Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Google Chromecast (2nd Generation)

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Google Mediasoittimet (4)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.07)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Täydellinen
  8 kk sitten
  Koskaan ei ole vika ollut laitteessa vaan sovelluksessa mistä ohjelmaa katson esim mtv on aivan surkea sama on ruutu jotka kummatkin välillä kadottaa suoratoisto napin siellä sovelluksessa jne jne
 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Joskus hieman hidas, mutta hoitaa kuitenkin hommansa.
 • Tuskin hyväksyttävä
  1 vuosi sitten
  Toimii hyvin silloin kun toimii. Kun lopetan toiston, sitä on helvetin vaikea saada alkamaan uudelleen. Apple TV on paljon parempi.

  Minulla on kuitunetti ja viime vuoden Android-puhelin.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Helvetin hienoa, että kaikki arviot täällä perustuvat käyttäjien osaamattomuuteen eivätkä itse tuotteisiin.
 • Täydellinen
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Paras kapistus ikinä! Minulla on jo 4 tällaista, tarvitsen vielä 2… Toimii täydellisesti IOSin kanssa! Ja kuudes samaan hintaan Apple TV:n kanssa? Sillä saa täyden potin! 10 tähteä!
 • Täydellinen
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Ostin ensimmäisen sukupolven Chromecastin hetki sitten ja lopetin sen käyttämisen melkein heti. Se oli uskomattoman hidas esim. Youtube-klippien käynnistämisessä, ei siis mikään hyvä kokemus, minkä koen hyvin ärsyttävänä.

  Ostin tänään Chromecast 2:n, aivan täydellinen päivitys ensimmäiseen sukupolveen.

  Youtube-klipillä, jonka latautumisessa kesti ensimmäisen sukupolven versiossa 14 sekuntia, mukaan lukien erilaiset lagit, kesti tällä uudella 3 sekuntia ennen kuin se lähti pyörimään (käytän 5 gigahertsin reititintä nyt).

  Spotify toimii aivan loistavasti!

  Käytän virta-adapteria, joka tulee seinäpistorasian mukana, joten Chromecast on aina online ja valmiina käytettäväksi. Tätä voi käyttää USB-liitännällä esimerkiksi telkkarin kautta, mutta minun USB-liitännästäni loppuu virta, kun telkkari sammutetaan, ja täytyy odottaa Chromecastin käynnistymistä uudelleen, kun tv taas avataan.

  Jos joku miettii, onko tämä päivittämisen arvoinen ensimmäiseen sukupolveen verrattuna, epäröimättä voi ostaa tämän uuden.

  11.10.2015 täytyy päivittää arviotani. Olen kokeillut käyttää reitittimestä 2,4 gigahertsiä (joka monilla edelleen on aina ratkaisu), enkä huomannut mitään eroa 5 gigahertsiin, joten se on hieno päivitys Googlelta. Täytyy sanoa, että se on näppärä ratkaisu streamaamiseen ja lisäksi edullinen. Nerokasta, että streamaaminen onnistuu suoraan verkosta eikä puhelimesta tai tabletista. Akku ei vaikuta käytettäviin laitteisiin, ja puhelin tai tabletti toimivat kaukosäätimenä.

  Aivan täydellistä!

  Täytyy päivittää arviotani 18.11.2016.

  Osalla on ongelmia tämän käyttämisessä huonosti toimivan reitittimen kautta (on monia tällaisia). VAIHDA REITITIN! Tästä eteenpäin kaikille on varmasti selvää, ettei itse Chromecast-laitetta voi moittia laitteista, joita se tukee. Yksi esimerkki on TV4-play, joka kirjoitushetkellä 18.11.2016 viimeisimmän päivityksen jälkeen toimii äärimmäisen huonosti, mutta toimenpiteisiin ryhdytään erittäin pian. Chromecast on Googlen kehittämä laite, joka tietyissä laitteissa on standardisoitu. Jos TV4 tekee huonon päivityksen sovellukseensa, ei voi valittaa Chromecast-laitteesta, joka mielestäni itsessään on aivan täydellinen ja ostamistani tavaroista eniten hintansa arvoinen.
 • Hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Toimii hyvin langattomien laitteideni kautta! Streamaa 1080 p Plexistä, puhelin kaukosäätimenä. Yli odotusten, mutta on kolme negatiivista juttua, jotka ovat mielestäni vähän sääli:

  Negatiivista:
  Google ei ole avannut APIaan tietokoneelle eikä mitään vastaavaa, joten täytyy käyttää Chromea ladatakseen netistä jotain tietokoneelle.

  Tietokoneella olevaa Spotifya ei myöskään voi toistaa suoraan, vaan se täytyy kierrättää välikätenä olevan puhelimen kautta.

  Asetukset siitä, mikä taustakuva näytetään, toimivat huonosti. Monia vakiokuvia näytetään, vaikka kaikki  on estetty lukuunottamatta sitä, kuvaa, jonka haluan.
 • Täysin hyödytön
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Olen kokeillut kolmea erilaista ja eri-ikäistä reititintä eri taajuuksilla kahdesti 5 GHz, mutta liittäminen ei onnistu. Tukisivuilla ei minkäänlaista infoa, joka auttaisi. Ei mitään ongelmia yhdistää nämä reitittimet puhelimeen tai mediasoittimiin, jotka ovat tyyppiä AppleTV, muuten kyllä ongelmia. Huono tuote!