Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Wilfa WSCG2

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Wilfa Kahvimyllyt (5)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.77)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Täydellinen
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 5 vuotta sitten
  Paras sijoitus pitkään. Maler täydellinen.
 • Erinomainen
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 5 vuotta sitten
  Niille teistä, jotka haluavat hyvää hiomakoneen kahvia (ei espresso), osta tämä! Etsitkö kahvimylly espresso, etsiä muualta.

  Hyvä:
  -Kvalitetskänsla, Tuntuu se kestää ikuisesti
  -Hyvä Tulokset
  -Lättanvänd
  -Hinta!

  Haitat:
  -Jisses Mikä se on äänekäs!
  -had ollut onnellinen olla suurempi kokoelma jar

  Kaikille, jotka ostavat valmiiksi jauhettua kahvia, lopeta tuo, ostaa mylly ja anna ilo tuoretta kahvia päästä jopa suurempia korkeuksia!
 • Erittäin hyvä
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 5 vuotta sitten
  Ovat käyttäneet tätä muutaman kuukauden ajan, ja olla tyytyväinen hankintaan. En kuitenkaan ole ollut muilla tehtailla, joilla ei mitään erikoista verrata. Mutta se näyttää olevan hyvälaatuisia, on monia asetuksia, jauhaa kahvia ilman meteliä ja eivät ole kovin kalliita. Eli mitä voisi odottaa kahvimylly. Roiskumisen kahvia kun kaataa sen kokoelma jar jne ei ole jotain näen ongelmina.
 • Täydellinen
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 5 vuotta sitten
  Ostettu tämän päivän välillä Amazon Marketplace 590: -

  Toimii hyvin ja on helppo käyttää.

  Käytä sitä hautua minun Moccamaster.

  Todellinen halpa 590: -!

  Suosittele joku tykkää kahvi mennä yli mylly ja kokeilla sitä, se vie vähemmän kuin 3 minuuttia ylimääräistä verrattuna pre-maahan ja makuja, mukaan minulle, niin paljon paremmin.

  Painan rukouksia keittiövaaka ja käyttää 30 grammaa papuja 4 koppasr kahvia
  Suosikki on Zoegas Hazienda EKO, toistaiseksi;)
 • Erittäin hyvä
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 5 vuotta sitten
  Plus:
  - Ohjattavat
  - Mahdollistaa hyväksyttäviä

  Miinus:
  - Keräily purkki on staattinen, kahvi tikkuja. Lisäksi kova kansi, joka on tiellä. Yleiset vaikea saada kahvia tölkin suodattimeen. Kahvi jyvät kaikkialla!
  - Se kuuluu aina joitakin kahvia, kun olet poistanut purkki.
 • Erinomainen
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 5 vuotta sitten
  Osti Moccamaster itselleni jouluksi ja tarvitaan tietenkin uuden tehtaan sitä. Onko espressokeitin menneisyydessä ja aikovat käyttää vain hiomakone suodatin kahvia. On, kuten sanoin useita asetuksia, miten hienoksi tai karkeaksi jauhettua kahvia haluat, ja automaattinen ajastin on helppo maltillisesti kuinka paljon tarvitset eri määriä kahvia, voit kokeilla asioita, jotta voit löytää nopeasti monta sekuntia, joka antaa eri määriä kahvia.
  Ovat vasta kiinni ja yritti muutaman maalauksia, mutta spontaanisti tekee mitä sen pitäisi olla, helppokäyttöinen ja ei liian kovaa, mikä on hyvä sitten teen kahvia aikaisin aamulla ja talo on unessa.
  Näyttää hyvältä laskuri liikaa.
  Ainoa negatiivinen Huomasin heti, että säiliö on taipumus imeä kahvi (siellä on jonkinlainen staattinen, mikä tarkoittaa sitä, että et saa kaikki kahvi säiliöstä, kun kaadat sen päälle suodatin, luulet he voineet valita materiaalista, joka mahdollistaa kahvi yksinkertaisesti vuodatetaan, se on myös hieman vaikea tyhjentää ilman sitä vuotaen kaikkiin suuntiin, joten se saa hieman sotkuinen. Mutta kahvi, että olen pystynyt telakka minun uusi Moccamaster yhdistettynä tämä on ollut Jumalan hyvä niin kuka valittaa? Oikeastaan.
 • Erittäin hyvä
  5 vuotta sitten
  Päivitetty: 5 vuotta sitten
  Se on hyvä tuote joku, joka on uusi tässä kahvimyllyt. Mutta tuntuu niin pitkälle, että en voi melko tasaisesti tuloksia. Jotkut jyvät ovat vastasyntyneille ja muita hieman suurempi. Se on helppo säätää jauhaa niin aion jatkossakin kokeilla, mikä on hauskinta on mylly.
 • Täydellinen
  6 vuotta sitten
  Päivitetty: 6 vuotta sitten
  Aloitetaan tärkeimmistä. Tämä on kahvimylly, jauhaa kahvipapuja. Jos käytät papuja, jotka ovat vanhoja tai huonolaatuinen niin lopputulos cup heijastavat tätä. Onko sinulla panimo menetelmä, joka on hylätty (väärä mittasuhteet kylmä / kuuma vesi, jne), niin se johtaa myös hävittää cup. Hyvin hyvin. Tarpeeksi.

