Hei! Tämä on vanha versio Hintaoppaan sivusta. Palaa halutessasi takaisin uuteen Hintaopas -sivustoon tästä.

29.05.2018

Juhlat tulossa, mitä lahjaksi? 5 säästövinkkiä kesän lahjaostoksille

Tulevana viikonloppuna juhlitaan koulunsa päättäviä, ja kesäviikonloput täyttyvät häistä ja synttäreistä. Sopivan lahjan löytäminen esimerkiksi kevään ylioppilaalle tai ripille päässeelle sukulaiselle voi aiheuttaa päänvaivaa. Lahjojen hinnoissa on myös suuria kauppakohtaisia eroja ja vertaamalla tarjontaa voi lahjaostoksissa säästää pitkän pennin.

iStock.com / PavelIvanov

Jos lahjojen hankkiminen on jäänyt viime tippaan ja ideat ovat vähissä, puolueeton hintavertailupalvelu Hintaopas.fi jakaa parhaat lahjavinkit ja säästökikat kesään.

1. Aseta hintavahti

Jos tiedät jo, mitä haluaisit hankkia lahjaksi, automatisoi alennusten etsiminen ja aseta hintavahti päälle hyvissä ajoin. Näin saat tiedon siitä, kun tuotteen hinta putoaa, etkä joudu seuraamaan hinnan vaihtelua jatkuvasti. Hintavahdin voi asettaa jokaisen tuotteen tuotesivulta. Lataa ilmainen Hintaopas-sovellus iOS- ja Android-puhelimille ja aseta hintavahti.

Lahjavinkki: Kesän hääpari tai pyöreitä juhliva

1. Urheilukello, 2. Espressokone, 3. Järjestelmäkamera

2. Vertaile kauppojen hintoja

Usein kauppojen alennusprosentit saattavat olla suuria, mutta tässä kannattaa olla tarkkana. Suuri alennusprosentti saadaan usein aikaan ilmoittamalla alkuperäishinta, jolla tuotetta ei oikeasti kuitenkaan myydä.

Hintaoppaan avulla voit helposti vertailla hintaeroja eri kauppojen välillä. Kirjoita tuotteen nimi tai kategoria hakukentään ja saat listan kaupoista ja niiden hinnoista. Näin saat helposti selville, mistä lahja kannattaa hankkia.

Lahjavinkki: Rippijuhlaansa viettävä nuori

1. Pelikonsoli, 2. Pikakamera, 3. Kannettava kaiutin

3. Tarkista hintahistoria

Tuotteiden hinnat vaihtelevat ja muuttuvat verkkokaupoissa tiuhaan tahtiin ja yksi suosittu keino saada tuote näyttämään halvemmalta on ensin nostaa sen hintaa, sitten laskea ja lopuksi verrata uutta hintaa vanhaan.

Hintaoppaan hintahistoria-ominaisuuden avulla voit selvittää, miten tuotteen hinta on kehittynyt eri verkkokaupoissa sekä mikä on ollut tuotteen alin hinta. Näin tarkistat, onko tuotteen nykyinen hinta 

oikeasti kohdallaan.

Lahjavinkki: Kevään uusi ylioppilas

1. Kännykkä, 2. Kannettava tietokone, 3. Kuulokkeet

4. Skannaa viivakoodi

Lahjaostoksilla kauppoja kierrellessä kannattaa pitää Hintaopaan sovellusta auki. Osuessasi oikeanlaisen lahjan kohdalle, voit avata sovelluksen skannerin ja skannata tuotteen viivakoodin.  Hintaskanneri näyttää sinulle kyseisen tuotteen hinnan muissa kaupoissa ja voit harkita, ostatko tuotteen kauppareissullasi vai tilaatko sen jostain muualta.

Lahjavinkki: Kesälomalle suuntaava koululainen

1. Tabletti, 2. Polkupyörä, 3. Peli

5. Katso päivän tarjoukset 

Hintaoppaan päivän tarjoukset -sivulla näet kaikkien verkkokauppojen päivän parhaat tarjoukset ja tarjousten prosentuaaliset suuruudet.

Hintaopas

Hintaopas.fi on riippumaton ja Suomen kattavin tuotteiden vertailupalvelu. Hintaopas sisältää yli 700 Suomessa toimivan verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot, jotka helpottavat kuluttajien päätöksentekoa. Hintaoppaan käyttäminen on kuluttajille ilmaista ja läpinäkyvää, koska palvelu kattaa kaikki verkkokaupat huolimatta siitä, ovatko ne Hintaoppaan asiakkaita vai eivät. Hintaopas on perustettu vuonna 2002 ja toimii samalla konseptilla kahdeksassa maassa. Hintaoppaan omistaa norjalainen mediakonserni Schibsted Media Group, jonka palveluita Suomessa ovat myös Tori.fiLendo.fi ja Letsdeal.fi


Hintaopas