Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

02.03.2018

Kuluttaja: Panttaa Samsung Galaxy S9:n ostoa – Näin paljon hinta putoaa

Samsungin uusi lippulaivapuhelin Samsung Galaxy S9/S9+ julkistettiin viime sunnuntaina. Uutuus on herättänyt kuluttajien uteliaisuuden, mutta hintavertailupalvelu Hintaoppaan data osoittaa, että hinta laskee huomattavasti muutaman kuukauden kuluessa.

Uusi malli kiinnostaa kuluttajia, sillä tällä hetkellä S9 on yli 700 verkkokauppaa vertailevan hintavertailupalvelu Hintaoppaan hakutilastoissa eniten noussut tuote.

”Samsung on Applen suurin kilpailija ja Samsungin myydyimpänä mallina Galaxy S9 on yksi vuoden odotetuimmista matkapuhelimista. Kuluttajat ovat olleet heti julkistuksen jälkeen erittäin kiinnostuneita mallin hinnoista ja saatavuudesta”, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Mallit tulevat Suomessa myymälöihin 16. maaliskuuta ja ennakkomyynti alkaa välittömästi. Perusmallin suositushinta on 899 euroa ja plusmallin 999 euroa.

”Hintaoppaan aikaisempi data osoittaa, että Galaxy-mallien hinta putoaa eniten kolme kuukautta julkaisupäivän jälkeen. Voikin olla viisainta odottaa suurimman hypen laantumista ja hankkia puhelin vasta hiukan myöhemmin”, Matinvesi-Bassett neuvoo potentiaalisia ostajia.

"Dataa tarkastelemalla voidaan arvioida, että hankkimalla Samsung Galaxy S9 -puhelimen vasta kesäkuussa, kuluttaja voi saavuttaa jopa 23 prosentin säästön. Tämä tarkoittaisi noin 207 euron säästöä laitetta kohti.”

Galaxy S9 -puhelimet säilyivät designiltaan pitkälti edeltäjänsä Galaxy S8 -puhelinten tyyppisinä. Suurimmat uudistukset nähdään puhelimen takakameroissa, joissa tuoreena ominaisuutena on vaihtuva aukon koko, joka mahdollistaa hyvän kuvanlaadun erilaisissa olosuhteissa. Lisäksi S9-puhelimet tuovat mukanaan muun muassa stereokaiuttimet, Super Slow-mo -hidastuskuvauksen ja AR Emoji -ominaisuuden, jolla voi tehdä itsestään 3D-hahmon.

Hintaopas ja mobiilisovellus tarjoavat reaaliaikaista tietoa paitsi eri liikkeiden hinnoista ja hinnan muutoksista, myös varastotilanteesta. Lisäksi sovelluksen avulla voi seurata päivän parhaita tarjouksia. Hintaopas-sovellus iOS-laitteille ja Androidille.


Hintaopas