Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Garmin Vívosmart

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Garmin Aktiivisuusmittarit (14)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (5.50)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Erittäin hyvä
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 5 vuotta sitten
  On ollut nauha viikolla, ja ovat kaiken kaikkiaan tyytyväisiä. Se tekee mitä sen pitäisi ohjeiden mukaisesti, mutta on aivan yhtä mbjornbe vaivaa liität bluetooth minun Xperia Z3 Compact. Kun bändejä ja puhelin liian kaukana toisistaan ??ja menettää yhteyden, sinun on nauha ja puhelimen pariksi jälleen kuusinumeroinen koodi. Se, että ne testataan Xperia Z2 ja Z3'an täyttää BT4 ja BLE vaatimukset, Kuvittelin varmuuden, mutta ei ... :( Tuntuu julkaisi tuote hieman aikaisin. Jos se bändi, Garmin Connect App tai puhelimitse ongelma on vaikea määritellä.

  Päivitä +3: tuntuu kuin he selvittäneet bluetooth jälkeen joitakin päivityksiä. Joten nyt toimii, että asia kuin se oli tarkoitettu.
 • Erinomainen
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 5 vuotta sitten
  Erittäin hyvä toiminta mittareita, jotka ovat helppokäyttöisiä. Hieman tyyris säännöllisin hinta, mutta sain alle 900, jotka ovat edullisempia. Hyvä akku ja ominaisuuksia. Plus, muistutuksia ja sovellus puhelimeesi.

  Negatiivisesti että et voi hallita Spotify ja Storytel (iPhone 5s).
 • Melko huono
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 5 vuotta sitten
  Voi vain antaa varoituksen sana tästä tuotteesta.

  Olen omistanut useita Garmin tuotteita Forerunner segmentissä ja ollut erittäin tyytyväinen niihin. Siksi, kun tämä piipahti ei ollut valinta vaikea voittaa tämän tuotteen. Ennen ostamista, olen tarkistanut heidän laitteistovaatimukset työskennellä puhelimen mukaan niiden verkkosivuilla, ja ainoa asia, joka erottuu on, että sen täytyy olla Bluetooth Smart Ready yhteensopiva (https://buy.garmin.com/en-US/US/into -Sports / Terveys-Fitness / vivosmart- / prod154886.html). Mukaan http://www.bluetooth.com/Pages/Bluetooth-Smart-Devices-List.aspx mukaan tämä luettelo on LG G3 tuettava ,.

  Kun olet ostanut niin on tavalliseen pariksi Bluetooth-laitteen kanssa puhelimeen koodin. Kaikki toimi hyvin ja kaikki ilmoitukset puhelimesta näy nauhalle. Nyt ongelma. Jos menen pois puhelimesta päähänpisto pitkälle, että bändi menettää Bluetoothin yhteys puhelimeen, joten minun täytyy para Vivo Smart puhelimen uudelleen (tämä joka kerta menetän Bluetoothin kumppanuus Vivo Smart ja puhelin).

  Ovat olleet yhteydessä Garmin tukea ja sai vastauksen tänään tekniikoita Garmin. Se on vain alle puhelimet ovat testattu ja että se ottaa vastuun (outo valinta tuotteita, se ei tunnu ne edustavat valinta matkapuhelinten Ruotsissa tänään):

  HTC One (M7)
  LG Flex
  Samsung Galaxy Note 2
  Samsung Galaxy Note 3
  Samsung Galaxy S3
  Samsung Galaxy S4
  Samsung Galaxy S4 Active
  Samsung Galaxy S5
  Sony Xperia Z2
  Apple:

  iPhone 4S
  iPhone 5
  iPhone 5C
  iPhone 5S
  iPhone 6 *
  iPhone 6 Plus *
  iPad Air
  Uusi iPad (iPad 3)
  iPadin Retina-näyttö (iPad 4)
  iPad Mini
  iPod Touch 5. sukupolvi

  Joten, sinulla ei ole yksi näistä laitteista, suosittelen et käytä tätä tuotetta. Will nähdä, jos voin valittaa bändit ostin?
 • Erinomainen
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 5 vuotta sitten
  Erittäin hyvä aktiivisuus mittari. Se on ollut noin kaksi viikkoa, ja se toimii paremmin kuin odotettiin. Se laskee vaiheet, laskemalla kaloreita, laskenta kilometriä, muistuttaa minua ei istua vielä pitkään, osoittaa minun unen aikana, ohjata soitinta ja ilmoittaa minulle saapuvat puhelut, tekstiviestit, sähköposti jne. Ainoa asia, joka minun täytyy valittaa, että et voi scrulla ylös ilmoituksessa tekstejä ja en ole onnistunut muuttamaan kappaleen Spotify sen kanssa, se vain näyttää pystyä säätää äänenvoimakkuutta ja laittaa tauko. Toivottavasti se menee hyvin seuraavassa päivityksessä. Olen ladannut sen kolme kertaa, kun olen suihkussa toistaiseksi ja se on periaatteessa täysi akku aikaa. Canon-tuote!