutta diskantti on hieman vaimea. Jos ei pysyttele aivan kaiuttimen edessä, se heikkenee reilusti, ja se kuuluu vain noin 30 asteen alueelle.

  Kaiuttimen äänenvoimakkuus ei ole kovin suuri, mutta verrattuna muihin Bluetooth-kaiuttimiin se on kuitenkin varsin hyvä. Basso on aika vahva, mutta yksikön sijoituspaikan valinnalla sen tasoon voi vaikuttaa: kun kaiutin sijoitetaan kulmaan, basso on voimakas, ja ilmavassa tilassa se taas on hyvin vaimea.
  Sitä vastoin basso on suhteellisen syvä, mutta mikään alle 40–50 Hz:n ei kuulu ja basson taso pysyy maksimissa korkean äänenvoimakkuuden ja enimmäisäänenvoimakkuuden välillä niin, että sen enimmäisraja tulee vastaan aika nopeasti ja pienellä äänenvoimakkuudella bassoa on hieman liikaa ja kun sitä nostetaan, vain ylärekisteri jatkaa nousua.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Erittäin tyytyväinen. Joku valitti häiritsevistä äänistä käynnistyksen yhteydessä ym., mutta ne saa pois päältä.
 • Erinomainen
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Ostin tämä, kun odotin, että saan JBL Xtremeni huollosta takaisin.
  Ja nyttemmin olen myynyt Xtremeni, koska tykkään Charge 3 -kaiuttimestani enemmän.
  Jos vertaa näitä kahta, isoveli ei kuulosta yhtä hyvältä.
  Se kuitenkin pystyy toistamaan enemmän partybassoa kuin Charge 3, mutta sen keskirekisteri on heikompi.
  Joten olen sitä mieltä, että Charge 3 on soinnikkaampi pieni kaiutin.
  Ja suosin laatua enemmän kuin määrää.
  Joten jos haluat nauttia sellaisesta, joka pitää paljon ääntä, osta Xtreme. Jos haluat nauttia sellaisesta, joka on soinnikkaampi muttei pysty toistamaan ääntä yhtä kovaa eikä samalla vahvuudella, osta Charge 3.
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Pitäisi ostaa tyttöystävälle sellainen Bluetooth-kaiutin, jota hän voi käyttää suihkussa. Valinta on joko Charge 3 tai Sony SRS-XB3. Sony kuulostaa neutraalimmalta mutta samalla purkkimaiselta, kun taas Charge 3:lla on täyteläisempi ja kolmiulotteisempi ääni. Charge 3:lla on kuitenkin tosi bassoboostattu ääni, mitä jotkut arvostavat ja jotkut inhoavat. Mutta se oli pääosin se, mikä sai minut valitsemaan Charge 3:n.

  Tämä on suunnattu pääosin poppiin, räppiin, hiphoppiin, dubstepiin yms.
  Pop & dubstep & hiphop: Tosi hyvä ääni, kuulostaa paremmalta kuin headsettini.
  Rock: Täysin hyväksyttävä. Ääni kuulostaa suurin piirtein samalta kuin headsetissäni. Ei mitään valittamista, mikään ei kuulosta oudolta.
  Metalli: Ainoa asia, josta voin oikeastaan marista. Metallimusiikki tuntuu vähän pelkistetyltä, joten siitä puuttuu jotain. Basso, jota Charge 3 boostaa, ei oikein sovi metalliin mutta sopii dubstepiin ja hiphoppiin. Tästä headsettini selviytyy paremmin.
  Podcastit: Ei enempää kuin voisi odottaa. Kaikki kuulostaa hyvältä ja selkeältä.
  Bluetooth-kantama on uskomaton. Se menee 2 betoniseinän läpi 10 metrin päähän puhelimesta. Ei koskaan hävitä yhteyttä puhelimeen, mutta ongelmia on tietokoneen kanssa. Tämän ja tietokoneen väliltä häviää yhteys silloin tällöin. Voi olla, että tietokoneessa on vanha Bluetooth-versio, mutta joskus jo 2 metrin päässä koneesta yhteys häviää, mikä heijastuu musiikkiin.

