Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

Audio Technica ATH-ANC33iS

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa Audio Technica Kuulokkeet (93)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.08)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Erittäin hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Minulla on ollut nämä kuulokkeet nyt 5 kuukautta, ja olen oikein tyytyväinen.
  Se, mitä pitää tietää kohinaa vähentävistä kuulokkeista on se, että ne poistavat tietyt äänet, kutenvivahteettoman melun, mutta eivät esim. ihmistä, joka puhuu.
  Jos haluaa sellaisen, kannattaa etsiä ääntäeristävät kuulokkeet.
  Mielestäni näissä on hyvä kohinan vaimennin. Junamatkat, pendelöinti, metro ja bussi muuttuvat näiden ansiosta miellyttävämmiksi. Ongelmitta pystyy kuuntelemaan podcasteja, mitä en voinut tehdä aiemmilla kuulokkeillani.
  Ääni on tosi hyvä, melkein yhtä hyvä kuin vanhoissa kuulokkeissani Soundmagic E10:ssä.
  Akun kesto on epätavallinen, se kestää 50 tuntia, enkä ole kertaakaan 5 kuukauden aikana joutunut vaihtamaan akkua. Kohinan vaimenninta voi käyttää myös ilman musiikkia. Istuu mukavasti korviin, ja kuulokkeiden mukana saa kaksi ääntäeristävää korvatulppaa (Compy Tip). Käytän ainoastaan niitä korvatulppia, koska tykkään äänen vaimenemisen + eristämisen yhdistelmästä. Niille, jotka pohtivat nyt, ei, niitä käyttäessä ei ole täysin hiljaista. Mutta kun laittaa vähän musiikkia, volyymin ei tarvitse olla kovalla, jotta se peittää ympäristön äänet, mikä myös säästää korvia. Ehdottomasti ostamisen arvoinen!

  Sanon näin: olen kahden vaiheilla, jos aiot käyttää niitä toimistoympäristössä. Riippuu siitä, kuinka herkkäkuuloinen olet ja kuinka suuri osa melusta on puhetta. Mielestäni sitä varten on parempia kuulokkeita. Suosittelisinkin enemmän ääntä eristäviä kuulokkeita.
  Jos taas puolestaan haluat näppärät kuulokkeet pendelöintiä varten meluisaan bussiin, metroihin, junaan yms., suosittelen näiden ostamista. Mikäli kohinaa täytyy vähentää enemmän tai ääntä eristää, suosittelen esim. Philpisin SBH-9850-kuulokkeita. Mutta ne ovat on-ear-kuulokkeet.