Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Nintendo Switch

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Nintendo Pelikonsolit (15)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.52)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Hyvä
  1 vuosi sitten
  Perheelle tarkoitettu konsoli. Mutta jos aiot pelata online räiskintä pelejä niin siirry heti ps4, Xbox ja koneen pariin. Itse suosittelisin koneen ostamista.
 • Hyvä
  1 vuosi sitten
  Liian kallis mutta silti hyvä konsoli.
 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Melko hyvä
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 3 kk sitten
  Hyvä ja hauska alusta. Hyvä grafiikka TV:ssä.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 9 kk sitten
  Kulkee kätevästi mukana ja toimii hyvin. Suosittelen kuitenkin Deluxe Case -laukun hankkimista, jos haluat pitää laitteen ehjänä matkoilla.
 • Täysin hyödytön
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 9 kk sitten
  Rakenteeltaan aika ala-arvoinen. Näytönsuoja on VÄLTTÄMÄTÖN, jos tuotetta aikoo käyttää kannettavassa tilassa edes 2 % ajasta. Mukana tuleva muovisuoja on saanut uskomattoman huonoja arvosteluja. Pelkkää ahneutta, ettei mukana ole sellaista, joka kuuluu nykyään joka ikisen puhelimen toimitukseen.

  Online-toiminnot ovat hitaita. Virtuaalikonsoli on hidas (retropelit). Kaikkea on tulossa mutta ei tulekaan, lykkäystä toisensa perään.

  Online-toiminnot toimivat sitä paitsi todella huonosti. Ei tukea teksti- tai äänichatin kautta, mikä vuonna 2018 on älytöntä.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Hauskaa ja innovatiivista!
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  *Päivitys 9/4-19* Minulla on ollut Switch vähän yli 2 vuotta ja ajattelin päivittää vähän. Arvosana pysyy, koska mielestäni Switch on todella hauska ja hyvä pelikone. Itse en pelaa niin paljon nykyään, mutta silti se on hauskaa silloin kun pelaan. 4-vuotias poikani pelaa sitäkin enemmän ja hän rakastaa hänelle ostamiani Lego-pelejä. Mielestäni on edelleen huonoa, että erillisen USB-C -johdon pitäisi sisältyä pakettiin, koska olen itse pelannut enimmäkseen kannettavassa tilassa. Ongelma numero kaksi, jonka varmasti monet kokevat, on peliohjaimien ajelehtivuus (pro ja joycons), tämä on asia jota ei pitäisi tapahtua 2017-2019. Pelivalikoima on todella hyvä, mutta jokaista e-shopissa olevaa hyvää peliä kohden on 5 roskapeliä. Toisin sanoen pitää olla tarkkana siinä, mitä lataa. ------------------------------------------------------------* *Alkuperäinen arvostelu, josta sitä paitsi puuttuu osa tuntemattomasta syystä* Antaisin 10/10, jos mukana tulisi USB-kaapeli, niin ei tarvitsisi ladata sitä telakassa. Muutoin rakastan Switch:iäni. Sairaan hyvä konsoli. Toki on asioita, jotka häiritsevät minua vähän, mutta ei mitään, joka laskisi kokonaisarvosanaa. Akku jättää vähän toivomisen varaa mutta kuitenkin, kun pystyy istumaan Zeldan äärellä vähän yli kolme tuntia kannettavalla, niin kovin moni ei kyllä voita sitä. Varma hankinta, jos et ole vielä ostanut niin tee se nyt.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Todella hyvä! Meillä ahkerassa lasten ja aikuisten käytössä.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Todella mukava pikku pelikonsoli. Tarjoaa todella mukavan, kannettavan, pelikokemuksen yhdistettynä samaan, miellyttävään kokemukseen istua sohvalla kun peli on suurella näytöllä.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Ihana pieni laite. Pidän siitä että voi pelata niin monin eri tavoin. Ja Mario Party, Kart., Odyssey ovat aivan ihanat. Täydellinen lapsiperheille, jopa pienille lapsille.
 • Erittäin hyvä
  1 vuosi sitten
  Hauska laite, suorituskyky ei aina kuitenkaan täysin riitä. Sairaan kalliita pelejä mielestäni.
 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Mieletön konsoli. PC-käyttäjänä halusin laitteen, jolla on mukava pelata lasten kanssa. Lisäksi olen aina pitänyt Nintendon peleistä ja olin utelias uusien Mario-, Smash- ja Zelda-pelien suhteen (edellinen Nintendo-konsolini oli NES). Pelasin joulun aikaan perheen kanssa sairaan paljon Mario Kartia ja Super Mario Partya, ja tunnen jo saaneeni vastinetta rahoilleni. Koska laite on kannettava, se sopii iPadin kanssa kasvaneille lapsille. Jos olet aikuinen ja haluat konsolin exclusive- ja verkkopelien ym. pelaamiseen, tämä ei ehkä ole sinun laitteesi. Jos sen sijaan haluat pitää hauskaa perheen kanssa, laite on nappivalinta. Pieni miinus siitä, että minusta ohjausmalli ja se, miten ohjaimia pidetään, voivat vaikuttaa 5–7-vuotiaista sekavilta. Konsoli on kaiken lisäksi edullinen. Ohjelmisto on olennaisilta osin sama kuin Shieldissä. Paljon plussaa siitä, ettei Nintendolla tarvitse tehdä ostoksia sovelluksissa tai muuta sontaa.
 • Huono
  1 vuosi sitten
  Loin tilin vain, jotta pystyn varoittamaan muita siitä, miten paska yritys Nintendo on.