  Olettaen hyvää kahvia ja hyvä panimo menetelmä on tämä pieni kahvimylly paras olen nähnyt pitkään aikaan. Helppo käyttää, suhteellisen rauhallinen, ja ennen kaikkea erinomaisia ??tuloksia leviämisen hiukkaskoko ja lämmöntuotanto jauhinpesän.
  On sanottava, että minulla on laaja kokemus eri tehtailla hintaluokissa asti yläsegmentti (+ 20 000), ja tämä on selvästi yksi, hintaluokassa, fantastinen kulmahiomakone. Maler hyvä Aero Paina jopa kuppaus, alkuun valinta niille, joilla on säännöllinen kahvinkeitin (suodatinkahvi) kotona tai niille, jotka käyttävät eri pour-over menetelmiin.
  On kuitenkin syytä mainita, että tämä tehdas ei tee hyvää espressoa. Jos sinulla on yksi mylly (kohtuudella laatu) saada kuitenkin olla valmis käyttämään paljon enemmän kuin tämä tehdas.
  Oma Mahlkönig Guatemala (uusi hinta 2200 dollaria) on tietenkin enemmän tiukka hiukkaskokojakautuma ja jauhaa hiljaisempi ja nopeampi, mutta kategoriassa arvo per dollari menetät iso vasten myllyn Wilfa kotikäyttäjä.

  Yhteenvetona:
  + Uskomattoman edullinen
  + Suhteellisen hiljainen hintaluokan
  + Superior laatu hiomakoneelle hintaluokan
  + Fast
  + Helppo asentaa
  + Miedolla lämmöllä kahvimylly
  + Pieni koko
  + Ei ruma

  -ei espresso (mutta rehellisesti, espresso on kallis materiaali urheilua, joten mitä sinä odotat tehtaan 700 SEK)

  Johtopäätös:
  Haluavat ostaa kahvimylly hautua / kaada? Osta tämä!

  Haluatko hiomakoneen espresso? Oletko rikas? Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon olet todella valmis maksamaan päästä espresso nirvanaan? Ei? Unohda espresso jonkin aikaa ja alkaa kaada tai sillan.
  Vaihtoehtoisesti, saada valmis murskata säästöpossu ja avaa lompakkosi.

  Omistatko tämän myllyn tai paremmin ja löytää kahvi ei siltikään hyvä? Ostaa parempia ja juuri paahdettu kahvi ja parantaa panimo menetelmällä. Hyvää kahvia kustannukset, et maksaa siitä, älä odota, että tehdas auttaa sinua.
 • Täydellinen
  6 vuotta sitten
  Päivitetty: 6 vuotta sitten
  Ovat menneet paloittelu mylly (veitset) on taulu, karkea jauhantakiekkolevyn nyt tämän kanssa kartiomainen kahvimylly. On korostettava, että tämä vain KARTION kulmahiomakone. Se tekee äärimmäisen ero ja hinta 645 kruunua (NetOnNet 2014-09) tämän lyömätön. Käytän hautua ja kaada. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu espresso, ei huijata itseäsi tai muita siellä. Espresso hiomakoneet ovat aivan erilaisia ??vaatimuksia itse.

  + Naurettavan edullinen
  + Hiljainen
  + Tehokas
  + Hyvä valikoima hionta
  + Ei niin laajalti raekoosta
  + Compact (voi aina jättää pois)
  + Tyylikäs?

  -

  En näe mitään syytä, miksi eivät kaikki, kyllä ??kaikki, ostaisi tämä mylly. Täydelliset perustason hiomakone (ja ehkä kestää?).