Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

MSR Hubba Hubba NX (2)

 Lisää listaan  Vertaa
Tämä on automaattinen tuoteluokka. Emme ole pyrkineet hiomaan sitä täydelliseksi, vaan siinä näytetään automaattisesti tietokoneidemme löytämiä tuotteita ja hintoja. Jos huomaamme, että tuoteluokasta pidetään ja sitä käytetään, lisäämme siihen mielellämme tuotteita ja toimintoja.
Vertaa hintoja kategoriassa MSR Teltat (29)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (6.50)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Erittäin hyvä
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 5 vuotta sitten
  Hyvä kevyt kahden hengen teltta, jota suositellaan lämpimästi. Se on tresässongstält mutta se on silti siedettävä lämmin säällä kuin säällä. Hyvä ilmanvaihto estää kosteuden tiivistymisen ja hyvä kaksi lähtöä. Suosittelen Gear Shed saatavilla jalanjälki. Varsinkin jalanjäljen kun voit taittaa teltta ilman sisäteltta ja sitten saat todella kevyt teltta, mutta myös saada mahdollisuus matkustaa jopa teltta teltta ensin ja sitten sisäteltta. Jalanjälki matto suojaa sisäteltta kulumiselta ja antaa em vakaampi teltta mielestäni. Yksi saa runsaasti koukkuja ja saada sen vakaa riippumatta tuulen ja saat pyörän vaihde irtoa lisälaitteen tai kolmas henkilö, joka ei ole liian pitkä. On vähän ylimääräistä maton eteiseen, joka antaa tunnetta ylellisyyttä, mutta ei välttämättömyys. Viimeinen lisävaruste on vaihde parvi tarjoaa lisämahdollisuudeksi varastointi ja kuivaus vaatteita, jotka on vaikea O saada käsiinsä, mutta vaivan arvoista. Kaikki tarvikkeet, paino ei ole niin pieni, mutta oi miten sen arvoista!
  Onko mitään vähemmän? Kyllä, ei ole paljon tilaa kahden teltassa mutta Eteisen molemmin puolin on runsaasti tilaa O vaihde irtoa niin se on miellyttävämpää. Luulen, että kaikki tarvikkeet, se antaa hyvää vastinetta alhaisen painon.