  Ensinnäkin Switchille tarjottava nettipalvelu on paska.
  Kavereiden löytäminen ja lisääminen on hankalaa. Kaverikoodi täytyy etsiä Switchillä, ja sitten se täytyy lähettää kaverille jollain muulla laitteella.
  Chattia tai VoIP-yhteyttä ei ole. Kavereiden tai muiden kanssa ei siis voi keskustella. Kavereille ei myöskään ole yleistä juhla- tai ryhmäjärjestelmää.
  En siis voi lisätä kavereitani ryhmään ja pelata esimerkiksi Mario Kartia yhdessä heidän kanssaan.

  Nintendo julkaisee mieluiten pelejä Wiiltä tai Wii U:lta, jolloin sen ei tarvitse tehdä mitään.

  Nintendolla ei ole hyvityskäytäntöjä. Silloinkaan, kun tuote ei toimi. Pyysin korvausta pelistä, joka takkuili niin, ettei sitä voinut pelata. Samalla valitin siitä, ettei Nintendo Switch -kaupassa ole arvostelujärjestelmää. Minulle vastattiin, ettei Nintendo maksa hyvityksiä. Sieltä sanottiin, että minun kannattaa googlata pelit ennen ostamista ja lukea arvosteluita.

  Itse Switch on hauska. Sille on joitakin hyviä pelejä, mutta suurin osa peleistä on indie-pelejä tai uudelleenjulkaisuja.

  Kaiken kaikkiaan Switch on kelvollinen laite, jos on valmis maksamaan täyden hinnan uudelleenjulkaisuista eikä aio koskaan olla yhteydessä tukeen ongelmien vuoksi.

  Nintendo joutuu muuten oikeuteen epäkuluttajaystävällisten käytäntöjen vuoksi.
 • Erittäin hyvä
  2 vuotta sitten
  Kaikkien yksinoikeudellisten pelien vuoksi tämä on hyvä ostos. On mukava, että laitteella voi pelata sekä käsivaralta että television kautta.

  Miinusta siitä, että tarjonta on edelleen aika heikkoa.
 • Täydellinen
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Mario on yhä elossa... Kiva täydennys PS4:n oheen.

  Yksi ohjaimistani tippui tosin lattialle, eikä sen painike tahdo oikein toimia. Laatu siis hieman kyseenalainen.

  Kannettavalla näytöllä pelaaminen on mahtavaa!
 • Erinomainen
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Mahtava pelikonsoli!

  4K-tarkkuus voisi olla, mutta pelit näyttävät joka tapauksessa hyvältä.
  Hieman heikot ohjaimet – jouduin vaihtamaan yhden jo 10 päivän pelaamisen jälkeen, kun painike lakkasi toimimasta.
 • Erinomainen
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Loistava!
  Koko perheen suosikki.
  Grafiikka ei ole huippuluokkaa (1080p), mutta monia hyviä pelejä.
 • Erinomainen
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 2 vuotta sitten
  Mahtava kapine. Wii U -flopin jälkeen Nintendo löysi jättimenestyksen Switchin myötä.

  Nintendo on jo julkaissut todella hyviä pelejä, vaikka minusta sekä Zelda että Mario (etenkin Mario) ovat saaneet parempia arvosteluja kuin ne ansaitsevatkaan.

  Switchin potentiaali on vanhoissa ja uusissa indie-peleissä.
  Switch avasi oven täysin uuteen maailmaan ja mullisti tien päällä pelaamisen.

  Nintendon omat pelit ovat siistejä, ja yleensä indie-pelit ovat kevyitä ja niissä on sama grafiikka kuin esim. tietokonepeleissä.

  Vaikka näytön tarkkuus on 720p, kaikki näyttää upealta, koska näyttö on laadukas.

  Ainoa mieleeni tuleva negatiivinen asia on vain 32 Gt:n muisti. Sitä voi tietysti kuitenkin lisätä muistikortilla.