Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Google Chromecast Audio

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Google Mediasoittimet (5)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.12)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Täydellinen
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Toimii täydellisesti ja voi käyttää nyt multiroomina, ts. voi soittaa synkronoitua musiikkia monissa Chromecast Audio -mediatoistimissa.
  Käytettyäni tätä vuoden verran vaikuttaa siltä kuin tämä toimii nyt aiempaa huonommin. En tiedä, onko ohjelmisto huono, koska tämä hukkaa yhteyden puhelimeen ja tablettiin. Se on jotain sellaista, mitä alussa ei ilmennyt.
 • Erinomainen
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Minulla on ollut Sonos viisi vuotta, ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Superstabiili ja näppärä käyttää. Mutta viime aikoina olen väsynyt järjestelmän hitaaseen kehittymiseen sekä siihen, että voin käyttää vain Sonosin erilaisia vahvistimia ja kaiuttimia.

  Tänä päivänä monet odottavat, että voisivat siirtyä suoraan käyttämäänsä musiikkipalveluun ja vain ”käynnistää” musiikin. Sonosissa täytyy ensin kirjautua sisään ja katsoa ryhmiä, sillä kaikki esiintyy ryhmittelynsä mukaisesta, eivät ryhminä eivätkä erillisinä kaiuttimina. Ja tietysti, esim. Spotifyä voi käyttää suoraan sieltä myös, mutta rehellisesti sanottuna integroiminen jättää vielä paljon toivomisen varaa. Google Home -sovelluksessa voi kirjautua sisään ja määritellä etukäteen erilaisia toivottuja ryhmiä, jotka säilyvät kaiuttimien tavoin muistissa. Se johtaa siihen, että kun teet määrittelyn hyvin, sinun ei tarvitse kirjautua uudelleen vaan voit minun tavoin mennä suoraan Spotifyyn, josta löytyvät kaikki yksittäiset kaiuttimet ja ryhmät helposti saavutettavina.

  Miksi sitten Chromecast Audio (CCA)? Kyllä, koska voin valita minkä tahansa aktiivisen kaiutinmallin/soundbarin tms., jossa on signaalin tunnistava autostart. Siinä saa saman toimivuuden kuin muissa itsenäisissä streamausjärjestelmissä.

  Multiroom-toiminto, josta puhuin jo aiemmin? Huomattavasti näppärämpää, että kaikki zonet/ryhmät ovat helposti saavutettavia suoraan musiikkipalvelussa. Huonot puolet? Yhdistäminen useampien CCA-laitteiden ryhmään voi kestää muutaman sekunnin.

  Verrattuna AirPlayhin? iOS-/MacOS-käyttäjänä tutkiskelin asiaa, ja kaksi asiaa ontui: multiroom ainoastaan ITunesista/Apple Musicista Macille sekä se, että soittaminen tapahtuu siitä laitteesta, jota käyttää eli ts. vähän kuin Bluetoothilla. Jos käytät puhelinta ja se soi, musiikin toistaminen loppuu. CCA toimii siinä kuin streamausjärjestelmä eli puhelimesi/tablettisi toimii ainoastaan kaukosäätimenä.

  Luulen, että Chromecast Audiosta voi tulla suosittu juuri sen takia, että siihen voi yhdistää eri valmistajien kaiuttimia. Nyt alkaa ilmestyä markkinoille useampia kaiuttimia/soundbareja, joissa on ”sisäänrakennettu Chromecast” eli juuri siltä kuin kuulostaakin: toimivuus on sisäänrakennettu alusta asti.

  Tosi hyvä kapistus edulliseen hintaan!
 • Hyvä
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Positiivista on se, että tämä on suurin piirtein hintansa arvoinen tapa saada musiikkia koko taloon, jos minun tavoin jo omistaa sellaiset kaiuttimet, joista puuttuu multiroom-toiminto. Haittapuoli on se, että on kierrettävä koko talo ja käynnistettävä kaikki vahvistimet, joihin yhdistää tämän. Mikäli valitsee kaiuttimen, jossa on sisäänrakennettuna Chromecast/Googlecast tai jokin toinen toiminto, kuten Sonosissa, voi laittaa laitteet päälle tabletin/puhelimen yms. kautta.

  Jotkin pikkujutut ovat yksityisyysnäkökulmia (kuten aina Google-tuotteisiin liittyvät toiminnot), ja laite lämpenee jopa standby-tilassa, minkä takia hieman ihmetyttää standby-tilan virrankulutus, jota ei löydy mistään. Yhdistäminen Chromecastin (video) kanssa ei myöskään onnistu, ei edes viimeisimmän version kanssa, minkä täytyy sanoa olevan surkeaa Googlelta. Yksi juttu, joka on huomioimisen arvoinen, on se, ettei Youtuben käyttäminen onnistu, mikä johtuu Youtubesta, mutta on todennäköisesti sama juttu esim. Sonosilla. Tämä vaatii myös Spotify Premiumin, jotta voi toistaa Spotifyn musiikkia.

  Äänenlaatu on muutoin hyvä.
 • Täysin hyödytön
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Hyödytön. Yhteys katkeaa toistuvasti ja usein rauhatonta toistoa. En suosittelisi, en lainkaan. Kaiuttimet lopettavat toimintansa usein. Todella heikkolaatuinen tuote minun mielestäni. Turhaudun usein huomattavan paljon tämän tuotteen takia.
 • Melko hyvä
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Mielestäni sammuu vähän liian usein, eikä saa yhteyttä sovellukseen. Saattaa kuluttaa toisinaan virtaa! Käytän tällä Spotifya, joka sitten kulkee Nad 1050:ni kautta.