  Akunkesto on loistava. Ostin tämän siis kesäkuussa ja olen käyttänyt tätä paljon. En kolmea tuntia päivässä mutta kuitenkin 7 päivänä viikossa. Käytän kaiuttimessa noin 50 % ääntä. Olen tähän mennessä ladannut tämän 1 kerran.

  Vesitiiviys on tosi hyvä. Pidän tätä kylppärissä, ja tämä on joka kerta päällä suihkun aikana. Ei suoraan kosketuksissa veteen, mutta kuitenkin kosteassa tilassa. En näe enkä kuule yhtään ainutta vikaa tässä.

  Yhdistäminen muihin kaiuttimiin  on jotain, mitä olisi kiva kokeilla, mutta koska hinta on älyttömän korkea, en ole kokeillut sitä.
 • Erinomainen
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Oli vaikea valita JBL Extremen ja Charge 3:n välillä. Extremessä on enemmän bassoa, mutta se häviää koossa. Minulle Charge 3 on sopivan kokoinen ja helppo pakata mukaan, kun matkustaa.
  +Ääni. Tosi hyvä ääni näin pienestä laitteesta.
  +IP-luokitus. Luiskahtaa helposti, joten ota huomioon uima-altaan roiskeet kesällä.
  +Akunkesto. Käytän tätä keittiöradiona taustamusiikiksi, joten riittää, että lataan sen 1 krt/viikko.
  +Powerbank. Mukavaa, että voi ladata puhelimen.
  Laturi (USB-adapteri). Laturi soveltuu tavallisiin eurooppalaisiin pistokkeisiin, mutta jopa brittiläisiin ja yhdysvaltalaisiin. Hyvä matkoilla.
  +Micro-USB.
  +Mahdollisuus yhdistää muihin Charge 3 -kaiuttimiin tai Extremeen. Kaksi tilaa. Party mode toistaa kaikki liian kovaa ja täyteläisellä äänellä. Toinen tila on stereo mode. Olen testannut sitä vain liikkeessä.
  +Kantama Bluetoothilla. Voin pitää puhelinta ulkona ja kaiutinta naapurin luona 30 m päässä.
  +Äänenvoimakkuudensäätö (ainakin iPhone). Vain äänenvoimakkuuden säädin. Mikäli muutat volyymia kaiuttimessa, näet muutokset puhelimessa. Ei tarvitse koko ajan tehdä ja säätää puhelimessa ja kaiuttimessa.

  -Stereoseparaatio. Jos haluat stereoefektin, sinun täytyy asettaa kaiutin suoraan pääsi eteen.
  -Olisin mielelläni saanut suojakotelon. Sen voi tilata EBaysta.
  -Hinta.

  Otin mukaani Charge 3 -kaiuttimeni ja vertasin sitä kaverini Bose Soundlink III -kaiuttimeen. Olimme molemmat sitä mieltä, että Bosen ääni oli parempi, mutta se oli näin vain silloin, kun se oli seinää kohti ja äänenvoimakkuus noin 50 %. Kun puolestaan soittaa maksimivolyymilla, Charge 3:n ääni on parempi ja puhtaampi. Kun ottaa huomioon hintaeron, erityisesti Bosen syksyisen hinnankorotuksen jälkeen, samalla hinnalla saa itse asiassa melkein kaksi Charge 3:a tai yhden Soundlink III:n.
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Tosi tyytyväinen tähän kaiuttimeen!
  Hyvä ääni, jossa syvä basso.
  Pause/play-nappi, joka toimii myöskin Next-nappina, jos sitä painaa kahdesti.
  Vesitiivis, täydellinen kylppäriin.
  Oikein hyvä akunkesto.
  Lataus micro-USB:llä, lataaminen ja käyttäminen onnistuu yhtä aikaa.

  Ainoa vähän negatiivinen juttu, jonka huomasin, on se, että napit sulautuvat kaiuttimeen, joten ne eivät tunnu optimaalisilta.
  Kaiuttimen osien tai miksi niitä kutsutaankaan, jotka värähtelevät kaiuttimessa sisään ja ulos, kun basso iskee, tulisi olla enemmän suojassa.
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Aikamoinen päivitys JBL Charge 2+:aan. Tämä tuntuu luotettavammalta ja on tyylikkäämpi, näyttää pieneltä JBL Extremeltä ja tässä on nyt JBL-yhteys.

