Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Microsoft Xbox One Elite Wireless Controller (Xbox One/PC) (Original)

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Microsoft Peliohjaimet (22)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (6.43)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Täysin hyödytön
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Hienoin ohjain, jolla olen pelannut. Siitä huolimatta työn laatu on näissä yksi huonoimmista näkemistäni.

  Ohjain on sopivan painoinen ja kumiosat tuntuvat hyvältä kädessä.
  Joystickien herkkyys on aivan mahtava verrattuna aiemmin käyttämiini 360-ohjaimiin.

  Ennen kuin jatkan, haluan vain huomauttaa, että 360-ohjaimeni ovat toimineet erinomaisesti ja toimivat yhä, noin 4-5 vuoden käytön jälkeen.

  Elite-ohjaimen kanssa on eri juttu. Minulla on nyt käytössäni neljäs ohjain tehtyäni useita vaihtoja NetOnNet:issä, joka on ollut erittäin hyvä asian hoitamisessa. Alapuolella luettelen kohtaamani viat. Pelaan keskimäärin 15 tuntia viikossa.
  Ohjain 1: Noin kolmen kuukauden käytön jälkeen vasen nappi alkoi tuntua löysältä ja irtosi pian sen jälkeen. Takuuvaihto.

  Ohjain 2: Noin 2-3 kuukauden jälkeen ilmeni ongelmia vasemman joystickin kanssa, koska se ei kääntynyt täysin oikealle. Ohjaimesta tuli käytännössä täysin käyttökelvoton Rocket League -pelin kanssa. Takuuvaihto.

  Ohjain 3: Tulen kotiin ja kytken ohjaimen. Ohjain ei reagoi ladattuihin akkuihin. Laitan siihen uudet Duracell-paristot ja pelaan 2 tuntia, ennen kuin ohjain lakkaa toimimasta. Se ilmoittaa, että paristoissa ei ole virtaa. Laitan ohjaimeen täysin uudet paristot eri pakkauksesta. Voin jälleen pelata noin kaksi tuntia. Sama varoitus. Samat patterit toimimat myöhemmin moitteettomasti eri laitteessa. Takuuvaihto.

  Ohjain 4: Minulla on nyt käytössä neljäs ohjain, joka nyt noin kolmen kuukauden käytön jälkeen. Siinä on alkanut ilmetä ongelmia vasemman joystickin kanssa. Se on hieman löysä ollessaan keskellä. Pelkään, että on vain ajan kysymys, milloin se hajoaa kokonaan.

  En todellakaan voi suositella ohjainta laatunäkökulmasta. Mutta toimiessaan se on kaunein saatavissa oleva ohjain!
  Olisin kuvitellut, että kun ostin ohjaimen, jota mainostetaan ”the top line” –tuotteeksi, että se se olisi ollut parempilaatuinen kuin aiempi 360-ohjain. Ja siksi arvosana perustuu ainoastaan laatuun.
 • Erinomainen
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Loistava ohjain, erittäin laadukas! Ainoa miinus on, että kädet hikoavat helpommin. Mutta silloin onkin pelannut jo jonkin aikaa..
 • Melko hyvä
  4 vuotta sitten
  Päivitetty: 4 vuotta sitten
  Ostin tämän PC:lleni, mutta palautin sen avokaupalla. Kumia muistuttava pinta teki sen, että kädet hikosivat jo lyhyen pelaamisen jälkeen. Lisäksi ohjain ei istu hyvin käteen.