  Äänen osalta tällä on neutraali äänikaari, jossa on vähemmän boostattu basso ja diskantti, jota voi pitää vähän yksitoikkoisena (voi tietysti muuttaa korjaimella). Soittaa tosi lujaa, paljon lujempaa kuin JBL Charge 2+ niin, ettei kuitenkaan kuulosta erityisen huonolta kovimmallakaan tasolla. Äänenlaatu on ok kokoon nähden muttei täydellinen, siitä puuttuu vähän diskanttia. Paljon isommassa saman hintaluokan kaiuttimessa on tietysti paremmat edellytykset hyvälaatuiselle äänelle ja korkeammalle äänenvoimakkuudelle. (Huomioi erot jopa äänenlaadussa ja -voimakkuudessa.)

  Bassokin on hyvä, eikä se ala redusoida mitään ennen 75 prosenttia. Basso soi lisäksi vähän syvemmin matalalla äänenvoimakkuudella (65 Hz) kuin JBL xtreme (75 Hz), minkä itseasissa kuulee ja mikä antaa vähän täyteläisemmän äänen matalalla volyymilla.

  +++_Todellinen_ akunkesto on noussut 21 tuntiin 50 % käytöllä ja yli 6 tuntiin 100 % käytöllä, mikä on tosi hyvä juttu ja lyö laudalta suurimman osan kilpailijoista (vrt. UE Boom 2:lla akku kestää 50 %:lla 10 tuntia ja 100 %:lla 2 tuntia). Lataus onnistuu micro-USB:n kautta edelleen!

  Kantama on järjetön. Linnuntietä jopa 75 metriä ulkona ennen kuin ääni katkesi (lg g4), mikä kaiketi on tarpeettoman hyvä mutta joissakin tapauksissa varmasti hyödyllinen. JBL-yhteys (JBL Xtremen kanssa) riittää huomattavasti lyhyemmälle, ehkä max. 5–10 m kaiuttimien välissä ja noin 15–20 m puhelimen ja siihen yhdistetyn kaiuttimen välillä.

  ---Ei ole oikeastaan mitään muuta negatiivista sanottavaa kuin että tämä on vähän iso (1,25 l ja 800 gr). Vertailu UE Boom 2:een (0,64 l ja 550 gr) on vähän epäreilu, koska tämä on koon osalta lähes täysin vastaava kuin UE Megaboom. Mutta kyllä, Charge 3 toimii paremmin, vaikka se on näistä kahdesta halvempi. UE Boom 2 kuulostaa matalalta, eikä siinä ole
  bassoa. UE Megaboom kuulostaa suurin piirtein samalta, mutta sen basso on paljon heikompi ja äänenlaatu selvästi heikompi.

  ---Pieni olkain, jollainen isoveljen JBL Xtremessä ja pikkuveljen Flip 3:ssa on, olisi ollut mukava.

  ---Myös suojakotelo suojaamattomille osasille olisi ollut mukava saada laitteen mukana. Onnistuin kuitenkin ompelemaan yhteen jumppatavarapussin/joulusukan, jossa kaiutinta voi kuljettaa, mitä voin suositella kovakätiseen käsittelyyn, vaikka osaset todennäköisesti kärsivät jonkin verran, koska ne on suunniteltu olemaan paikallaan.

  PS. Jos etsii kaiuttimia lähes samasta hintaluokasta mutta voi tyytyä vähän karkeampaan ulkoasuun ja mikro-USB-latauksen puuttumiseen, SONY SRS-XB3 voi olla mielenkiintoinen valinta, sillä se on paljon halvempi mutta kuitenkin melkein sama laite. Huolimatta siitä, että olen tosi nirso, kun on kyse Bluetooth-kaiuttimista, sanoisin, että Sonyn SRS-XB3 ansaitsee myös palkintopallipaikan.